Goedkope safari krugerpark Zuid-Afrika. Heb jij er ook zo’n zin in?

Op safari gaan in het Krugerpark van Zuid-Afrika. Zie, voel en ruik de echte wildernis. Een ervaring die je één keer in je leven meegemaakt moet hebben.

Bekijk ons aanbod met goedkope safari’s in het Krugerpark en betaalbare safari rondreizen in Zuid-Afrika

Duurzame eco vriendelijke Zuid-Afrika reizen en safari’s
NTSHAVA SAFARIS
Sinds 1996


Zoek je een goedkope safari in het Krugerpark van Zuid-Afrika?

Dan ben je bij ons aan het het juiste adres. Wij zijn de enige echte Krugerpark safari specialist in Zuid-Afrika voor goedkope safari’s en betaalbare prive safari rondreizen.

Zuid-Afrika reizen en safari ntshava safaris logo

OUT OF AFRICA MET NTSHAVA SAFARIS

Internationaal regelmatig uitgeroepen tot beste Safari company in Afrika. Stap in de wereld van National Geographic en Animal Planet. Wij weten waar jij moet zijn tijdens jouw safari vakantie in Zuid-Afrika. De enige echte Zuid-Afrika specialist voor safari reizen. Van prima betaalbaar tot zeer exclusieve luxe individuele prive rondreizen met chauffeur/gids.

goedkope safari rondreizen zuid afrika in stijl met prive gids

Betaalbare safari rondreizen Zuid-Afrika

NTSHAVA SAFARIS
Heeft ook een safari rondreis voor jou

Betaalbare safari's Zuid-Afrika

Betaalbaar betekent niet dat het niet goed is

NTSHAVA SAFARIS
Kwaliteit en goed georganiseerd

Betaalbare safari's Zuid-Afrika

Safari’s in Zuid-Afrika zijn betaalbaar

NTSHAVA SAFARIS
Wij doen alles in eigen beheer

Vroegboekers krijgen extra korting

Boek nu jouw safari of rondreis in Zuid-Afrika voor later

Vroege boekers zijn mensen die minimaal 6 maanden van te voren hun rondreis, vakantie of safari reserveren (minimaal voor 2 personen)

Goedkope safari krugerpark Zuid-Afrika en betaalbare safari rondreizen

Onze goedkope safari’s in het Krugerpark van Zuid-Afrika zonder in te boeten in kwaliteit. Wil je op safari gaan en een beetje op jouw budget letten dan zijn deze goedkope safari’s geschikt voor jou.

<br>Goedkope safari Krugerpark Zuid-Afrika of een betaalbare safari rondreis met prive gids/chauffeur?

Wij hebben een behoorlijk aanbod van betaalbare safari rondreizen in Zuid-Afrika. Allemaal individueel en betaalbaar met prive gids/chauffeur. Iets voor jou?

Goedkope kampeer safari krugerpark Zuid-Afrika of een goedkope en zeer betaalbare kampeer safari rondreis met gids?

Goedkoop en betaalbaar. Kamperen in de Afrikaanse bush of in het Krugerpark van Zuid-Afrika. Mischien wel het meest spannende wat je kunt meemaken. Zowel mogelijk als prive safari kampeer reis met minimaal 4 personen of deelname in een groepskampeer safari met maximaal 12 deelnemers.


Wil jij een goedkope safari Krugerpark Zuid-Afrika of safari rondreis op maat?

goedkope safari krugerpark zuid-afrika leeuwen op de weg

Goedkope safari Krugerpark Zuid-Afrika op maat?

Goedkope Zuid-Afrika safari op maat?
Heb jij eigen wensen en ideeën hoe jouw Zuid-Afrika safari in het Krugerpark er uit zou moeten komen te zien? Het is absoluut mogelijk dat wij een speciaal op maat, uniek en alleen voor  jou Krugerpark safari gaan samen stellen.

Goedkope safari’s in het Krugerpark op maat. Ntshava Safaris heeft voor iedereen en elk budget een passende Krugerpark safari.

goedkope safari krugerpark zuid-afrika giraffe

Goedkope safari rondreis Zuid-Afrika op maat?

Heb jij speciale safari wensen?
Wil jij graag iets bijzonders of heb jij een droom safari rondreis wat jij waar zou willen maken. Stuur ons vrijblijvend een bericht en wij gaan kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen.

Goedkope safari rondreizen op maat
Ntshava Safaris heeft voor iedereen en elk budget een passende Zuid-Afrika safari rondreis.

Waarom goedkope safari’s in Zuid-Afrika met ons

EIGEN AANKOMST DAG BEPALEN VOOR JOUW INDIVIDUELE RONDREIS


NATUUR, CULTUUR EN WILDLIFE

Contact ons voor jouw mogelijkheden. Doordat wij flexibele aankomsttijden hebben is er heel veel mogelijk. Mits wij de cappaciteit hebben. Helaas hebben wij maar beperkte cappaciteit qua auto’s en gidsen.
Vol is ook echt vol

Goedkope safari’s Zuid-Afrika met gids
NTSHAVA SAFARIS

DE WERELD VAN NATIONAL GEOGRAPHIC EN ANIMAL PLANET BESTAAT ECHT


EN WIJ WETEN WAAR!

Fair Travel Eco Toerisme Zuid Afrika. Zowel de natuur reervaten, de Nationale parken en de locale bevolking profiteerd zoveel als mogelijk mee van jouw geboekte rondreis. Wij hebben zelfs een eigen stichting die wees kinderen de mogelijkheid biedt om naar school te gaan.

Goedkope safari’s Zuid-Afrika met gids
NTSHAVA SAFARIS

MAAK HET AVONTUUR VAN JOUW LEVEN

SPECIAAL VOOR JOU.


ER REIZEN GEEN ANDERE MENSEN MEE

Altijd al graag Afrika willen zien? Leeuwen en olifanten in hun natuurlijke omgeving? Ongerepte stranden waar niemand anders is dan alleen jij? De cultuur van de originele Afrikanen willen leren kennen? Waar wacht jij dan nog op? Tot dat het te laat is?

Goedkope safari’s Zuid-Afrika met gids
NTSHAVA SAFARIS

Heb je niet gevonden waar je naar zoekt? Kijk dan bij onze Zuid-Afrika reizen en safari categorie’s. Mischien vindt je wat je wel ongeveer zoekt.

Zit er niets voor jou bij. Contact ons dan vrijblijvend voor een Zuid-Afrika rondreis of safari op maat.

Goedkope safari Krugerpark Zuid-Afrika en betaalbare safari rondreizen. Hoe doen wij dat?

Wij werken niet via en met tussen personen. Boekings kantoren of andere partijen. Er blijft niets aan de strijkstok hangen. Waar je voor betaald is ook hetgeen wat jij krijgt. Dat is waar jij recht op hebt. Geen kosten verslindend kantoor of overhead apparaat. Wij doen alles zo veel als mogelijk zelf. Zo houden wij het goedkoop en betaalbaar.

Wij kennen onze wegen in Zuid-Afrika en kunnen voor relatief weinig geld heel veel aanbieden. Dat is te danken aan onze jaren ervaring in de reis en safari branche in Zuid-Afrika en dat al sinds 1996. Wij zijn een kleine maar zeer ervaren organisatie en handelen daar ook naar. Onze Zuid-Afrika reizen zijn daarom goed en goedkoop.

Wij bieden meer reis voor jouw geld. Kwaliteit’s reizen, kwaliteit wint altijd. Goedkoop betekent niet dat het niet goed is. Betaalbaar gaat hand in hand met kwaliteit.

Wij garanderen dan ook een goed georganiseerde safari in het Krugerpark of een Zuid-Afrika safari rondreis. Uitstekende accommodaties en met de best mogelijke excursies en safari’s.

Wil je meer weten over ons?

NTSHAVA SAFARIS. Nederlanders in Zuid-Afrika. Greater Kruger Park. Mpumalanga. South Africa.

Ook voor onze goedkope safari Krugerpark Zuid-Afrika en safari rondreizen en overige safari’s geld:

→ Alle prijzen zijn gebaseerd op een minimale boeking van twee personen.

Singles zijn welkom om aan te sluiten bij een al vast gelegde groepsrondreis of groepssafari (toeslag 50%). Groep’s korting is mogelijk vanaf 6 personen of meer. Kinderen krijgen 50% korting mits deze zijn vergezeld worden door minimaal twee volwassenen. En overnachten in dezelfde accommodatie als de volwassenen.

Hou er echter wel rekening mee dat sommige van de activiteiten niet geschikt zijn voor kinderen onder de 12 jaar. (Bijvoorbeeld bushwalks en wandel safari’s in het Krugerpark)

→ Aankomst en vertrektijd naar keuze. Ook voor de goedkope safari’s en safari rondreizen door Zuid-Afrika

Ook voor al onze goedkope reizen en goedkope safari’s is het zo dat jij kunt aankomen en vertrekken wanneer jij dat wilt. Uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid bij ons. In overleg is er dan ook heel veel mogelijk. Zodat jij de voor jou zo goedkoop mogelijk en passend vliegticket kunt uitzoeken.

Het is gebruikelijk dat wij samen met jou afstemmen wat de beste vertrektijd voor jou zou zijn. Ook in verband met een goedkoper vlieg ticket die wellicht een dag eerder of later beschikbaar is. Of een ticket wat jou uiteindelijk beter uitkomt.

Ook alle goedkope safari’s vertrekken in principe vanaf Johannesburg OR Tambo Internationaal Airport. En ook voor alle safari rondreizen door Zuid-Afrika geld dat wij jou ophalen van het vliegveld. En dat jij de eerste nacht overnacht in een guesthouse waar wij mee samen werken vlakbij de luchthaven.

Dus ook al onze goedkope safari Krugerpark Zuid-Afrika en betaalbare safari rondreizen starten met een eerste verblijf in Johannesburg

Van daar vertrek jij of naar het Krugerpark of het is de start van jouw safari rondreis door Zuid-Afrika (tenzij anders aangegeven in de reisbeschrijving, of anders overeengekomen). Sommige goedkope Krugerpark safari’s vertrekken van het vliegveld in Johannesburg, deze zijn zonder overnachting in Johannesburg (tenzij anders aangegeven in de reisbeschrijving of overeengekomen).

→ Privé chauffeur / gids. Ook voor de goedkope safari’s en safari rondreizen door Zuid-Afrika

Al onze goedkope Zuid-Afrika safari rondreizen en goedkope Krugerpark safari’s worden geleid door een privé chauffeur / gids die al jaren woonachtig is in Zuid-Afrika. Of er is geboren. Met erg veel ervaring. Uiteraard gekwalificeerd en gecertificeerd. Wij spreken Nederlands, Duits, Engels, Afrikaans, Zulu, Tsonga en Sutu.

→ Vervoer in comfortabele SUV of luxe minivan. Ook voor de goedkope safari’s en safari rondreizen door Zuid-Afrika

Alle safari rondreizen door Zuid-Afrika en Krugerpark safari’s worden uitgevoerd in een comfortabele SUV tot 4 of 6 personen. Bij grotere groepen tot 12 personen worden alle rondreizen en safari’s uitgevoerd in een luxe mini van.

In principe reizen wij met maximaal 10 personen. Dan heeft iedereen iets meer ruimte. Dit is om het comfortabel en zo persoonlijk mogelijk te houden. Grotere groepen zijn eventueel mogelijk op aanvraag.

→ Vervoer tijdens de Safari’s. Ook voor de goedkope safari’s en safari rondreizen door Zuid-Afrika

Alle Safari’s zijn in een open Safari auto. En worden zoveel als mogelijk door ons zelf of een locale gediplomeerde ranger uitgevoerd. Deze zijn gespecialiseerd en het meest ervaren in hun eigen gebied.

Alle Krugerpark rondritten en tours van kamp naar kamp worden uitgevoerd door de begeleidende gids in een comfortabele SUV of een luxe mini van. Of tijdens de meerdaagse prive safari’s in een open safari auto. Afhankelijk van hetgeen is geboekt door jou.

Ons doel is heel simpel voor onze goedkope safari Krugerpark Zuid-Afrika en safari rondreizen:

Zorgeloze Zuid-Afrika reizen leveren waarbij onze reizigers, meer zien, meer beleven en vooral meer genieten. Reizen in en door Zuid-Afrika is onze passie. We staan er mee op en we gaan ermee naar bed. En dat is heel erg goed te merken tijdens al onze safari’s en safari rondreizen in Zuid-Afrika.

Wij leveren altijd reis programma’s met nét dat ietsje meer. Zorgvuldig geselecteerde Accommodaties op bijzondere en mooie locaties. Unieke programma’s. Bijzondere ontmoetingen en veel onverwachte ervaringen. Je zult het echt terug vinden bij onze gepassioneerde reisleider’s. Goedkoop betekent dan ook niet dat het niet goed is.

Onze reisleider’s kennen Zuid-Afrika door en door. Zij wonen tenslotte in Zuid-Afrika. Ze spreken de taal en kennen de mensen, de regio en het land.

Jij zult merken tijdens jouw safari in het Krugerpark van Zuid-Afrika dat de persoonlijke manier van werken jouw Zuid-Afrika reis nog mooier en interessanter maakt. Jouw privé chauffeur / gids zal jou altijd met raad en daad bijstaan en er voor zorgen dat jouw Zuid-Afrika reis perfect is en gladjes verloopt.

Zuid-Afrika rondreizen met privé gids. Net een beetje beter. Net een beetje mooier. Dat wil jij toch ook?

NTSHAVA SAFARIS. Ook voor goedkope safari Krugerpark Zuid-Afrika

Reis samen met ons en ontdek en beleef het Krugerpark en Zuid-Afrika zoals het echt is. Meer zien, meer beleven. Meer ontdekken. En meer Krugerpark en meer Zuid-Afrika. Stap in de wereld van National Geografic en Animal Planet.

Tijdens onze Goedkope safari Krugerpark Zuid-Afrika en safari rondreizen en safari’s geen gebaande paden. Altijd iets bijzonders/ En zeker geen standaard eenheidsworst. Niet nog meer van hetzelfde. Wij laten jou de mooiste plaatsen zien. De beste ervaringen meemaken. Unieke programma’s en bijzondere ontmoetingen. Daar gaat het uiteindelijk allemaal om.

Wij gaan altijd net die ene stap verder, wij gaan verder en door tot dat jouw Zuid-Afrika reis perfect is. En dat doen wij ook in onze goedkope safari krugerpark Zuid-Afrika en betaalbare safari rondreizen.

Een safari Zuid-Afrika reis is de ultieme wildlife droom voor velen.

Ntshava Safaris. Nederlandse eigenaren in Zuid-Afrika sinds 1996

Krugerpark Zuid-Afrika Safari reis. Een goedkope safari Krugerpark Zuid-Afrika is geen passieve ervaring. Het is niet alleen kijken naar wilde dieren. Jij wordt uitgenodigd in hun eigen ongetemde dieren wereld. Volledig omringd door alle drama en de charme van ‘s wereld grootse open lucht theater. “Het Kruger Park” in Zuid-Afrika. Een goedkope safari Kruger Park Zuid-Afrika is dan ook meer dan de moeite waard.

Wij zijn wij en onze goedkope safari Krugerpark reizen in Zuid-Afrika:

Wij zijn mensen die al vele jaren wonen en werken in Zuid-Afrika. Sommige van ons zijn zelfs in de bush geboren. Meestal altijd al werkzaam geweest in de toerisme in Zuid-Afrika. Sommige als ranger en weer anderen als gids. Wildlife zit in ons hart. Alle nationale parken kennen wij dan ook als onze achtertuin. Wat voor sommige van ons dan ook echt zo is.

Het Kruger Park is van ons allemaal en niemand uitgezonderd verweg de favoriete plaats in Zuid-Afrika waar wij allemaal al vele jaren komen.

Goedkope safari Kruger Park Zuid-Afrika

Alle safari’s in het Kruger Park van Zuid-Afrika worden dan ook door iemand van ons begeleid als chauffeur en als gids. Dat geld dus ook voor onze goedkope safari’s in het Krugerpark en betaalbare safari rondreizen. De rondritten in het Kruger Park zijn dan ook een hele ervaring op zich. Het is onvoorstelbaar hoeveel kennis onze gidsen hebben van het Park, van Zuid-Afrika en helemaal van het wildlife wat in het Kruger Park leeft. Geen verschil tussen goedkope safari Kruger Park Zuid-Afrika en de duurdere en luxere safari’s in het Krugerpark of rondreizen.

Vaak horen wij van veel Zuid-Afrikanen zelf dat wij veel meer weten over het land, hun dieren en de leefwijze dan de meerderheid van de Zuid-Afrikanen zelf.

Dat zegt ons dat wij weten waar wij het over hebben en dat onze Zuid-Afrika safari’s meer dan goed zijn. Goedkoop, budget, 3 sterren, 4 sterren of 5 sterren dat maakt niet uit.

GET INTO THE WILD

  • Safari reizen Zuid-Afrika

  • Magisch Afrika Rondreizen

  • Ontdek Afrika Rondreizen

  • Kampeer Safari’s

  • Over Landing Afrika

Vragen?

Wil jij meer weten? Wij maken jouw Afrika dromen waar.

Ntshava Safaris
Krugerpark Zuid-Afrika

Maak vrijblijvend contact

Contact Form Demo

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie