Zuid-Afrika met kinderen familie en gezins rondreizen lekker prive en helemaal voor jullie alleen

Heb je kinderen? Wil je jouw gezin meenemen op reis naar Zuid-Afrika? Zuid-Afrika met kinderen familie en gezins rondreizen is prima te doen. Geen probleem neem jouw kinderen gewoon mee.

Individuele gezin en familie reizen Zuid-Afrika en safari’s met kinderen

Ntshava Safaris
Zuid-Afrika rondreizen en safaris

Kwaliteitsreizen
Sinds 1996


Wil je met jouw gezin een Zuid-Afrika rondreis maken? Of met jouw kinderen op een avontuurlijke safari gaan in Zuid-Afrika? Een mooie familie rondreis?

Dan ben je bij ons aan het het juiste adres. Wij zijn de Zuid-Afrika en Safari specialist uit Zuid-Afrika voor individuele rondreizen en safari’s.

Zuid-Afrika reizen en safari ntshava safaris logo

OUT OF AFRICA MET NTSHAVA SAFARIS

Internationaal regelmatig uitgeroepen tot beste Safari company in Afrika. Stap in de wereld van National Geographic en Animal Planet. Wij weten waar jij moet zijn met jouw kinderen tijdens jouw rondreis in Zuid-Afrika. De enige echte Zuid-Afrika specialist voor individuele gezins en familie rondreizen.


Familie reizen Zuid-Afrika met kinderen

zuid-afrika met kinderen gezins en familie reizen

Rondreis Zuid-Afrika met kinderen

Zin om met jouw kinderen op reis te gaan naar Zuid-Afrika. Zuid-Afrika is bij uitstek geschikt voor een avontuurlijke rondreis met kinderen.
Wil je zelf rijden? Ook geen probleem.

zuid-afrika met kinderen safari rondreis

Gezinsreizen en safari’s in Zuid-Afrika met chauffeur

Al onze rondreizen en safari’s zijn met chauffeur/gids. Dus ook voor gezinnen met kinderen.

Self drive kan natuurlijk ook!

gezinsreizen zuid-afrika met kinderen

Individuele familie reizen Zuid-Afrika met gids

Of je met jouw gezin op rondreis gaat in Zuid-Afrika. Je hebt diverse mogelijkheden. Van rondreizen met een prive chauffeur tot een self drive rondreis door Zuid-Afrika. Wat jullie willen.

Safari Zuid-Afrika met kinderen

Kruger Nationaal Park, Marakele Nationaal Park, Mapungubwe Nationaal Park, Pilanesberg Nationaal Park
Zuid-Afrika met kinderen
Ga jij ook met jouw gezin op reis?

Reisvoorstel aanvragen

Zuid-Afrika rondreis met kinderen

Panorma route. Blyde River Canyon, Burkes Luck Potholes, Gods Window
Zuid-Afrika met kinderen
Neem jouw kinderen mee!

Reisvoorstel aanvragen

Gezinsrondreis Zuid-Afrika

St Lucia, Hluhluwe Umfulozi, Isimangoliso, Cape Vidal
Zuid-Afrika met kinderen
Wanneer kom jij met jouw gezin?

Reisvoorstel aanvragen

Zuid-Afrika met kinderen geen probleem

Royal Natal, Golden Gate Highlands, Cederbergen, Swartbergen, Drakensbergen
Zuid-Afrika met kinderen
Wil je zelf rijden of met een prive chauffeur?

Reisvoorstel aanvragen

Individuele gezinsrondreis

Zuid-Afrika kan prima met kinderen
Zuid-Afrika met kinderen
Ga jij mee?

Reisvoorstel aanvragen

Ontdek Zuid-Afrika met kinderen

Beleef, voel, ervaar en ontdek Afrika
Zuid-Afrika met kinderen
Gaan jullie met ons mee?

Reisvoorstel aanvragen

Zuid-Afrika avontueren met jouw familie

Geen massa toerisme, weg van de drukte en weg van de grote groepen
Zuid-Afrika met kinderen
Fair Travel Eco Toerisme voor de hele familie

Reisvoorstel aanvragen

Als je een individuele Zuid-Afrika rondreis met kinderen wilt gaan maken of een prive safari rondreis met jouw gezin wilt gaan in Zuid-Afrika. Doe het dan goed. Doe het eerlijk en ga voor kwaliteit op een eerlijke manier. En dit allemaal met zo min mogelijk impact voor natuur, mens en milieu. Maak een duurzame familie rondreis. Fair Tavel en Eco Toerisme wij weten inmiddels allemaal hoe belangrijk dit is.

Pieter Blaak

Founder Ntshava Safaris

Alle rondreizen kunnen ook speciaal voor jullie gezin als self drive (op eigen gelegenheid zelf rijden) worden samengesteld.

Vroegboekers krijgen extra korting

Boek nu jouw Zuid-Afrika rondreis met kinderen voor later

Vroege boekers zijn mensen die minimaal 6 maanden van te voren hun rondreis, vakantie of safari reserveren (minimaal voor 2 personen)

Individuele gezins rondreis Zuid-Afrika met jouw kinderen en een prive chauffeur/gids, dat wil jij toch ook?

Wat is er nu mooier dan rondgeleid worden door jouw eigen prive gids die jou ook nog eens rondrijdt? Dat geeft toch een extra dimensie aan jouw individuele prive familie rondreis met kinderen? De verhalen, de kennis, weten waar wat is en veilig door Zuid-Afrika reizen door dat je zelf niet hoeft te rijden en geen auto hoeft te huren.

22% korting
Holiday home Kruger Park

Wil je meer weten over ons?

NTSHAVA SAFARIS. Nederlanders in Zuid-Afrika. Greater Kruger Park. Mpumalanga. South Africa.

Waarom Zuid-Afrika met kinderen, familie of met jouw gezin met ons

EIGEN AANKOMST DAG BEPALEN VOOR JOUW INDIVIDUELE RONDREIS


NATUUR, CULTUUR EN WILDLIFE

Contact ons voor jouw mogelijkheden. Doordat wij flexibele aankomsttijden hebben is er heel veel mogelijk. Mits wij de cappaciteit hebben. Helaas hebben wij maar beperkte cappaciteit qua auto’s en gidsen.
Vol is ook echt vol

Zuid-Afrika met kinderen. Zuid-Afrika rondreis met jouw gezin of familie.
NTSHAVA SAFARIS

DE WERELD VAN NATIONAL GEOGRAPHIC EN ANIMAL PLANET BESTAAT ECHT


EN WIJ WETEN WAAR!

Fair Travel Eco Toerisme Zuid Afrika. Zowel de natuur reervaten, de Nationale parken en de locale bevolking profiteerd zoveel als mogelijk mee van jouw geboekte rondreis. Wij hebben zelfs een eigen stichting die wees kinderen de mogelijkheid biedt om naar school te gaan.

Zuid-Afrika met kinderen. Zuid-Afrika rondreis met jouw gezin of familie.
NTSHAVA SAFARIS

MAAK HET AVONTUUR VAN JOUW LEVEN

SPECIAAL VOOR JOU.


ER REIZEN GEEN ANDERE MENSEN MEE

Altijd al graag Afrika willen zien? Leeuwen en olifanten in hun natuurlijke omgeving? Ongerepte stranden waar niemand anders is dan alleen jij? De cultuur van de originele Afrikanen willen leren kennen? Waar wacht jij dan nog op? Tot dat het te laat is?

Zuid-Afrika met kinderen. Zuid-Afrika rondreis met jouw gezin of familie.
NTSHAVA SAFARIS

Meer lezen over Zuid-Afrika met kinderen, famile of gezin met Ntshava Safaris

Aankomen wanneer jij wilt uiteraard wel in overleg Zuid-Afrika met kinderen, familie of gezin

In overleg met ons kun jij voor jouw individuele magische Afrika rondreis met kinderen zelf jouw aankomst dag bepalen. Wel zo handig. Uiteraard zijn wij afhankelijk van cappaciteit. Doordat wij individuele rondreizen doen inclusief chauffeur/gids moet er dan ook bij iedereen die een individuele rondreis boekt een auto en gids mee. Deze hebben wij niet onbeperkt beschikbaar helaas. Vol is ook echt vol.

Inclusief vervoer en gekwalificeerde chauffeur / gids ook met jouw familie met kinderen

Alle individuele gezins en familie rondreizen zijn inclusief transport. Tot 6 personen in een grote SUV. vanaf 7 in een minivan. Grotere familie groepen met kinderen alleen mogelijk in overleg.

Onze individuele rondreizen Zuid-Afrika met kinderen zijn een echt avontuur in Zuid-Afrika. Ntshava Safari’s laten jou en jouw gezin het land Zuid-Afrika echt zien. Wij laten jou en jouw familie tijdens jullie individuele rondreis Zuid-Afrika met kinderen ontdekken en verkennen. Maar vooral beleven zoals het moet. Een mooier avontuur voor kinderen bestaat niet.

Onze privé gids-chauffeur neemt jouw gezin mee naar de belangrijkste en mooiste dingen die jullie echt gezien moeten hebben tijdens jullie bezoek aan Zuid-Afrika. Je komt hier tenslotte niet elke dag.

Geen massa Toerisme en van de gebaande paden af met jouw gezin met kinderen

Van de gebaande paden af. Wij gaan waar anderen niet komen. Fair Travel Eco Reizen Zuid-Afrika. Zoals het hoort. Voor kinderen een wjze les en een levens veranderende ervaring.

Beleef, ervaar en voel de magie van Afrika. Rondreizen, safari’s en Zuid-Afrika zien en vooral meemaken zoals het moet. Het echte Zuid-Afrika tijdens het rondreizen. Beter wordt het niet.

Onze mooiste natuur en Zuid-Afrika individuele rondreizen Zuid-Afrika met kinderen. Natuur Cultuur Wildlife vakantie reizen voor jouw gezin. De Magie van Afrika familie reizen Zuid-Afrika. Geen massa en van de gebaande paden af. Natuurreizen Zuid-Afrika met kinderen anders dan anders. Speciaal voor jullie gezin.

Duurzame fair travel eco vriendelijke individuele rondreizen Zuid-Afrika met kinderen

Individuele rondreizen Zuid-Afrika met kinderen en met chauffeur-gids. Ontdek Zuid-Afrika zoals het moet met jouw gezin. Kleinschalige familie rondreizen en prive gezinsrondreizen. Ontdek Zuid-Afrika tijdens jullie eigen prive gezinsrondreis zoals dat bij niemand anders kan. Persoonlijk, gemoedelijk en net even anders dan bij anderen. Neem dus jouw kinderen mee.

Wij verzorgen duurzame individuele gezinsrondreizen met oog voor kwaliteit. Goed voor de locale bevolking, de natuur en de dieren en vooral goed voor het milieu.

Je kunt ook via de homepage reizen uitzoeken in Zuid-Afrika

Tips voor het reizen met kinderen in Zuid-Afrika meer lezen

Of je nu gaat reizen met kinderen in Zuid-Afrika met een prive gids. Voor een selfdrive (zelf rijden) kiest met een huurauto. Tips over reizen met kinderen zijn altijd handig toch?

Waarom is Zuid-Afrika met kinderen zo bijzonder?

Zuid-Afrika met kinderen wordt steeds populairder. Het is een veelzijdige bestemming met heel voor mogelijkheden voor gezinnen. Van tropen tot woestijn, van bergen tot strand en van ongerepte natuur tot wereldsteden. Je vindt het allemaal in Zuid-Afrika. En dat is nou meteen zo fijn met kinderen. Je kunt Westerse maatstaven verwachten in Zuid-Afrika terwijl je tegelijkertijd wel het échte Afrika kunt zien. Nog een voordeel wat vaak niet doorslaggevend is, maar wel een hele prettige bijkomstigheid: van Amsterdam vlieg je in ongeveer 11 uur rechtstreeks op Johannesburg. Voor kinderen prima vol te houden.

Er is geen tijdsverschil en dat is met kinderen heel fijn, geen jetlag

Een jetlag bij een baby op reis is alles behalve fijn, maar met een klein kind helaas ook bijna niet te voorkomen. Hoe kun je je reis met je baby zo aangenaam mogelijk laten verlopen? En de jetlag zoveel mogelijk..

Zo dus! Realiseer je wel dat je in Zuid-Afrika te maken hebt met een aantal veiligheidsvoorschriften die goed zijn om na te leven.

Zuid-Afrika met je gezin. Zelf regelen of toch georganiseerd?

Het is lastig om hier één antwoord op te geven. Als je georganiseerd gaat dan kom je toch wel echt op hele leuke plekjes in Zuid-Afrika met je gezin die je zelf niet zo snel zult vinden. Dat heeft ermee te maken dat er accommodaties zijn die samenwerken met agenten en niet met sites als Booking.com en Expedia.org. Zoals wij bijvoorbeeld. Wij zoeken onze accommodaties uit in Zuid-afrika voor reizen met kinderen speciaal op geschiktheid en persoonlijke ervaring.

Zelf rijden met jouw gezin met kinderen in Zuid-Afrika kan ook leuk zijn.

Aan de andere kant is het ook fijn om zelf de vrijheid te hebben op reis met je gezin. Je kunt er dan ook prima voor kiezen om een gedeelte zelf te regelen en een gedeelte te laten regelen. Kies dan voor een slefdrive (zelf rijden) met een huuurauto. Wij hebben de route, en regelen alles voor een goed georganiseerde en verzorgde reis in Zuid-Afrika met kinderen speciaal voor jullie.

Roadtrippen in Zuid-Afrika met je gezin.

Als je wilt gaan roadtrippen. Ideaal voor gezinnen die meer willen zien dan één locatie en bovendien in je eigen tempo aan te passen.

Roadtrippen door Zuid-Afrika met je kinderen dan zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Start je reis in Kaapstad? Dan is de route richting Port Elizabeth zeker prachtig. Start in Kaapstad met bezoekjes in en rondom de stad waaronder Kaap de Goede Hoop, Bo-Kaap en het wereldberoemde Robbeneiland. Beklim de Tafelberg, ontdek Boulders Beach met haar honderden pinguïns en surf bij de gekleurde huisjes van de Muizenberg. Voor wijnliefhebbers mag de wijnroute langs Stellenbosch en Franschhoek natuurlijk niet missen in jullie gezinsreis..

Of andersom van Johannesburg naar Kaapstad dan mag een safari in het wereldberoemde Krugerpark niet ontbreken.

Houden jullie van avontuur? Het echte Afrika?

Kies dan voor onze magie van Afrika rondreizen. Het echte Afrika zoals Afrika behoort te zijn. Het grootste avontuur voor jouw gezin en een mega avontuur voor kinderen. Dit vergeten ze nooit meer. Gegarandeerd!

Wat is de beste reisperiode voor Zuid-Afrika met kinderen?

Natuurlijk ligt het aan de regio die je bezoekt wanneer de beste reisperiode is. De seizoenen zijn in Zuid-Afrika omgekeerd aan onze seizoenen en de regenseizoenen verschillen per streek dus laat je van tevoren goed informeren wat de beste reisperiode is. Wil je op safari gaan – en die kans is natuurlijk erg groot. Dan is onze zomerperiode het meest geschikt om naar Zuid-Afrika te gaan. De nachten zijn dan wat kouder en de dieren gaan meer op zoek naar eten waardoor de kans dat je dieren spot veel groter is.

Waar kan ik het beste overnachten met mijn gezin?

Bij gezinnen is het verblijf in een guesthouse of B&B erg populair. Je krijgt in deze accommodaties persoonlijke service en ook veel insight tips. Deze accommodaties zijn vaak kleinschalig. Als je op safari gaat is een verblijf in een restcamp een goede optie. Dat is een basic chalet met een badkamer en de mogelijkheid om zelf te koken. Nog veel gaver is een overnachting, over liever meerdere overnachtingen in een lodge in een privé-wildreservaat. Je kunt vanuit deze lodges met een gids op safari gaan en echt de bush in. Dit zijn over het algemeen niet de meest goedkope accommodaties, dus je bent gewaarschuwd. Een unieke en bijzondere ervaring is het zeker! Vanuit een lodge zijn er veel meer safarimogelijkheden dan vanuit een restcamp.

Een private game reserve moet je beleven zekerc met kinderen in Zuid-Afrika

Overnachten minimaal in een privéwildpark met je gezin in Zuid-Afrika. Oftewel slapen in een Private Game Reserve. Is dat nou echt een toegevoegde waarde of wordt het zwaar overschat? Wat is een private game reserve? Wat is een leuk private game reserve met kinderen? En wat is een geschikt private game reserve naast het Krugerpark met kinderen?

Vraag ons en wij leggen het jou graag uit.

Kaapstad met kinderen

Kaapstad wordt ook wel de moederstad van Zuid-Afrika zelf genoemd. Kaapstad is een prima begin of einde voor je reis naar Zuid-Afrika. Vanuit de Tafelberg kijk je uit over Kaapstad en de omgeving, een andere must is ook zeker het Kaaps Schiereiland. Op dit prachtige rotsachtige schiereiland leven struisvogels, pinguïns en antilopen. Kaap de Goede Hoop ligt hier ook. Een klein uur onder Kaapstad ligt het hart van de wijnregio van Zuid-Afrika. In de valleien van Stellenbosch, Franschhoek en Paarl geniet je niet alleen van de wijn, maar ook van de uitzichten. Wijn en lekker eten zijn hier echt de key words!

Het eten in heel Zuid-Afrika is kwalitatief goed, gevarieerd en lekker. De Zuid-Afrikanen houden van braden en BBQ- en. Ze eten naast vlees graag vis. Voor vegetariërs zijn er ook best wat opties en de lokale wijnen mag je natuurlijk ook niet missen tijdens je vakantie aan dit prachtige land.

Vliegen naar Zuid-Afrika en in Zuid-Afrika met kinderen

In Zuid-Afrika worden 11 officiële talen gesproken waaronder het Engels en Afrikaans, je kunt je op de meeste plekken gewoon goed verstaanbaar maken. Zuid-Afrika ligt in het zuidelijkste puntje van het continent van Afrika en in de zomer is er geen tijdsverschil tussen Zuid-Afrika en Nederland.

Vuchten en vliegen met kinderen naar Zuid-Afrika

In de winter is het in Zuid-Afrika één uur later dan in Nederland. De binnenlandse vluchten in Zuid-Afrika kun je maken met verschillende maatschappijen. Kulula.com is een low cost airline net als Mango van South African Airways. Verder heb je Comair van British Airways Zuid-Afrika en ook South African Express. Er komen ook nog steeds low cost airlines bij. Vlieg je internationaal met South African Airways of British Airways naar Zuid-Afrika? Dan bieden zij meestal interessante kortingen aan op de binnenlandse vluchten en de vluchten naar de omringende landen.

Vergeet ook de voordeel weken van de KLM niet!

Zuid-Afrika is werkelijk een unieke ervaring. Het land is geschikt met kinderen van alle leeftijden. Met een tiener is het erg fijn om echt alles te kunnen doen in het land. Maar met kleine kinderen zijn er zéker ook volop mogelijkheden in Zuid-Afrika. Met een kind van 1 jaar fietsen en gamedrives maken kan bijvoorbeeld prima. Groot voordeel is ook dat het water in Zuid-Afrika veilig is om te drinken en om mee te koken.

Selfdrives in Zuid-Afrika met kinderen

Veel vrijheid en je eigen reistempo bepalen. Het is heerlijk op vakantie met een kind. Wil je dit in Zuid-Afrika? Dan is het slim om een self drive te gaan doen met een huur auto. Dat is goed te doen als je een aantal veiligheidsregels in acht neemt. Je kunt je rondreis in de meeste gevallen gewoon maken met een normale auto. Oftewel een 4×4 is geen must…wel stoer!

Wandelen in Zuid-Afrika met kinderen

In Zuid-Afrika zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om uitdagende wandelingen te maken met je kinderen. Verwacht geen buggyproof paden over het algemeen dus neem aan rugdrager mee als je kinderen nog niet oud genoeg zijn of nog niet zo goed kunnen lopen. Informeer vooraf goed naar de begaanbaarheid van paden en volg aanwijzingen op. Er zijn gewoon echt wandelpaden die niet geschikt zijn voor kleine kinderen, die zelfs zo uitdagend zijn dat ze op sommige stukken voor volwassenen gevaarlijk zijn als je niet de juiste uitrusting hebt, goede schoenen zijn essentieel.

Wist je dit? Leuke feiten over Zuid-Afrika!

‘Baie dankie’ betekent heel erg bedankt in het Nederlands

Het Zuid-Afrikaanse woord voor legging is ‘kleefbroek’ en een trampoline heet een ‘wipmat’.

Er is ook een ‘little big 5’. Dit zijn de olifantenmuis, de mierenleeuw, de roodsnavel buffalo wever, de panterschildpad en de neushoornkever.

‘Braai’ is het Afrikaanse woord voor barbecue.

De legende vertelt dat het schip ‘de Vliegende Hollander’ is vergaan bij Kaap de Goede Hoop.

Een volwassen nijlpaard kan zeker 7 minuten onder water blijven, dus soms moet je geduld hebben met nijlpaarden spotten.

In Krugerpark lopen meer dan 20.000 olifanten, het park is ongeveer net zo groot als Israel

De ‘big 5’ zijn de 5 lastigste dieren om op te jagen. Het zijn de olifant, de neushoorn, de leeuw, het luipaard en de buffel.

Zuid-Afrika met kinderen jouw gezin, familie met kinderen reizen in het mooiste land ter wereld. Gewoon doen!

Zie jouw familie of gezinsrondreis of safari met kinderen niet staan?

Veel van onze reizen zijn prima geschikt te maken als een Zuid-Afrika reis met kinderen, familie rondreis of gezins safari.

Zuid-Afrika met kinderen

  • Prive Safari reizen Zuid-Afrika

  • Individuele Magisch Afrika Rondreizen

  • Individuele Ontdek Afrika Rondreizen

  • Kampeer Safari’s

  • Over Landing Afrika

  • Individuele Luxe rondreizen

Zuid-Afrika met kinderen vragen?

Wil jij meer weten? Wij maken jouw Afrika dromen waar.

Ntshava Safaris

Maak vrijblijvend contact

Contact Form Demo

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie