Reviews Ntshava Safaris beoordelingen

Wat sommigen van ons vinden

Reviews en beoordelingen. Het is wat dat er mensen zijn die van alles vinden. Hierbij kun je een aantal reacties op onze reizen en safari’s van Ntshava Safaris lezen. Niet slecht toch? Reviews Ntshava Safaris en beoordelingen. Wat sommigen van ons vinden. Het hoort er helaas bij.

Maar vorm altijd jouw eigen mening.

Reis met ons tijdens jouw vakantie in Zuid-Afrika.
Vetrouwd op reis de reviews Ntshava Safaris beoordelingen spreken voor zich.


Reviews Ntshava Safaris beoordelingen

Wat zeggen onze reizigers, reviews Ntshava Safaris en beoordelingen

Zuid-Afrika reizen en safari ntshava safaris logo

OUT OF AFRICA MET NTSHAVA SAFARIS

Internationaal regelmatig uitgeroepen tot beste Safari company in Afrika. Stap in de wereld van National Geographic en Animal Planet. Wij weten waar jij moet zijn. Van prima betaalbaar tot zeer exclusieve luxe individuele prive rondreizen met chauffeur/gids.

Wat vinden onze reizigers van ons

Reviews
Ntshava Safaris beoordelingen

Reviews
Ntshava Safaris beoordelingen.

Wij zijn al vanaf 1996 in bedrijf. Dit zegt toch wel iets. Anders hadden wij het niet zolang vol kunnen houden toch?

Een kleine selectie van wat reizigers van ons vinden. Reviews Ntshava Safaris beoordelingen.

Natuurlijk zeggen reviews niet alles maar toch wel iets.

Overal is wel eens wat en dus ook bij ons. Maar ik denk dat wij er behoorlijk trots op kunnen zijn dat onze reviews and meningen van onze reizigers toch wel heel positief zijn.

Vergeet niet dat de meeste mensen alleen maar iets melden als ze iets kunnen vinden waar ze kritiek op kunnen leveren.

99 van de 100 reizigers gaan naar huis na afloop van een mooie reis. Sturen een bedank email en laten nooit een review ergens achter.

Voor ons alleen maar een goed teken.

Ntshava Safaris
Pieter Blaak

Reis met ons en vorm jouw eigen mening

Reviews Ntshava Safaris beoordelingen

Frank en Anita 


Hallo Pieter,

Hoe gaat het met jullie na ons avontuur? Hebben jullie nog een beetje kunnen uitslapen? Wij zijn weer veilig thuisgekomen en moesten weer erg wennen aan het Hollandse klimaat. We waren achteraf gezien heel blij met de kamer die je geregeld had. Later op de dag veranderde het weer het begon te waaien en er vielen ook nog enkele druppels. We willen jullie nogmaals bedanken voor de leuke en avontuurlijke vakantie die we samen mochten beleven.
We wensen jullie aller goeds toe voor 2019.

Kiabonga, hopelijk is het goed geschreven!

Groetjes,
Frank en Anita 

Henri en Anneke


Hoi Pieter,

Nou zit je op je stoel …. wij hebben alweer geboekt voor volgend jaar. We vliegen weer met KLM, heen op maandag 2 maart naar Kaapstad en terug. Op zondag 22 maart vanaf Johannesburg. De tussenvlucht van Kaapstad naar Johannesburg is ook al geboekt: Dinsdag 10 maart landen we om 10.40 uur op Johannesburg.We gaan zelf uitzoeken wat we willen doen in Kaapstad. Maar voor de 2e helft hebben we al wat ideeën als dit mogelijk is: De watervallen in Nelspruit 2x Krugerpark 1x Marakele park 1x Mapungubwe park. Dagtocht naar iets van Zimbabwe / Botswana / Mozambique. Het lijkt ons leuk om ook een paar dagen bij jou te overnachten als de nieuwe Lodge klaar is en natuurlijk bij Elmer. We horen graag van jou wat de mogelijkheden zijn en de prijzen …………. Groetjes vanuit een koud Nederland, Henri en Anneke

Ronald Willemsen en Astrid van den Berg


Dag Pieter,

Intussen zijn we weer geland in Nederland. De laatste etappe van de reis – Drakensbergen – was prachtig, het uitzicht vanuit de lodge fenomenaal. We willen je nogmaals bedanken voor het ‘avondje uit’ dat je ons bezorgd hebt. De zang en dans van de Matsamogroep waren de kers op de taart.

We wensen je veel succes met Ntshava Safaris!

Met hartelijke groet, Ronald Willemsen en Astrid van den Berg

Sylvia en Bonita


Beste Pieter,

We willen je even vertellen dat we het ontzettend naar ons zin hebben. We genieten enorm van ons huis, marloth park, afrika maar zeer zeker ook van de lieve en goede zorgen van Rina en haar man. Vandaag met Jerry op stap geweest, een lieve goeie gids. Kortom SUPER. We wilde je dit gewoon even laten weten.

Groet, Sylvia en Bonita

Pepita en Dinand


Hallo Pieter,

Ik wilde je even laten weten dat we weer veilig thuis gekomen zijn. De reis is goed gegaan. De shuttle service was goed geregeld. De mannen hebben ons veilig naar de luchthaven gebracht en we waren daar sneller dan dat ik had verwacht. Precies 4 uur hebben we er over gedaan met 1 pauze. Heel erg bedankt voor deze fantastische week. Ons verblijf was heel prettig. De dieren hebben een grote indruk op ons achter gelaten. Wij kijken terug op een hele fijne vakantie wat mede door jullie is mogelijk gemaakt. Ontzettend bedankt hiervoor.

Groetjes Pepita en Dinand

Henk en Truus


Hoi Pieter,

Hoe gaat het daar in mooi Zuid Afrika. Hier hebben we de draad van alledag natuurlijk al weer opgepakt, maar we genieten ondertussen nog volop na. Foto,s bekijken , mijmeren en jullie verder volgen op istagram. Én…..een mooi vooruitzicht. Mijn vakantie voor augustus is ook akkoord! Nu willen we onze volgende trip naar Zuid-Afrika  eigenlijk verlengen. Jammer om er niet wat dagen bij aan te knopen vinden we. Je raadt het al, we gaan jou suggesties vragen. Misschien heb je leuke tips, Kaapstad kan…maar andere suggesties zijn natuurlijk welkom. Er valt vast nog genoeg te verkennen. Máár dit alles hoeft zeker niet nu al, neem de tijd! We kunnen in ieder geval op herhaling in augustus/september.

Groetjes Henk en Truus

Nelly en Henk

Beste Pieter

Gisteravond zijn we rond 11.00 uur uit een zeer regenachtig Johannesburg vertrokken, we zijn inmiddels thuis in een zon overgoten Achterveld. Vlucht is vlekkeloos verlopen. Nogmaals onze hartelijk dank voor de drie bijzondere weken vakantie die we hebben doorgebracht in een groot maar ook een zeer mooi Zuid-Afrika. Zodra we alles weer op de rit hebben zullen en we alle foto’s verwerkt hebben zullen we nog een paar herinneringen met je delen. Veel succes met de komende trips, groeten aan de andere en hopelijk treffen we elkaar in de toekomst nog eens.

Groetjes Nelly en Henk

Herman

Dag Pieter,

We zijn al weer enkele dagen thuis ( – 15 ). Toch wil ik jouw bedanken voor de geweldige rondleiding en de vele informatie die jij gegeven hebt over Zuid – Afrika. Met name over het Kruger Park ben ik ( zijn wij )heel enthousiast geworden. Ook mensen in mijn omgeving hebben door onze foto’s en verhalen een andere kijk gekregen op Zuid Afrika. Ik kom zeker een maal terug naar het Kruger Park.

Mvrgr Herman

De Belg

Hi Pieter,

Wij genieten  met volle teugen van deze reis, mooi programma en vooral jij hebt een prachthost. Ik ben gelukkig dat ik met zo iemand kan optrekken, deelt mijn passie van reizen. Alles uitzoeken wat voor de gasten mooi is om te beleven. Streetfood, koken op hout bij Boeba, zalig.

De Belg

Jody

Hallo Pieter,

Zondagmorgen zijn we veilig geland op Schiphol, maar echt hier geland ben ik nog allerminst. De geur, de sfeer en de cultuur van Zuid-Afrika zijn inderdaad helemaal tot in mijn vezels doorgedrongen. Wat was het een fantastische reis. Heel erg bedankt voor het mogelijk maken van zo’n bijzondere ervaring. Als iemand mij nu vraagt wat ik zo bijzonder vond, dan zeg ik: dat we het toeristenstadium mochten voorbij gaan, dat we echt van binnenuit dit deel van Afrika hebben mogen mee maken. Heel veel succes met de organisatie van deze mooie reizen, waarmee je ook andere blinde mensen een geweldige kans geeft op een onvergetelijke ervaring.

Met een hartelijke groet, Jody

Jeanne en Joop

Hallo beste Pieter,

We willen je graag even laten weten dat we een prima thuisreis hebben gehad. Onze eerste verhalen hebben we al aan onze kinderen en enkele goede kennissen verteld. Ook zij waren heel enthousiast over wat we allemaal beleefd hadden. We een geweldig mooie en leerzame reis samen met jou gemaakt en daarvoor nogmaals heel hartelijk bedankt!! Veel liefs en groeten, ook aan je lieve echtgenote.

Jeanne en Joop Harmsen. 

De plantenfreaks

Hallo Pieter,

Hoe gaat het ermee, al weer druk op trip of nog even lekker rustig aan na de drukke kerstperiode? Bij ons gaat weer alles zijn gangetje, op het fietsje naar het werk, door weer en wind, bij temperaturen tussen de 0 en 6 graden. Veel tijd voor binnen activiteiten zoals het oppoetsen van alle Zuid Afrika foto’s. Ik had beloofd je een link te sturen van een site waar ik een aantal foto’s van onze reis heb opgezet. Nog niet alle foto’s staan erop.

Groeten, de plantenfreaks;)

Marcel & Diana

Beste pieter,

Onderstaande mail hadden we naar Elmer verzonden voor nieuwe ideeen voor onze volgende reis naar Zuid Afrika. De vorige reis was ons fantastisch bevallen en we wilden graag voor de 2e keer deze ervaring meemaken. Ik hoop dat je er wat van kan maken en we spoedig van je zullen horen.

Met vriendelijke groet, Marcel & Diana

Marianne

Hallo Pieter,

Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van onze familievakantie in de afgelopen kerstperiode. Toch worden er ook weer nieuwe plannen gesmeed voor een nieuwe reis met zijn allen. Deze keer willen we ongeveer 12 dagen met elkaar doorbrengen . Eigenlijk een beetje op dezelfde manier als we met kerst hebben gedaan . Dus het liefst vanuit een vaste locatie ergens in Zuid-Afrika verschillende uitstapjes maken . Heb jij een reis of idee wat evt geschikt zou kunnen zijn ? De planning is pas juli augustus 2022 dus deze keer is er voldoende tijd om geschikt onderdak te vinden denk ik. Hoop dat je ons hierbij kan/wil helpen.

Groet Marianne

Boudewijn en Martha

Dag Pieter,

Wij kijken terug op een prachtige reis, we hebben van dag tot dag genoten van het mooie Zuid Afrika. Wat hebben we veel moois gezien en zo afwisselend! Ook het reizen hebben wij heel relaxt gevonden, prima auto en een goede chauffeur/reisgids. Heel erg bedankt voor al je inzet om deze reis tot een waar succes te maken, de verhalen en uitleg over de cultuur en de omgeving waren zeer interessant en maakten dat wij een beetje zijn begrijpen van dit mooie land, we hebben een geweldige reis gehad! Een goede keuze ook om op een rustiger tempo te reizen, we zijn niet echt moe geworden. De excursies waren ook voor Boudewijn heel goed te doen, dat gaan wij zeker rondvertellen aan kennissen in vergelijkbare omstandigheden. De accomodaties waar wij geslapen hebben waren prima, af en toe boven verwachting mooi, zoals bij de mannen. Ook de lodge bij Niel was mooi, heel leuk om midden in het park te verblijven, alleen hadden wij daar liever niet gedineerd. Het eten stak erg negatief af bij wat wij bij andere lodges gewend waren. Helaas hadden we geen andere keuze omdat we geen vervoer hadden en binnen moesten blijven vanwege de rondlopende leeuwen, een wat tegenvallende ervaring. Wij hopen nog eens terug te komen, misschien wel in de door jullie in aanbouw zijnde lodge, we zijn best wel nieuwsgierig naar al het moois dat we nog niet gezien hebben. Voor onze volgende Afrika-ervaring nemen we zeker weer contact met jullie op. Maar eerst wordt Boudewijn geopereerd, geloof het of niet, maar het telefoontje van het ziekenhuis kwam op het moment dat wij in Nederland het vliegtuig uitstapten 😆. 16 juli staat het gepland. Wij wensen ook je vrouw veel succes met haar stichting en zouden graag een kijkje willen nemen in de verre toekomst, hoe er over meerdere generaties dit soort projecten bijdragen aan de verdere ontwikkeling van dit prachtige land. Als je wil dat we een verkorte versie van dit schrijven in het gastenboek zetten, horen we graag even hoe we dat moeten doen.

Mike Pernot

Beste Pieter,

Ik wilde je hierbij hartelijk bedanken voor de onvergetelijke reis van mijn vader door Zuid-Afrika. Hij heeft er enorm van genoten. Hij komt woorden tekort. Zeer prettig gezelschap, goede gidsen (ook Elmer hiervoor bedankt). De rustdagen waren ook prima ingebouwd. En over zijn verjaardagsfeest raakt hij ook niet uitgesproken. Bovendien de gehele big-5 gezien, helaas nog meer dan wij (wij missen het luipaard nog). Ondanks mijn vingertje vooraf, heeft ie zich toch af en toe ‘misdragen’. Hopelijk hebben de mensen daar geen aanstoot aan genomen. Nogmaals dank en wellicht tot ziens (wij zijn ook Afrika-fan geworden, komende zomer naar Namibie).

Groet, Mike Pernot

Monique

Hoi Pieter

We hebben zo genoten van onze trip met de geweldige Elmer echt waar. Zoveel gezien,beleefd,gevoeld, ervaren,ik kan wel zeggen ik ben om en Afrika has really catsch me!!!! Elmer heeft zoveel vertelt over jullie mooie land met heel veel passie geweldig om dit zelf te hebben mogen ervaren… ook mijn zus en mam hebben het zo ervaren, het was een onvergetelijke trip met heel veel dank voor Elmer.Een heel goed concept heb je hier neergezet Pieter veel waardering voor! Neem deze ervaring mee naar Nederland en zal eens met mijn dochter hebben over de app die jullie graag willen ontwikkelen.Zij zit een beetje in die branche en is een echte reiziger,ze wilt maar Australië maar heb wel gezien wat voor een mogelijkheden hier liggen voor haar ook wat Elmer vertelt heeft. We zijn gisteren aangekomen in Kaapstad in een fijn guesthouse met een prachtig uitzicht ….Hout and About Booking.com kun je t eventueel opzoeken. Ik zal wat foto’s doorsturen van de dag met de locals wat betreft geschiedenis en het wonen en eten,ook dat was een hele ervaring. Nog een dansje geleerd en moeder heeft met een pot op hoofd gelopen super en heb ook nog een worm gegeten uiteraard met onze handen. Elmer heeft me de info gegeven waar ik het naartoe kan sturen.Ik heb Elmer nu ook op app dus we houden zeker contact..ik zie mij zelf hier ook nog wel naar toe verkassen weg uit dat haastige Holland wat een prachtig land is t hier toch..: we hebben trouwens wilde honden gespot dat was bijzonder, want worden heel moeilijk gevonden. Nou je ziet wel aan mijn mail dat ik er bijna niet over op kan houden,ook al gegeten beneden aan de haven wat jij mij had gemaild, helemaal super en een prachtig uitzicht aldaar over de zee!!! Heb trouwens nog even gecheckt op de mail over misverstand qua dagen, ik weet nu hoe dat gekomen is, jij mailde dat de 18 de dan onze laatste dag zou zijn zo is er verwarring ontstaan, maar tis geweldig opgelost mijn dank daarvoor of zoals Elmer zou zeggen thank you thank you thank you… Jammer dat wij elkaar niet ontmoet hebben, hopelijk in de toekomst 

Groetjes Monique 

Uncle Frans

Geachte/beste Elmer,Pieter,Coco en Tini, Met excuses, maar daarom niet minder oprecht, voor de late reactie, wil ik jullie allen nogmaals allerhartelijkst bedanken voor de onvergetelijke, prachtige droom-rondreis die wij samen door het schitterende Zuid- Afrika hebben mogen maken. Ter illustratie sluit ik tevens een 7-tal foto’s hierbij in, t.w. 1. De foto op de voorkant van mijn fotoboek met de Big 5 en mijn kleinkinderen Michelle en Sven als “ vertroetelaars” van de welpjes. Zij waren in juli 2019 ook 3 weken op rondreis in Zuid- Afrika samen met hun ouders. 2. Een staatsieportret van onze geweldige gastheer Elmer en dito Gastvrouw Janetta tijdens mijn grandioos verjaardagsfeest op 23 januari. 3. Een foto van ons reisgezelschap met als gids Elmer. 4. Een dito foto met als gids Pieter. 5. Een foto van 3 prachtige “koppies” incl. een P.S. voor Pieter. 6. Een foto “Morgenstond heeft goud in de Mond “ tijdens onze     retourvlucht met tevens een SLOTWOORD/ CONCLUSIE ! 7. Een foto van drinkende zebra’s, zijnde de achterkant van het fotoboek. Tot besluit, allen hartelijk gegroet en het gaat jullie goed !!

Een intens dankbare en overgelukkige “Uncle Frans” Pernot.

Richard en Lydia

Beste Pieter,

Een late reactie , excuus daarvoor. Onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Wat heb jij een geweldig team om je heen. Rina is een geweldige host echt een pareltje….wat is zij geweldig. Het huis (call of africa) is een droomhuis, zo mooi. De bediening vh huis was echt top….kleding gewassen, goed schoon en netjes. De flora en fauna zo mooi alsof we in gods garden waren aanbeland. Je hebt met jouw team onze verwachtingen meer dan overtroffen. Dit zeggen wij hier voort aan alle fsmillieleden, collegae en vrienden. Als wij opnieuw een reis boeken zullen we zonder te twijfelen voor jouw bedrijf Ntshava Safaris kiezen.

Heel erg bedankt aan jou en Rina. Jullie zijn een parel in zuid afrika. Onze reis en indrukken zullen altijd bijblijven. Boven alle verwachtingen zo mooi.

Met vriendeijke groet. Richard en Lydia

Veronique

Hallo Pieter,

Ik zit te luisteren naar een cd met Afrikaanse dierengeluiden. Wat heb ik enorm genoten van de reis met jou! Het lijkt wel of de effecten nog steeds aan het indalen zijn. Ik ben heel benieuwd hoe het in november is, volgens mij de mooiste maand om naar Afrika te komen. Wie weet…

Groeten vanuit een koud Nederland. Veronique

Wilco

Hi Pieter

We zijn weer een aantal dagen terug in Nederland en we kijken terug op een geweldige vakantie. Jammer dat we elkaar niet gezien hebben. Ontzettend bedankt voor de mooie ervaring en dank Rina aub voor haar fijne begeleiding, ik ga zeker reclame voor jullie maken.

met vr gr. Wilco

Fam de Groot


Hallo Pieter

Wij zijn maar twee weken geweest maar wij hebben ons echt thuis gevoeld. Wat een geweldig land waar jij woont. Zuid-Afrika is veel meer dan wat wij hadden verwacht. We kunnen niet wachten om weer te komen. Ik neem zo snel mogelijk weer contact op om weer een bijzonderen ervaring op te doen. We hebben er geen woorden voor.

We zien elkaar weer!

Groetjes familie de Groot

Minimaal 1 keer in jouw leven moet je op Safari zijn geweest. Heb je het Kruger Park niet gezien en ben jij nog nooit in Zuid-Afrika geweest?

Dan ben jij nog nooit echt op vakantie of op reis geweest.

Ntshava Safaris

Founder Pieter Blaak

GET INTO THE WILD

  • Safari reizen Zuid-Afrika

  • Magisch Afrika Rondreizen

  • Ontdek Afrika Rondreizen

  • Kampeer Safari’s

  • Over Landing Afrika

Ntshava Safaris reviews vragen?

Wil jij meer weten? Wij maken jouw Afrika dromen waar.

Ntshava Safaris

Maak vrijblijvend contact

Contact Form Demo

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie