Goedkope rondreis Zuid-Afrika met prive chauffeur/gids
Op rondreis gaan in Zuid-Afrika. Zie, voel en ruik het echte Afrika. Een ervaring die je één keer in je leven meegemaakt moet hebben.

Bekijk ons aanbod met goedkope rondreizen in Zuid-Afrika

Duurzame eco vriendelijke Zuid-Afrika reizen en safari’s
NTSHAVA SAFARIS
Sinds 1996


Zoek je een goedkope rondreis in Zuid-Afrika?

Dan ben je bij ons aan het het juiste adres. Wij zijn de enige echte rondreis specialist in Zuid-Afrika voor goedkope rondreizen en safari’s met prive chauffeur/gids.

Zuid-Afrika reizen en safari ntshava safaris logo

OUT OF AFRICA MET NTSHAVA SAFARIS

Internationaal regelmatig uitgeroepen tot beste Safari company in Afrika. Stap in de wereld van National Geographic en Animal Planet. Wij weten waar jij moet zijn tijdens jouw betaalbare individuele reis in Zuid-Afrika. De enige echte Zuid-Afrika specialist voor individuele goedkope rondreizen. Van prima betaalbaar tot zeer exclusieve luxe individuele prive rondreizen met chauffeur/gids.

Goedkope rondreis Zuid-Afrika

Betaalbare reizen met prive chauffeur/gids in Zuid-Afrika

Contact

Goedkope rondreis Zuid-Afrika

Betaalbare reizen met prive chauffeur/gids in Zuid-Afrika

Contact

Goedkope rondreis Zuid-Afrika

Betaalbare reizen met prive chauffeur/gids in Zuid-Afrika

Contact

Goedkope rondreis Zuid-Afrika

Betaalbare reizen met prive chauffeur/gids in Zuid-Afrika

Contact

Goedkope rondreis Zuid-Afrika

Betaalbare reizen met prive chauffeur/gids in Zuid-Afrika

Contact

Goedkope rondreis Zuid-Afrika

Betaalbare reizen met prive chauffeur/gids in Zuid-Afrika

Contact

Goedkope rondreis Zuid-Afrika

Betaalbare reizen met prive chauffeur/gids in Zuid-Afrika

Contact

Goedkope rondreis Zuid-Afrika met prive chauffeur/gids

Onze goedkope rondreizen in Zuid-Afrika zonder in te boeten in kwaliteit. Wil je een rondreis in Zuid-Afrika gaan maken met een prive chauffeur en een beetje op jouw budget letten dan zijn deze goedkope rondreizen geschikt geschikt voor jou.

Vroegboekers krijgen extra korting

Boek nu jouw safari of rondreis in Zuid-Afrika voor later

Vroege boekers zijn mensen die minimaal 6 maanden van te voren hun rondreis, vakantie of safari reserveren (minimaal voor 2 personen)

Goedkope rondreis Zuid-Afrika of een betaalbare safari rondreis met prive gids/chauffeur?

Wij hebben een behoorlijk aanbod van betaalbare safari rondreizen in Zuid-Afrika. Allemaal individueel en betaalbaar met prive gids/chauffeur. Iets voor jou?

Goedkope kampeer rondreis safari Zuid-Afrika met prive gids/chauffeur?

Wil je een betaalbaar en erg spannend avontuur in Zuid-Afrika? Bekijk dan onze goedkope kampeer safari mogelijkheden met prive gids. Let op! minimale booking is 4 personen voor een prive kampeer safari rondreis. Aansluiten bij een groepskampeerreis met maximaal 12 deelnemers is ook mogelijk. Stuur ons dan even een berichtje.

Goedkope rondreis Zuid-Afrika speciaal of een betaalbare safari rondreis met prive gids/chauffeur.

Wil je wat anders of wat langer? Geen probleem. Wat denk je van een extra lange rondreis van Johannesburg naar Kaapstad met prive chauffeur/gids? Speciaal voor jou en jouw reisgezelschap. Of een waanzinnige safari rondreis door meerdere wildparken in Zuid-Afrika? Allemaal met prive chauffeur/gids.

Goedkope rondreizen Zuid-Afrika en betaalbare safari rondreizen. Hoe doen wij dat?

Wij werken niet via en met tussen personen. Boekings kantoren of andere partijen. Er blijft niets aan de strijkstok hangen. Waar je voor betaald is ook hetgeen wat jij krijgt. Dat is waar jij recht op hebt. Geen kosten verslindend kantoor of overhead apparaat. Wij doen alles zo veel als mogelijk zelf. Zo houden wij Zuid-Afrika rondreizen goedkoop en betaalbaar.

Wij kennen onze wegen in Zuid-Afrika en kunnen voor relatief weinig geld heel veel aanbieden. Dat is te danken aan onze jaren ervaring in de reis en safari branche in Zuid-Afrika en dat al sinds 1996. Wij zijn een kleine maar zeer ervaren organisatie en handelen daar ook naar. Onze Zuid-Afrika rondreizen zijn daarom goed en goedkoop.

Wij bieden meer reis voor jouw geld. Kwaliteit’s reizen, kwaliteit wint altijd. Goedkoop betekent niet dat het niet goed is. Betaalbaar gaat hand in hand met kwaliteit.

Wil je meer weten over ons?

NTSHAVA SAFARIS. Nederlanders in Zuid-Afrika. Greater Kruger Park. Mpumalanga. South Africa.

Waarom goedkope rondreizen in Zuid-Afrika met ons

EIGEN AANKOMST DAG BEPALEN VOOR JOUW INDIVIDUELE RONDREIS


NATUUR, CULTUUR EN WILDLIFE

Contact ons voor jouw mogelijkheden. Doordat wij flexibele aankomsttijden hebben is er heel veel mogelijk. Mits wij de cappaciteit hebben. Helaas hebben wij maar beperkte cappaciteit qua auto’s en gidsen.
Vol is ook echt vol

Goedkope prive rondreis Zuid-Afrika met chauffeur
NTSHAVA SAFARIS

DE WERELD VAN NATIONAL GEOGRAPHIC EN ANIMAL PLANET BESTAAT ECHT


EN WIJ WETEN WAAR!

Fair Travel Eco Toerisme Zuid Afrika. Zowel de natuur reervaten, de Nationale parken en de locale bevolking profiteerd zoveel als mogelijk mee van jouw geboekte rondreis. Wij hebben zelfs een eigen stichting die wees kinderen de mogelijkheid biedt om naar school te gaan.

Goedkope prive rondreis Zuid-Afrika met chauffeur
NTSHAVA SAFARIS

MAAK HET AVONTUUR VAN JOUW LEVEN

SPECIAAL VOOR JOU.


ER REIZEN GEEN ANDERE MENSEN MEE

Altijd al graag Afrika willen zien? Leeuwen en olifanten in hun natuurlijke omgeving? Ongerepte stranden waar niemand anders is dan alleen jij? De cultuur van de originele Afrikanen willen leren kennen? Waar wacht jij dan nog op? Tot dat het te laat is?

Goedkope prive rondreis Zuid-Afrika met chauffeur
NTSHAVA SAFARIS

Wij garanderen dan ook een goed georganiseerde rondreis in Zuid-Afrika. Uitstekende accommodaties en met de best mogelijke betaalbare excursies en safari’s.

Heb je niet gevonden waar je naar zoekt? Kijk dan bij onze Zuid-Afrika reizen en safari categorie’s. Mischien vindt je wat je wel ongeveer zoekt.

Zit er niets voor jou bij. Contact ons dan vrijblijvend voor een Zuid-Afrika rondreis of safari op maat.

Ook voor onze goedkope rondreis Zuid-Afrika en safari rondreizen en overige reizen geld: Lees verder.

→ Alle prijzen zijn gebaseerd op een minimale boeking van twee personen.

Singles zijn welkom om aan te sluiten bij een al vast gelegde groepsrondreis of groepssafari (toeslag 50%). Groep’s korting is mogelijk vanaf 6 personen of meer. Kinderen krijgen 50% korting mits deze zijn vergezeld worden door minimaal twee volwassenen. En overnachten in dezelfde accommodatie als de volwassenen.

Hou er echter wel rekening mee dat sommige van de activiteiten niet geschikt zijn voor kinderen onder de 12 jaar. (Bijvoorbeeld bushwalks en wandel safari’s in het Krugerpark)

→ Aankomst en vertrektijd naar keuze. Ook voor de goedkope rondreis Zuid-Afrika

Ook voor al onze goedkope reizen is het zo dat jij kunt aankomen en vertrekken wanneer jij dat wilt. Uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid bij ons. In overleg is er dan ook heel veel mogelijk. Zodat jij de voor jou zo goedkoop mogelijk en passend vliegticket kunt uitzoeken.

Het is gebruikelijk dat wij samen met jou afstemmen wat de beste vertrektijd voor jou zou zijn. Ook in verband met een goedkoper vlieg ticket die wellicht een dag eerder of later beschikbaar is. Of een ticket wat jou uiteindelijk beter uitkomt.

Ook alle goedkope rondreizen vertrekken in principe vanaf Johannesburg OR Tambo Internationaal Airport. En ook voor alle safari rondreizen door Zuid-Afrika geld dat wij jou ophalen van het vliegveld. En dat jij de eerste nacht overnacht in een guesthouse waar wij mee samen werken vlakbij de luchthaven.

Dus ook al onze goedkope rondreis Zuid-Afrika en betaalbare safari rondreizen starten met een eerste verblijf in Johannesburg

Van daar ga jij op reis of vertrek jij naar het Krugerpark of het is de start van jouw rondreis door Zuid-Afrika (tenzij anders aangegeven in de reisbeschrijving, of anders overeengekomen). Sommige goedkope Krugerpark safari’s vertrekken van het vliegveld in Johannesburg, deze zijn zonder overnachting in Johannesburg (tenzij anders aangegeven in de reisbeschrijving of overeengekomen).

→ Privé chauffeur / gids. Ook voor de goedkope rondreis Zuid-Afrika

Al onze goedkope Zuid-Afrika rondreizen en goedkope Krugerpark safari’s worden geleid door een privé chauffeur / gids die al jaren woonachtig is in Zuid-Afrika. Of er is geboren. Met erg veel ervaring. Uiteraard gekwalificeerd en gecertificeerd. Wij spreken Nederlands, Duits, Engels, Afrikaans, Zulu, Tsonga en Sutu.

→ Vervoer in comfortabele SUV of luxe minivan. Ook voor de goedkope rondreis Zuid-Afrika

Alle rondreizen door Zuid-Afrika en Krugerpark safari’s worden uitgevoerd in een comfortabele SUV tot 4 of 6 personen. Bij grotere groepen tot 12 personen worden alle rondreizen en safari’s uitgevoerd in een luxe mini van.

In principe reizen wij met maximaal 10 personen. Dan heeft iedereen iets meer ruimte. Dit is om het comfortabel en zo persoonlijk mogelijk te houden. Grotere groepen zijn eventueel mogelijk op aanvraag.

→ Vervoer tijdens de Safari’s. Ook voor de goedkope rondreis Zuid-Afrika

Alle Safari’s zijn in een open Safari auto. En worden zoveel als mogelijk door ons zelf of een locale gediplomeerde ranger uitgevoerd. Deze zijn gespecialiseerd en het meest ervaren in hun eigen gebied.

Alle Krugerpark rondritten en tours van kamp naar kamp worden uitgevoerd door de begeleidende gids in een comfortabele SUV of een luxe mini van. Of tijdens de meerdaagse prive safari’s in een open safari auto. Afhankelijk van hetgeen is geboekt door jou.

Ons doel is heel simpel voor onze goedkope rondreizen in Zuid-Afrika en safari rondreizen:

Zorgeloze Zuid-Afrika reizen leveren waarbij onze reizigers, meer zien, meer beleven en vooral meer genieten. Reizen in en door Zuid-Afrika is onze passie. We staan er mee op en we gaan ermee naar bed. En dat is heel erg goed te merken tijdens al onze safari’s en safari rondreizen in Zuid-Afrika.

Wij leveren altijd reis programma’s met nét dat ietsje meer. Zorgvuldig geselecteerde Accommodaties op bijzondere en mooie locaties. Unieke programma’s. Bijzondere ontmoetingen en veel onverwachte ervaringen. Je zult het echt terug vinden bij onze gepassioneerde reisleider’s. Goedkoop betekent dan ook niet dat het niet goed is.

Onze reisleider’s kennen Zuid-Afrika door en door. Zij wonen tenslotte in Zuid-Afrika. Ze spreken de taal en kennen de mensen, de regio en het land.

Jij zult merken tijdens jouw rondreis in Zuid-Afrika dat de persoonlijke manier van werken jouw Zuid-Afrika reis nog mooier en interessanter maakt. Jouw privé chauffeur/gids zal jou altijd met raad en daad bijstaan en er voor zorgen dat jouw Zuid-Afrika reis perfect is en gladjes verloopt.

Zuid-Afrika rondreizen met privé gids. Net een beetje beter. Net een beetje mooier. Dat wil jij toch ook?


Goedkope rondreis Zuid-Afrika

goedkope rondreis zuid-afrika

Goedkope rondreis Zuid-Afrika op maat?

Heb jij speciale rondreis wensen?
Wil jij graag iets bijzonders of heb jij een droom Zuid-Afrika rondreis wat jij waar zou willen maken. Stuur ons vrijblijvend een bericht en wij gaan kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen.

Goedkope rondreizen op maat
Ntshava Safaris heeft voor iedereen en elk budget een passende Zuid-Afrika rondreis.

goedkope rondreis zuid-afrika mapungubwe

Goedkope safari safari Zuid-Afrika op maat?

Goedkope Zuid-Afrika safari op maat?
Heb jij eigen wensen en ideeën hoe jouw Zuid-Afrika safari er uit zou moeten komen te zien? Het is absoluut mogelijk dat wij een speciaal op maat, uniek en alleen voor jou safari op maat gaan samen stellen.

Goedkope safari’s in het Krugerpark op maat. Ntshava Safaris heeft voor iedereen en elk budget een passende Zuid-Afrika safari.

goedkope rondreis zuid-afrika Krugerpark

Goedkope rondreizen Zuid-Afrika

Rondreis zuid-Afrika op maat? Let op! Wij doen alleen bijzondere natuur, cultuur en wildlife rondreizen op maat in Zuid-Afrika. Wij verzorgen geen standaard reisjes en hebben geen standaard concepten.

Alleen een rondreis in Zuid-Afrika van de gebaande paden af. Geen massa toerisme, weg van de drukte en weg van de massa. Wij doen het dan ook een beetje anders dan anderen.

NTSHAVA SAFARIS. Ook voor een goedkope rondreis Zuid-Afrika. Lees verder.

Reis samen met ons en ontdek en beleef Zuid-Afrika zoals het echt is. Meer zien, meer beleven. Meer ontdekken. En meer Zuid-Afrika. Stap in de wereld van National Geografic en Animal Planet.

Tijdens onze Goedkope rondreis Zuid-Afrika en betaalbare safari rondreizen en safari’s geen gebaande paden. Altijd iets bijzonders/ En zeker geen standaard eenheidsworst. Niet nog meer van hetzelfde. Wij laten jou de mooiste plaatsen zien. De beste ervaringen meemaken. Unieke programma’s en bijzondere ontmoetingen. Daar gaat het uiteindelijk allemaal om.

Wij gaan altijd net die ene stap verder, wij gaan verder en door tot dat jouw Zuid-Afrika reis perfect is. En dat doen wij ook in onze goedkope rondreis Zuid-Afrika en betaalbare safari rondreizen.

Een rondreis in Zuid-Afrika is de ultieme droom voor velen.

Ntshava Safaris. Nederlandse eigenaren in Zuid-Afrika sinds 1996

Zuid-Afrika rondreizen, Krugerpark safari’s safari rondreizen. Een goedkope rondreis Zuid-Afrika is geen passieve ervaring. Het is niet alleen kijken naar het landschap en wilde dieren. Jij wordt uitgenodigd in het ongetemde, ongerepte en mooiste land ter wereld. Volledig omringd door alle drama en de charme van ‘s wereld grootse open lucht theater. “Het Kruger Park” in Zuid-Afrika. Een goedkope rondreis Zuid-Afrika is dan ook meer dan de moeite waard.

Wij zijn wij en onze goedkope rondreizen in Zuid-Afrika.

Wij zijn mensen die al vele jaren wonen en werken in Zuid-Afrika. Sommige van ons zijn zelfs in de bush geboren. Meestal altijd al werkzaam geweest in de toerisme in Zuid-Afrika. Sommige als ranger en weer anderen als gids. Wildlife zit in ons hart. Zuid-Afrika en alle nationale parken kennen wij dan ook als onze achtertuin. Wat voor sommige van ons dan ook echt zo is.

Het Kruger Park is van ons allemaal en niemand uitgezonderd verweg de favoriete plaats in Zuid-Afrika waar wij allemaal al vele jaren komen.

Goedkope rondreis Zuid-Afrika en safari rondreizen.

Alle safari’s in het Kruger Park van Zuid-Afrika worden dan ook door iemand van ons begeleid als chauffeur en als gids. Dat geld dus ook voor onze goedkope safari’s in het Krugerpark en betaalbare safari rondreizen. De rondritten in het Kruger Park zijn dan ook een hele ervaring op zich. Het is onvoorstelbaar hoeveel kennis onze gidsen hebben van het Park, van Zuid-Afrika en helemaal van het wildlife wat in het Kruger Park leeft. Geen verschil tussen goedkope safari Kruger Park Zuid-Afrika en de duurdere en luxere safari’s in het Krugerpark of rondreizen.

Vaak horen wij van veel Zuid-Afrikanen zelf dat wij veel meer weten over het land, hun dieren en de leefwijze dan de meerderheid van de Zuid-Afrikanen zelf.

Dat zegt ons dat wij weten waar wij het over hebben en dat onze Zuid-Afrika rondreizen meer dan goed zijn.

Goedkoop, budget, 3 sterren, 4 sterren of 5 sterren dat maakt niet uit. Wij gaan voor het best mogelijke voor het voor jou beschikbare budget.

Wanneeer kunnen wij jou verwachten?

GET INTO THE WILD

  • Safari reizen Zuid-Afrika

  • Magisch Afrika Rondreizen

  • Ontdek Afrika Rondreizen

  • Kampeer Safari’s

  • Over Landing Afrika

Vragen?

Wil jij meer weten? Wij maken jouw Afrika dromen waar.

Ntshava Safaris
Krugerpark Zuid-Afrika

Maak vrijblijvend contact

Contact Form Demo

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie