Royal Natal Drakensbergen Zuid-Afrika

Royal Natal Drakensbergen Zuid-Afrika

Het Royal Natal Drakensbergen Zuid-Afrika

Royal Natal Drakensbergen Park Zuid-Afrika staat bekend om zijn spectaculaire landschappen en fantastische bergpaden die het hart van dit natuurreservaat KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika verkennen.

Royal Natal Drakensbergen Zuid-Afrika

Dit toonaangevende natuurreservaat van KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika biedt prachtige panoramische uitzichten, hoge bergen en watervallen op een toplocatie in het uKhahlamba Drakensberg Park.

Er zijn veel paden om te voet en te paard te verkennen met een uitgebreide gids beschikbaar voor bezoekers. Wandelaars en wandelaars kunnen genieten van korte ritten die ongeveer een uur duren, of langere excursies van meer dan een halve of hele dag.

Wandelen en hiking trails

De wandeling van Mont-aux-Sources duurt twee dagen. Het belangrijkste kenmerk van dit KwaZulu-Natal natuurreservaat in Zuid-Afrika is het wereldberoemde Drakensberg Amfitheater, een rotswand van 5 km lang en 500 meter hoog.

Boven de rotswand staat de top van Mont-aux-Sources, waar de Oranjerivier zijn ongelooflijke reis naar het westen door Zuid-Afrika naar de Atlantische Oceaan begint.

1 van de hoogste watervallen ter wereld

De rivier de Thukela (Tugela) stroomt langs de voorkant van het amfitheater en vormt een van de hoogste watervallen ter wereld terwijl deze naar het oosten reist naar de Indische Oceaan.

Royal Natal Drakensbergen Zuid-Afrika dat moet je gezien hebben

Het Royal Natal National Park in KwaZulu-Natal, Zuid-Afrika. Vanaf de rug van een paard kunnen bezoekers veel terrein bestrijken en de bergen in reizen voor opwindende uitzichten en waarnemingen van inwonende dieren in het wild. Een andere populaire activiteit in dit nationale park in Zuid-Afrika is wandelen in de Drakensbergen.

Tijdens jouw rondreis

Wij overnachten aan de voet van de Drakensbergen met uitzicht op Royal natal in diverse van onze rondreizen. Als voorbeeld is deze reis wel een leuke om een idee te krijgen. Bij een aantal van onze reizen is het de afsluit locatie op weg weer terug naar Johannesburg. De perfecte afsluiter na een overweldigend bezoek aan Zuid-Afrika.

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie