Safari reizen safari vakanties in Zuid-Afrika

De mooiste safari reizen safari vakanties in Zuid-Afrika met jouw eigen prive gids

Voor elk budget hebben wij safari reizen en safari vakanties in Zuid-Afrika. Van prima betaalbaar tot super de luxe. Van kampeer safari reizen en safari vakanties tot exclusieve safari rondreizen en luxe safari vakanties.

NTSHAVA SAFARIS
Sinds 1996


Zin in een safari in Zuid-Afrika en dan speciaal safari reizen? Zoek je safari vakanties in Zuid-Afrika?

Dan ben je bij ons aan het het juiste adres. Wij zijn de enige echte Zuid-Afrika en Safari specialist uit Zuid-Afrika voor safari reizen en safari vakanties in alle nationale parken van Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika reizen en safari ntshava safaris logo

OUT OF AFRICA MET NTSHAVA SAFARIS

Internationaal regelmatig uitgeroepen tot beste Safari company in Afrika. Stap in de wereld van National Geographic en Animal Planet. Wij weten waar jij moet zijn tijdens jouw safari vakantie in Zuid-Afrika. De enige echte Zuid-Afrika specialist voor safari reizen. Van prima betaalbaar tot zeer exclusieve luxe individuele prive rondreizen met chauffeur/gids.

Safari reizen en vakanties

Vakantie en safari reizen Zuid-Afrika

Contact

Safari reizen en vakanties

Vakantie en safari reizen Zuid-Afrika

Contact

Safari reizen en vakanties

Vakantie en safari reizen Zuid-Afrika

Contact

Safari reizen en vakanties

Vakantie en safari reizen Zuid-Afrika

Contact

Safari reizen en vakanties

Vakantie en safari reizen Zuid-Afrika

Contact

Safari reizen en vakanties

Vakantie en safari reizen Zuid-Afrika

Contact

Safari reizen en vakanties

Vakantie en safari reizen Zuid-Afrika

Contact

Als je safari reizen of safari vakanties jouw wens zijn in Zuid-Afrika. Doe het dan goed. Doe het eerlijk en ga voor kwaliteit op een eerlijke manier. En dit allemaal met zo min mogelijk impact voor natuur, mens en milieu. Maak een Duurzame safari reis of safari vakantie in Zuid-Afrika. Fair Tavel en Eco Toerisme wij weten inmiddels allemaal hoe belangrijk dit is.

Pieter Blaak

Founder Ntshava Safaris


Safari reizen Safari vakanties en spot de Big 5
Stap in de wereld van National Geographic en Animal Planet

safari reizen safari vakanties leeuw

Safari reizen

NTSHAVA SAFARIS

Duurzame safari reizen in Zuid-Afrika ook Krugerpark.

Safari reizen en safari vakanties met een beetje meer avontuur.

safari reizen safari vakanties leeuwen landrover

Safari vakanties

NTSHAVA SAFARIS

Duurzame safari vakanties in Zuid-Afrika.

Safari reizen safari vakanties met een beetje meer avontuur.

Spot de Big 5 uit je luie stoel

Spot de Big 5

NTSHAVA SAFARIS

Wij weten waar jij moet zijn. Spot de Big 5 met ons.

Safari reizen safari vakanties met een beetje meer avontuur.

Safari reizen en safari vakanties met jouw eigen prive chauffeur/gids

Wat is er nu mooier dan rondgeleid worden door jouw eigen prive safari gids? Dat een extra dimensie aan jouw safari vakantie? De verhalen, de kennis, weten waar wat is en veilige safari reizen. Wij zijn allemaal landelijke gekwalificeerde fieldguides (rangers) en landelijk gekwalificeerde tour guides (gidsen). Beter kun je het niet hebben. Safari reizen safari vakanties met een beetje meer avontuur.

Vroegboekers krijgen extra korting

Boek nu jouw safari reis of safari vakantie voor later

Vroege boekers zijn mensen die minimaal 6 maanden van te voren hun rondreis, vakantie of safari reserveren (minimaal voor 2 personen)

<strong>Safari rondreizen en safari rondreis vakanties</strong> <strong>met prive chauffeur/gids</strong>

Wij doen indien gewenst safari reizen in alle nationale wildparken. Wat is er nu mooier dan rondgeleid worden door jouw eigen prive safari gids die jou ook nog eens rondrijdt? Dat geeft toch een extra dimensie aan jouw safari rondreis? De verhalen, de kennis, weten waar wat is en veilig door Zuid-Afrika reizen door dat je zelf niet hoeft te rijden en geen auto hoeft te huren. Safari reizen safari vakanties met een beetje meer avontuur.

Safari kampeer reizen en safari kampeer vakanties met prive chauffeur/gids

Duurzame Fair Travel Eco Safari’s Zuid-Afrika. Wij doen ook Kampeer safari reizen en kampeer safari vakanties in alle nationale wildparken. Van het Krugerpark tot aan de echte ongerepte wildernis van Afrika. Zowel prive kampeer safari reizen als ook groeps safari vakanties. Safari reizen safari vakanties met een beetje meer avontuur.

Luxe safari reizen en luxe safari vakanties in het Greater Kruger Park

Exclusieve en super de luxe safari reizen en safari vakanties in het Greater Kruger Park. Karongwe Private Nature Reserve. Top of the Bill. Betere safari belvenissen kun je nergens anders vinden in Zuid-Afrika. Top service, perfecte locaties en meerdere safari’s per dag. Het mooiste op safari gebied in Zuid-Afrika wat je kunt doen in 8 dagen. Safari reizen safari vakanties met een beetje meer avontuur.

Safari reizen safari vakanties

Duurzame Fair Travel Eco Safari’s Zuid-Afrika

Safari reizen
Safari vakanties
Kruger Park Vakanties

Onze scores voor het spotten van de Big 5 tijdens jouw rondreis is erg hoog. Vooral tijdens de Magie van Afrika rondreizen is de kans erg hoog. Deze reizen staan bol van wildlife, cultuur en Natuur. Je brengt dan ook veel tijd door in natuurparken waar de Big 5 aanwezig is.

Echter een keiharde garantie krijg je nooit.. Helaas ook niet van ons.

Wij zijn best wel trots op onze score van het spotten van de Big 5 tijdens onze Zuid-Afrika safari reizen. Wij doen het behoorlijk goed al zeggen wij zelf. 95% van onze reizigers gaat naar huis met het leuke feit dat ze de Big 5 hebben gezien tijdens hun safari reis in Zuid-Afrika. Succes verzekerd..

Doordat je tijdens de Kruger Park vakanties op 1 locatie verblijft midden in de Afrikaanse bush. Jouw kans op het zien van de Big in een hele korte tijd is dan ook hier het grootst


Big 5 score tijdens onze safari reizen en safari vakanties in Zuid-Afrika

Leeuwen

Olifanten

Buffels

Luipaarden

Neushoorns

Wil je meer weten over ons?

NTSHAVA SAFARIS. Nederlanders in Zuid-Afrika. Greater Kruger Park. Mpumalanga. South Africa. Voor de mooiste safari reizen en safari vakanties

Safari reizen safari vakanties waarom op avontuur met ons

EIGEN AANKOMST DAG BEPALEN VOOR JOUW SAFARI OF RONDREIS


NATUUR, CULTUUR EN WILDLIFE

Contact ons voor jouw mogelijkheden. Doordat wij flexibele aankomsttijden hebben is er heel veel mogelijk. Mits wij de cappaciteit hebben. Helaas hebben wij maar beperkte cappaciteit qua auto’s en gidsen.
Vol is ook echt vol

Safari reizen safari vakanties met een beetje meer avontuur

DE WERELD VAN NATIONAL GEOGRAPHIC EN ANIMAL PLANET BESTAAT ECHT


EN WIJ WETEN WAAR!

Fair Travel Eco Toerisme Zuid Afrika. Zowel de natuur reervaten, de Nationale parken en de locale bevolking profiteerd zoveel als mogelijk mee van jouw geboekte rondreis. Wij hebben zelfs een eigen stichting die wees kinderen de mogelijkheid biedt om naar school te gaan.

Safari reizen safari vakanties met een beetje meer avontuur

MAAK HET AVONTUUR VAN JOUW LEVEN

SPECIAAL VOOR JOU.


ER REIZEN GEEN ANDERE MENSEN MEE

Altijd al graag Afrika willen zien? Leeuwen en olifanten in hun natuurlijke omgeving? Ongerepte stranden waar niemand anders is dan alleen jij? De cultuur van de originele Afrikanen willen leren kennen? Waar wacht jij dan nog op? Tot dat het te laat is?

Safari reizen safari vakanties met een beetje meer avontuur

Heb je niet gevonden waar je naar zoekt? Kijk dan bij onze Zuid-Afrika safari reizen en safari vakantie categorie’s. Mischien vindt je wat je wel zoekt.

Zit er geen safari reis of safari vakantie voor jou bij. Contact ons dan vrijblijvend voor safari reizen en safari vakanties op maat. Uiteraard allemaal met jouw eigen prive gids/chauffeur. Safari reizen safari vakanties met een beetje meer avontuur.


Vindt jij ook niet dat het nu toch echt tijd wordt voor een safari reis of safari vakantie in Zuid-Afrika?

Krugerpark

Wanneer kunnen wij jou verwachten voor een safari?

NTSHAVA SAFARIS
Wij weten waar jij moet zijn!

Safari reizen Zuid-Afrika

uitkijkpunt

Ga jij ook mee op een safari rondreis?

NTSHAVA SAFARIS
Wij weten waar jij moet zijn!

Safari vakanties Zuid-Afrika

Baobab

Stap in de wereld van National Geographic en Animal Planet

NTSAHAVA SAFARIS
Wij weten waar jij moet zijn!

Als je het doet, doe het goed


Safari reizen en Safari vakanties Zuid-Afrika
Stap in de wereld van National Geographic en Animal Planet

Prive safari Zuid-Afrika

Duurzame fair travel eco safari reizen Zuid-Afrika

Een safari reis in Zuid-Afrika is de ultieme wildlife droom voor velen. Een Safari reis in Zuid-Afrika is geen passieve ervaring. Het is niet alleen kijken naar wilde dieren. Jij wordt uitgenodigd in hun eigen ongetemde dieren wereld. Volledig omringd door alle drama en de charme in de grootste open lucht theaters van de wereld.

Wildlife in Zuid-Afrika. Het is er nog en wij weten waar. Ntshava Safaris. Nederlanders in Zuid-Afrika sinds 1996. Safari’s en safari reizen Zuid-Afrika.
Meer lezen over duurzame reizen in Zuid-Afrika kun je hier.

Magische Safari Reizen Zuid-Afrika

Eens in jouw leven moet je er toch echt aan geloven. Ontsnappen kan niet meer.

Ntshava Safaris is al actief in de safari wereld en in het Krugerpark vanaf 1996. Velen zijn jou voorgegaan en velen zullen nog volgen. Altijd wat bijzonders en altijd speciaal. Al onze reizen en safari’s staan in het teken van Educatie, voorlichting van wildlife in Afrika. Natuurbehoud en bewaring zijn dan ook onze belangrijkste speerpunten. Wij doen het dan ook anders.

Het van dichtbij zien van de wereld beroemde dieren van Afrika is voor veel mensen de grootste wens. Zonder andere mensen erbij is het nog mooier.

Krugerpark safari Rondreis Zuid-Afrika 9 dagen de magie van Afrika

Zeer exclusieve luxe 5 sterren safari’s Karongwe Private Nature Reserve.

Ervaar het magnifieke uitzicht over de savanne van het Greater Kruger Park. Vanaf het hoogste punt op de rotsen in het Karongwe Prive Natuur reservaat vergezeld door een gewapende gids. Zie de overweldigende zonsondergang over de magistrale Drakensbergen. Zuig het 360 graden uitzicht op en beter kan het leven niet worden! Geniet van de perfecte sterrenhemel aan de Afrikaanse hemel. Geniet in een hangmat terwijl jij alles leert over de nachtelijke Afrikaanse hemel. Bij een heldere hemel kun je zelfs de melkweg zien!
Dat wil jij toch ook?

Safari reizen Safari Vakanties

  • Bijzondere safari vakanties Zuid-Afrika

  • Magisch Afrika vakanties

  • Ontdek Afrika vakanties

  • Kampeer Safari’s

  • Over Landing Afrika

Safari vakantie vragen?

Wil jij meer weten? Wij maken jouw Afrika dromen waar.

Ntshava Safaris
Krugerpark Zuid-Afrika

Maak vrijblijvend contact

Contact Form Demo

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie