Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika reizen met prive gids Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika B9g 5 Rondreis

Big 5 Safari reis 12 dagen

Rondreis Nationale Big 5 parken met privé gids / chauffeur:

Kruger Park, Pilanesberg, Marakele, MapungubweOp basis van logies

Verblijf in de parken

Inclusief excursies

Inclusief vervoer + privé chauffeur / gidsZuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur.

NTSHAVA

Privé reizen en Safari'sZuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur.

Ntshava Safaris

©


Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Op Instagram.

Ntshava_safaris

ECO Tourism South Africa

Big 5 privé safari reis 12 dagen


1e nacht Johannesburg (Kempton Park)

2 nachten Pilanesberg NP

2 nachten Marakele NP

3 nachten Mapungubwe NP

3 nachten Kruger Park NP

Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur.

NTSHAVA

Tours and Safari'sZuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Eco Reizen. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur.

Ntshava Tours & Safaris

Greater Kruger Park

Mpumalanga

South Africa

Info@ntshava.com

Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur.

Vraag

Brochure

aan

Individuele Educatieve Eco Toerisme Zuid-Afrika

Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur.

Marakele Nationaal Park

Een park als geen ander in het hart van de Waterbergen werd in 1994 oorspronkelijk opgericht als het Kransberg nationaal park. Marakele ligt op 250 kilometer ten noorden van  Johannesburg  in de  Limpopo -provincie en is malariavrij. In de 19e eeuw waren het de Tswana die in de diepe plooien van de bergen hun vee verstopte voor de Zoeloe. Marakele betekent toevluchtsoord in Setswana en tot op vandaag is dat de perfecte omschrijving voor dit natuurgebied. Het park is gelegen in een overgangszone tussen het droge westen en vochtige oosten van Zuid-Afrika, resulterend in een indrukwekkende verscheidenheid aan wildleven.

Opvallend in het  Marakele nationaal park  is het contrast tussen de diepe valleien waar de Matlabas-rivier stroomt, het weelderige bushveld en de hoge bergtoppen tot wel 2.000 meter hoogte in de achtergrond. Zeldzame boomsoorten als geelhout en ceder, evenals vijf meter hoge palmvarens en boomvarens komen voor in het park. Het zijn echter de vogels die met alle eer gaan lopen in Marakele. Met 250 vogelsoorten is dit een paradijs voor vogelliefhebbers. Daar blijft het niet bij, want Marakele staat vooral bekend voor zijn kolonie Kaapse gieren, de grootste kolonie ter wereld met meer dan 800 broedparen.De gieren navigeren de luchtstromen langs de steile bergwanden en cirkelen in hoog in de lucht rond de bergtoppen.


Mapungubwe Nationaal Park

Een van de laatste stukjes overgebleven oer wildernis van Afrika. Greather Mapungubwe Transfrontier Conservation Area zoals het officieel heet. Bekend van ongelofelijke vergezichten, ongerepte natuur, overweldigend wildlife en rijk aan cultuur, het gebied wat is ontwikkeld als het tegenwoordige Greater Mapungubwe Transfrontier Conservation Area brengt drie landen (Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe) te samen en biedt een erg grote variatie aan attracties voor de echte wildlife liefhebber. De Zuid-Afrikaanse geschiedenis gaat verder terug dan dat jij denkt. Tijdens de tijd van de donkere Middeleeuwen in Europa, het Koninkrijk van Mapungubwe in Limpopo verwelkomde al handelaren en mannen van invloed van Arabische landen en het verre oosten.

Maar het is pas vrij recent dat dit fascinerende gegeven over dit oude Koninkrijk is ontdekt. Deze Unesco World Heritage Site, Mapungubwe was de hoofdstad van een land ongeveer zo groot als Swaziland en omring door meer dan 200 dorpjes. Het kan zijn dat je naar Mapungubwe komt voor zijn oude historie, maar je zult tot diep in jouw ziel geraakt worden door het landschap. De magische limpopo rivier die langs stroomt en de zandstenen heuvels. Hier ben je op het toppunt van Zuid-Afrika op meer dan 1 manier.

Wist jij dat de grootste Baobab in Mapungubwe een omtrek heeft van ruim 31 meter? De lage zandstenen heuvels van Mapungubwe glinsteren in de zon, vergezeld door gigantische Baobaps waardoor het lijkt dat ze samen dansen. Misschien daarom is het dat mensen praten over het gevoel van Mapungubwe wat anders is dan in elk ander park. Het heeft een soort van spiritualiteit in zich. Het gebied heeft een zeer romantische plaats waar je het plaatje van het park heden ten dage compleet maakt. Het uitzichtpunt waar de Limpopo rivier en de Shashe rivier vermengen, waar je Botswana en Zimbabwe kunt zien aan de andere kant van de water grens.

De wilde dieren in het park, inclusief leeuwen, olifanten, neushoorns, luipaarden en wilde honden zijn al aan het migreren heen en weer binnen de beschermde gebieden tussen de drie landen en ze trekken zich niets aan van de door mensen opgelegde grenzen. De zandstenen heuvels hebben meer dan 1 geheim voor jou. De top van een van hen die Mapungubwe werd genoemd was het middelpunt van een bijzondere Afrikaanse goud handel wat meer dan 1000 jaar terug gaat in de tijd. Archeologische studies hebben aangetoond dat 1000 jaar geleden, oud Mapungubwe handelde in goud en ivoor met Arabie, India en China. Veel hiervan kun je tegenwoordig terug vinden in het nationaal museum in Pretoria.

Het Kruger Nationaal Park

De koning van alle wildparken en één van de beste wildobservatiegebieden ter wereld is dan ook het Kruger Park, dat zich uitstrekt over de Limpopo Provincie en Mpumalanga en langs de grens met Mozambique. Het Kruger National Park is ook het bekendste wildpark in Zuid-Afrika (mischien wel van de hele wereld) en ligt in het noordoostelijk deel van het land en

omvat een grotendeels nog ongerept natuurgebied van 60 bij 350 km. De cijfers spreken verder voor zich: 507 vogelsoorten, 114 reptielensoorten, 49 vissoorten, 33 amfibieënsoorten, 146 zoogdiersoorten en meer dan 23.000

plantensoorten zijn hier geteld.

Het park is 60 km breed en meer dan 350 km lang met een oppervlakte van 21.497 km2, een gebied ter grote van Israël! Het park vervult de dromen van veel bezoekers die graag indrukwekkende kuddes willen zien draven over de met acacia begroeide savannes. En hoeft verder geen introductie.

Pilanesberg Nationaal Park

Eén van de wildparken in Zuid-Afrika waar u grote kans heeft om The Big Five te spotten is het Pilanesberg National Park in de provincie Noord West. Het park ligt op zo’n 2,5 uren rijden ten noord-westen van Johannesburg/Pretoria. Dit 55.000 hectare tellende park behoort tot de grotere wildparken in Zuid-Afrika en heeft een uitstekende wildstand met een grote variatie aan diersoorten waaronder de befaamde Big Five. Het park is gelegen op de krater van een vulkaan die miljoenen jaren geleden actief was, vandaag de dag herinneren vreemd gevormde rotsen nog aan het feit dat dit gebied geologisch gezien bijzonder is. Pilanesberg ligt in het overgangsgebied van Kalahari naar Laagveld wat betekent dat het een uitstekend leefgebied is voor zeer veel verschillende dier- en plantsoorten.

Pilanesberg Game Reserve werd gesticht in 1979 en was een enorm project genaamd ‘Operation Genesis’. Er moest maar liefst 110 km hekwerk geplaatst worden en er werd 188 km aan verharde wegen aangelegd. De grootste uitdaging was het terug plaatsen van 6000 dieren in het gebied waar ze oorspronkelijk leefden. Het bleek een zeer geslaagd project en vandaag de dag leven er zo’n 7000 dieren, is er een goed begaanbaar wegennetwerk van maar liefst 200 km en behoort het tot de populairste wildparken in Zuid-Afrika. Vogelaars komen hier ook zeker aan hun trekken met meer dan 300 verschillende soorten, onder hen ook trekvogels die niet het gehele jaar door in deze regio te vinden zijn.

In het gebied ligt een grote dam, de Mankwe Dam waar veel dieren komen drinken. Dit is een goede plek voor het spotten van wild en er is een uitkijkhut gemaakt vanwaar u de visarenden, ijsvogels en aalscholvers boven de dam kunt zien cirkelen.

De te bezoeken nationale Big 5 parkenZuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur.

Inclusief:

→ Vervoer met gids / chauffeur

→ Excursies

Exclusief:

→ Entrees Nationale Parken

→ Maaltijden

(maaltijden zijn mogelijk tegen een meer prijs)


Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur.

Aero Guest Lodge

Leokwe Camp

Bontle Camp

Letaba Camp

Shingwedzi Camp

Golden Leopard Resort

Johannesburg (Kempton Park)

Mapungubwe NP

Marakele NP

Kruger Park NP

Kruger Park NP

Pilanesberg NP

Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur.

Privé safari’s en rondreizen met privé gids / chauffeur

Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur.

Kruger Park meerdaagse privé safari’s

Kampeer safari prive reizen

KrugerPark vakantie Safari Lodge

Ruig en Magie privé rond reizen

Privé rondreizen “Ontdek Zuid-Afrika”

Meer landen privé rondreis

Big 5 Safari rondreis

Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur.

contact pagina

Ntshava SafarisHome Pagina

www.ntshava.com 2020

Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur. Zuid-Afrika Safari reis met prive gids / chauffeur.

Lees hier wat onze reizigers over ons zeggen

It’s in your hands to create a better world

- Nelson Mandela -

Kruger Park Vakantie zuid-Afrika rondreis Ntshava Safaris Zuid-Afrika ook voor vakantie in het Kruger park