Ntshava Safaris Reizen en Safari’s

Senioren safari rondreis Zuid-Afrika

De reizen en safari’s van Ntshava Safaris

Wat je moet weten als je met Ntshava Safaris op rondreis of op safari gaat. In de basis zijn al onze reizen en safari’s prive. Individuele rondreizen en safari’s dus. Al onze reizen en safari’s staan dan ook in het teken van Wildlife, cultuur en natuur. Fair Travel Eco Toerisme Zuid-Afrika. Anders dan bij anderen.

Daarnaast doen wij een beperkt aantal keren per jaar kleinschalige groepsreizen. Maximaal 12 deelnemers zodat de sfeer goed blijft en dat er een homogene groep onstaat. Succes verzekerd. Vanwege de kleinschaligheid kunnen wij daarnaast op plaatsen komen en excursies ondernemen die met een grote bus onmogelijk zouden zijn.

Kleinschalige Eco toerisme

Onze specialiteit is dan ook de Afrikaanse Natuur. Het echte afrika. Ervaar dan ook de magie van Afrika. Als je naar Zuid-Afrika komt doe het dan ook goed.

Wij laten zo min mogelijk voetstappen achter in de natuur, bij de locale mensen. Wij proberen zoveel mogelijk te doen om geen schde te berokkenen en waar nodig te compenseren. Ntshava Safaris ondersteund locale projecten, soms financieel. Maar onze voorkeur gaat altijd uit naar kennis overdracht. Het ondersteunen met goederen en middelen.

Boeken bij Ntshava Safaris.

Door het boeken van een reis, rondreis of safari reis ondersteun jij automatisch ook. Een percentage van jouw reissom komt ten goede van de initiatieven die wij ondersteunen. Help ons helpen en reserveer jouw Zuid-Afrika reis bij ons. Fair Travel Eco Toerisme en samen maken wij een verschil. Soms klein maar soms ook groot.

Ntshava Safaris in Zuid-Afrika

Wij zijn al actief in de Safari wereld in Zuid-Afrika en de Zuid-Afrikaanse toerisme industrie sinds 1996. Ooit simpel begonnen en inmiddels uigegroeid tot een succesvol en gewaardeerd safari en reis organisatie. In Zuid-Afrika en daarbuiten.

Onze reizen en safari’s maken het verschil

Als je besluit om naar Zuid-Afrika te reizen. Op safari te gaan en het land wil leren kennen. Doe het dan goed. Niet in een grote bus. Niet met de massa mee en blijf weg van de drukte. Ervaar de magie van Afrika zoals het hoort.

Er gaat niet boven het reizen met een chauffeur/gids. De verhalen, de kennis en het wegwijs worden in een land zoals Zuid-Afrika is op een andere manier niet mogelijk. Daarnaast niet zelf hoeven rijden geeft ook een extra dimensie aan jouw Zuid-Afrika rondreis of safari reis.

Als het doet doe het dan goed. Anders blijf thuis en spaar nog even door…

De wereld van National Geographic en Animal planet bestaat echt! Wij weten waar en wij nemen jou graag mee op reis om het aan jou te laten zien.

Bekijk onze reizen en safaris

Mischien vindt jij dit ook leuk

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie