Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten Reizen Zuid-Afrika Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur gehandicapten reizen zuid-Afrika Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika

Zuid-Afrika safari reizen voor Gehandicapten

Privé safari reizen voor mensen met een beperking

met eigen chauffeur / gids

Wie wil dat nu niet, op een safari reis in Zuid-Afrika

Helemaal privé speciaal voor jou en jouw reisgezelschap

Wildlife, natuur en avontuur

Zuid-Afrika op zijn best !

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

NTSHAVA

Privé reizen en Safari'sGehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

NTSHAVA

Tours en Safaris
Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Zuid-Afrika reizen voor mensen met een beperking Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

Ntshava Safaris

©


Zuid-Afrika reizen voor mensen met een beperling op Instagram

Ntshava_safaris

ECO Tourism South Africa

Wildlife, natuur, cultuur maar bovenal “ Avontuur ”

Volledig verzorgd !

Wij regelen alles vanaf aankomst tot aan het vertrek in Zuid-Afrika. Je wordt van de luchthaven gehaald en daar keurig na afloop van de reis weer afgezet.

Ontdek ook als minder valide de magie van Afrika in de meest pure vorm.  Het kan echt !

Val in slaap onder een heldere sterrenhemel en met de geluiden van de Afrikaanse bush op de achtergrond.

De ultieme safari belevenis. Beter, mooier, avontuurlijker, specialer dan dit wordt het niet.Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Ntshava Safari's Eco reizen en safari's met prive chauffeur / gids Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

Ntshava Tours & Safaris

Greater Kruger Park

Mpumalanga

South Africa

Info@ntshava.com


Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

Gehandicapten Privé Zuid-Afrika reizen en safari's met gids

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

Individuele Educatieve Eco Toerisme Zuid-Afrika voor minder valide mensen

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

Kruger Park meerdaagse privé safari’s

Kampeer safari prive reizen

Kruger Park vakantie Safari Lodge

Ruig en Magie privé rond reizen

Privé rondreizen “Ontdek Zuid-Afrika”

Meer landen privé rondreis

Big 5 Safari rondreis

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

contact pagina

Ntshava SafarisHome Pagina

Waarom Safari reizen in Zuid-Afrika voor mensen met een beperking..

Waarom niet???    Het kan daarom !

Zo.. ben jij doof, blind, rolstoel afhankelijk, minder valide, geestelijk of hoe dan ook iets minder in staat om met een (gewone..) rondreis of safari in Zuid-Afrika mee te gaan.

Waar wacht je dan nog op?

Binnen alle redelijkheid maken wij een Safari reis in Zuid-Afrika ook voor jou mogelijk.

Maak een keus uit ons aanbod en wij maken deze safari reis op maat geschikt voor jou.


Heb jij als minder valide ook de Afrikaanse droom?

Wij maken graag jouw Zuid-Afrika Safari dromen waar. Wat is er mooier dan dromen werkelijkheid laten worden.

“Oog in oog staan met een Afrikaanse Olifant..?” “Staren over de Afrikaanse savanne..?” “Leeuwen horen brullen in het wild..?” “Kampvuur maken en Hyena’s lachen op de achter grond..?” “De mooiste sterren hemel in de wereld..?” “Gewoon Afrika zien..!”

Door de jaren heen hebben wij veel gasten die met ons op reis zijn geweest met een lichamelijke of geestelijke beperking. Meestal benaderde deze mensen ons op eigen initiatief en wij hebben er dan ook het beste er van gemaakt.

Overwegend met groot succes voor iedereen. Voor mensen met een beperking omdat zij fantastische Zuid-Afrika avonturen hebben mee gemaakt en dat hun Afrikaanse droom helemaal is uitgekomen. Voor ons omdat het gewoonweg super mooi is om te doen. Blije gezichtjes daar doen wij het voor. En die hebben wij heel vaak gezien en smaakt naar meer.

Minder valide mensen blij maken en zien genieten van Zuid-Afrika en de Afrikaanse dieren is voor ons de kroon op ons werk als reisorganisatie in Zuid-Afrika.

Inmiddels bieden wij al een aantal jaren permanent geheel verzorgde Zuid-Afrika safari reizen aan voor minder valide en gehandicapte reizigers.

Ondanks de grote diversiteit aan minder valide gasten is het gebleken dat er voor een Zuid-Afrika ervaring niet zo heel veel beperkingen hoeven te zijn. Overal is een mouw aan te passen en bijna alles is te realiseren.

Vaak is het ook gewoon een kwestie van gezond verstand.

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Zuid-Afrika gehandicapten reizen met prive gids Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur op maat Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur op maat Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

Kruger Park meerdaagse Privé safari’s

Met privé gids in een open safari jeepRuig en Magie Privé safari reizen

Met privé gids / chauffeurKruger Park Vakantie

8 dagen / 7 nachten

verblijf in een 4* safari Lodge12 tot 15 daagse individuele rondreizen

Met privé gids / chauffeur7 tot 16 daagse individuele kampeer safari rondreizen met privé gids / chauffeurSpeciale Zuid-Afrika wensen?

Neem vrijblijvend contact met ons op


Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

Naar onze privé Safari’s


Naar ruig en magie Safari reizen


Meer over de Kruger Park vakantie

Naar de privé rondreizen

Naar de kampeer safari privé reizen


Naar onze contact pagina

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

Vanaf

895,-

Vanaf

1495,-

Vanaf

995,-

Vanaf

1495,-

Vanaf

995,-

Self Catering

Logies en ontbijt

Logies en ontbijt

Logies en ontbijt

All inclusive (behalve drankjes)

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

Voor wie zijn onze Safari reizen in Zuid-Afrika geschikt:

Eigenlijk voor iedereen die interesse heeft in Afrika en op safari wil gaan en de mogelijkheid heeft om te kunnen vliegen. Als je de vlucht naar Zuid-Afrika aan kan dan kun je ook een safari reis in Zuid-Afrika aan.

De kosten van een minder valide of gehandicapten safari reis.

Het is op voorhand erg moeilijk voor ons om exact te kunnen aangeven wat de prijs van een safari reis voor mindervaliden door Zuid-Afrika of een Kruger Park safari zou zijn. Iedereen is anders en alle beperkingen zijn verschillend eigenlijk is niemand met een beperking hetzelfde. Elke gehandicapten reis moet dan ook maatwerk zijn. Wij gaan in de basis uit van onze normale Zuid-Afrika reizen en safari’s die dan waar nodig worden aangepast om deze geschikt te maken voor jou. De kosten hiervan zijn dan ook per reis en per persoon verschillend. Waar wij in ieder geval voor gaan zorgen is dat het zo goedkoop mogelijk gebeurd zonder dat er concessies worden gedaan aan kwaliteit.

Groepsreizen naar Zuid-Afrika

Wij kunnen op aanvraag van zorg instellingen, instanties, verenigingen of organisaties groepsreizen of groep safari's op maat aanbieden zonder veel problemen tot maximaal 10 personen. Grotere groepen alleen onder voorbehoud. Dat komt omdat wij eerst de mogelijkheid moeten onderzoeken op haalbaarheid in verband met de samenstelling en handicaps van de groep. Dit is ook mede afhankelijk van beschikbare, noodzakelijk, gewenste accommodaties en transport mogelijk en onmogelijkheden.

Geen massa toerisme!

Onze garantie

Wij garanderen altijd een goed georganiseerde Zuid-Afrika safari reis. Uitstekende accommodaties met de best mogelijke excursies en safari’s tijdens al onze safari reizen in Zuid-Afrika. Wij houden altijd rekening met de beperkingen die er eventueel zouden kunnen zijn.

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

Zuid-Afrika Safari

specialist

Wel moeten wij het als het kan zo vroeg mogelijk en op tijd weten als jij van plan bent om naar Zuid-Afrika te komen met ons op safari te gaan. De voorbereidingen om jouw Afrikaanse droom te laten uitkomen kosten soms wat meer tijd en de reserveringen die wij moeten doen moeten en de dingen die geregeld moeten worden moeten dan ook ruimschoots voor jouw aankomst in Zuid-Afrika gebeuren.

Voor ons zijn er niet zo veel belemmeringen. Als je zin en tijd hebt, ben je meer dan welkom. Wij gaan graag met jou en jouw reis gezelschap op Safari in Zuid-Afrika.

Onze safari reizen in Zuid-Afrika zijn heel erg geschikt voor mensen met autisme of een andere geestelijke beperking.

Wij hebben gemerkt dat vooral mensen met een vorm van autisme of een andere geestelijk beperking heel veel baat hebben bij een safari reis in Zuid-Afrika. De reactie’s en het tot leven komen en zelfs veranderingen in gedrag zijn heel opmerkelijk en vaak heel bijzonder. Afrika en de Afrikaanse dieren doen iets met mensen en voor mensen met een geestelijke beperking schijnbaar extra. Dit is echter onze persoonlijk ervaring en niet wetenschappelijk onderbouwd.

Feit blijft dat een Afrika ervaring wonderen doet.


Zuid-Afrika safari reizen en Kruger Park Safari’s zijn bijna voor iedereen met een beperking is echt mogelijk. Als jij fit genoeg bent om te kunnen vliegen dan ben je ook fit genoeg om naar Zuid-Afrika te reizen en op een safari reis te gaan.

Onze gehandicapten en minder valide reizen worden door ons absoluut goed begeleid en alleen door zeer ervaren gidsen en chauffeurs met hart voor Zuid-Afrika en de natuur. Tenslotte zijn wij al bijna 25 jaar actief in de toerisme in Zuid-Afrika en de Safari wereld.

Vertrouwd en veilig op Zuid-Afrika safari!


Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

De ultieme Safari vakantie

kamperen in de bush

Ook mogelijk voor

minder valide en

Gehandicapte

mensen


Privé safari reizen in Zuid-Afrika

Speciaal voor jou en jouw

reisgezelschap


Beperking

of nietwww.ntshava.com 2020

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

Wij weten waar jij moet zijn

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met prive chauffeur

Op zoek

naar de

Big 5

Ontdek het

Echte

Afrika

Helemaal privé


Zuid-Afrika gehandicapten reizen met prive gids

Makkelijk toegankelijke accommodatie zelfs tijdens de kampeer safari

Zuid-Afrika gehandicapten reizen met prive gids

Safari reizen zijn bijna voor iedereen mogelijk, wij regelen het voor jou

Zuid-Afrika gehandicapten reizen met prive gids Zuid-Afrika gehandicapten reizen met prive gids Zuid-Afrika gehandicapten reizen met prive gids Zuid-Afrika gehandicapten reizen met prive gids Zuid-Afrika gehandicapten reizen met prive gids

Lees hier wat onze reizigers over ons zeggen

It’s in your hands to create a better world

- Nelson Mandela -

Gehandicapten reizen zuid-Afrika Ntshava Safaris Zuid-Afrika ook voor gehandicapten