Golden Gate Highlands Nationaal Park

Golden Gate Highlands Nationaal Park

Het Golden Gate Highlands Nationaal Park in Zuid-Afrika

Golden Gate Highlands Nationaal Park. Verjonging wordt aangeboden in Golden Gate Highlands Nationaal Park! Breng tijd door in het majestueuze Maluti-gebergte, wandelen, paardrijden, grotten verkennen en nog veel meer in hun onbeschrijfelijke gouden gloed.

Het restaurant van de gier (vogelhuid) verwelkomt vogelaars op een echt gierenfeest. Basotho Cultural Village neemt je mee terug in de tijd en neemt je mee op een ongelooflijke reis waarbij een chef je mqombothi (sorghumbier) aanbiedt, zijn vrouwen je de vruchten van hun arbeid aanbieden en een traditionele genezer je inzicht geeft in de Afrikaanse spiritualiteit.

Het Golden Gate Nationaal Park is een natuurreservaat van de Vrijstaat in Zuid-Afrika, gelegen in het noordoostelijke deel van Vrijstaat en dankt zijn naam aan de schitterende goudtinten die door de zon op de zandstenen kliffen worden geworpen, met name de imposante Brandwag-rots. Het gebied staat bekend om zijn betoverende landschappen, verkwikkende klimaat.

Golden Gate Highlands Nationaal Park in Zuid-Afrika

Het park is een echt hoogtepunt voor bezoekers van de Vrijstaat. Populaire attracties zijn onder meer de uitgestrekte, kleurrijke zandsteenformaties, die goudgeel schijnen in de avondzon, en waaraan het gebied zijn naam ontleent.

De vegetatie in het Golden Gate Nature Reserve bestaat voornamelijk uit beboste ravijnen, geulen en graslanden. Golden Gate Highlands National Park werd in 1963 opgericht om de zandstenen rotsen te beschermen die ooit schuilplaatsen waren voor de Bosjesmannen.

Grottekeningen

Gasten kunnen veel van hun grotschilderingen bekijken die goed bewaard zijn gebleven. Het park heeft ook verschillende zeldzame en inheemse bloemen, waaronder de Arum Lily, Watsonias, Fire Lilies en Red-Hot Pokers. Dit natuurreservaat in Vrijstaat in Zuid-Afrika is een van de laatste toevluchtsoorden van de zeldzame lammergier en de zeldzame kale ibis die jaarlijks broedt in Cathedral Cave.

Het park is ook de thuisbasis van een verscheidenheid aan zoogdieren, waaronder Burchell’s Zebra, Black Wildebeest, Eland, Blesbok, Springbok en de bedreigde Oribi. In het park zijn ongeveer 140 vogelsoorten geïdentificeerd en een schuilplaats in het Vulture Restaurant stelt vogelliefhebbers in staat om deze wezens van dichtbij te bekijken.

Golden Gate Highlands Nationaal Park in jouw rondreis door Zuid-Afrika

Wij vinden dat dit niet mag ontbreken tijdessn jouw rondreis in Zuid-Afrika. Dit park is het kleinste maar wij vinden 1 van de mooiste parken in het land. Veel van onze rondreizen daar is het park in verwerkt. Als je van Johannesburg naar Kaapstad wilt reizen of een ontdek rondreis. Wij gaan dit mooie park met jou bezoeken.

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie