Gehandicapten reizen Zuid-Afrika

Safari’s en rondreizen voor mindervaliden

Het kan echt, dus ook voor jou!


Gehandicapten reizen en safari’s in Zuid-Afrika . Een safari in Zuid-Afrika is een droomwens voor velen. Maak jouw Afrikaanse droom waar en ga op safari in Zuid-Afrika. Wij bieden speciale safari reizen aan voor gehandicapten en mindervaliden van allerlei pluimage. Contact ons en wij kunnen het bijna voor iedereen mogelijk maken. Dromen komen uit in Zuid-Afrika en in het Krugerpark. Safari’s en Safari reizen ook voor jou.
Speciaal voor jou. Fair Travel Eco Toerisme Zuid-Afrika. Wij weten waar jij moet zijn.Duurzame Eco vriendelijke Fair Travel Reizen en Safari’s Zuid-Afrika

NTSHAVA SAFARIS
Kwaliteits reizen Zuid-Afrika
Sinds 1996


Wanneer kunnen wij jou verwachten in Zuid-Afrika?


Wil je als gehandicapte of mindervalide een Zuid-Afrika reis of safari gaan maken met een prive chauffeur/gids?

Zuid-Afrika reizen en safari ntshava safaris logo

OUT OF AFRICA MET NTSHAVA SAFARIS

Internationaal regelmatig uitgeroepen tot beste Safari company in Afrika. Stap in de wereld van National Geographic en Animal Planet. Wij weten waar jij moet zijn tijdens jouw reis of vakantie in Zuid-Afrika. De enige echte Zuid-Afrika en Safari specialist voor mensen met een beperking. Wat jouw beperking ook is er is bijna overal wel een mouw aan te passen. Wij gaan het regelen.

Zuid-Afrika reizen voor gehandicapten

Reizen voor mensen met bijna elke beperking

Contact

Zuid-Afrika reizen voor gehandicapten

Reizen voor mensen met bijna elke beperking

Contact

Zuid-Afrika reizen voor gehandicapten

Reizen voor mensen met bijna elke beperking

Contact


Duurzame Eco vriendelijke Fair Travel Zuid-Afrika reizen en safari’s voor gehandicapten, mindervaliden en mensen met een Beperking

Gehandicapten rondreis Zuid-Afrika

Als mindervalide kun jij ook naar Zuid-Afrika!

Wij doen al vele jaren reizen en safari’s met mensen met een beperking.
Voor ons de kroon op ons werk om mensen gelukkig en blij te zien. Als je een beperking hebt dan zijn er ook safari reizen mogelijk voor jou.

Zeker als je kunt staan en in een SUV kunt komen met of zonder hulp dan kan bijna alles.
Kun jij een stap zetten of staan dan zijn jouw mogelijkheden eindeloos.

Gehandicapten safari reis Zuid-Afrika

Gehandicapten rondreis in Zuid-Afrika?

Heb je meer hulp en aanpassingen nodig ook dan kunnen wij meestal voor jou een safari reis mogelijk maken in Zuid-Afrika.

Contact ons voor jouw mogelijkheden.

Zuid-Afrika reizen en safari’s voor gehandicapte mensen is maat werk.

Niemand is gelijk en alle beperkingen zijn nooit hetzelfde.

Gehandicapten reizen zuid-afrika safari

Wil jij met een beperking op safari?

Iedereen is anders. Geen mens is gelijk. En dat is zeker zo voor mensen met beperking of een handicap. Geen handicap is hetzelfde en voor iedereen is het anders. Het is dan ook niet mogelijk om zomaar een standaard reis om te toveren in een reis voor mensen met een beperking. Echter de basis voor ons is meestal een standaard reis. Jij zoekt een reis uit en wij passen deze aan naar jouw kunnen en mogelijkheden.

Als je een Zuid-Afrika reis, een safari of wilt gaan rondreizen in Zuid-Afrika. Doe het dan goed. Doe het eerlijk en ga voor kwaliteit op een eerlijke manier. En dit allemaal met zo min mogelijk impact voor natuur, mens en milieu. Maak een duurzame gehandicapten Zuid-Afrika reis of duurzame safari voor minder validen. Fair Tavel en Eco Toerisme wij weten inmiddels allemaal hoe belangrijk dit is.

Pieter Blaak

Founder Ntshava Safaris

Contact ons vrijblijvend voor jouw mogelijkheden.

(Dit avontuur is helaas niet geschikt voor alle 100% rolstoel gebonden reizigers. Kun je staan en 1 of 2 stappen zetten dan is dit ook mogelijk voor jou)

Vroegboekers krijgen extra korting

Boek nu jouw safari of rondreis in Zuid-Afrika voor later

Vroege boekers zijn mensen die minimaal 6 maanden van te voren hun rondreis, vakantie of safari reserveren (minimaal voor 2 personen)

Gehandicapten reizen en safari reizen Zuid-Afrika Inspiratie reizen

Een kleine indicatie waar je uit kunt kiezen. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Contact ons voor jouw mogelijkheden. Er is meer mogelijk dan wat jij zou verwachten. Maak jouw wensen of Afrikaanse droom kenbaar en wij gaan samen met jou kijken wat de mogelijkheden zijn. Of je nu niet kunt lopen, niet kunt zien of je hebt een geestelijke beperking of bent mindervalide op wat voor manier dan ook. Bijna overal is een mouw aan te passen.

Het meeste is gewoon gezond verstand. Wij kijken naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden.


De bovenstaande reizen zijn een indicatie van een aantal mogelijkheden voor gehandicapte reizigers met een beperking.

Afhankelijk van jouw beperking of handicap kunnen wij samen met jou prima een Zuid-Afrika reis voor jou persoonlijke situatie samenstellen.

Uiteraard hebben wij heel veel meer rondreizen, safari reizen en vakanties in ons pakket die prima geschikt zijn te maken voor mensen met een handicap of beperking. Het beste is om ons te contacten en wij kunnen dan een passend advies uitbrengen over een reis voor jou en jouw beperking in Zuid-Afrika.


De kosten van een gehandicapten reis in Zuid-Afrika

foto safari krugerpark luipaard

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika

Het is erg moeilijk voor ons om exact aan te geven wat de prijs van een reis voor mindervaliden door Zuid-Afrika of een Krugerpark safari zou zijn. Iedereen is anders en alle handicapt zijn verschillend.

Afhankelijk van jouw handicap en de aanpassingen die gedaan moeten worden komt er dan wel helaas een meerprijs bij kijken. Alle gehandicapten reizen zijn dan ook altijd maatwerk.

foto safari krugerpark leeuw

Reizen en safari’s voor mensen met een beperking

Elke gehandicapten reis is dan ook maatwerk. Wij gaan uit van onze standaard Zuid-Afrika reizen en safari’s die waar nodig worden aangepast om deze geschikt te maken voor jou. De kosten hiervan zijn dan ook per reis verschillend.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor jou aan de slag om jouw Afrika droom uit te laten komen.

foto safari krugerpark neushoorn

Mindervaliden en gehandicapten reizen Zuid-Afrika

Maar voor een indicatie kun je prima met de normale prijzen een inschatting maken of een Zuid-Afrika reis of safari iets voor jou is en haalbaar zal zijn. Waar wij in ieder geval voor zorgen is dat het zo goedkoop mogelijk gebeurd zonder dat er concessies worden gedaan aan kwaliteit. Wil jij graag naar Zuid-Afrika. Neem dan contact met ons op en wij bespreken samen de mogelijkheden.


Heb je niet gevonden waar je naar zoekt? Kijk dan bij onze Zuid-Afrika reizen en safari categorie’s. Mischien vindt je wat je wel ongeveer zoekt. Wij passen het aan indien nodig aan jouw beperking of handicap.

Zit er niets voor jou bij. Contact ons dan vrijblijvend voor een Zuid-Afrika rondreis of safari op maat.

Waarom een individuele rondreis in Zuid-Afrika voor mensen met een beperking met ons

EIGEN AANKOMST DAG BEPALEN VOOR JOUW INDIVIDUELE RONDREIS


NATUUR, CULTUUR EN WILDLIFE

Contact ons voor jouw mogelijkheden. Doordat wij flexibele aankomsttijden hebben is er heel veel mogelijk. Mits wij de cappaciteit hebben. Helaas hebben wij maar beperkte cappaciteit qua auto’s en gidsen.
Vol is ook echt vol

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika
NTSHAVA SAFARIS

DE WERELD VAN NATIONAL GEOGRAPHIC EN ANIMAL PLANET BESTAAT ECHT


EN WIJ WETEN WAAR!

Fair Travel Eco Toerisme Zuid Afrika. Zowel de natuur reervaten, de Nationale parken en de locale bevolking profiteerd zoveel als mogelijk mee van jouw geboekte rondreis. Wij hebben zelfs een eigen stichting die wees kinderen de mogelijkheid biedt om naar school te gaan.

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika
NTSHAVA SAFARIS

MAAK HET AVONTUUR VAN JOUW LEVEN

SPECIAAL VOOR JOU.


ER REIZEN GEEN ANDERE MENSEN MEE

Altijd al graag Afrika willen zien? Leeuwen en olifanten in hun natuurlijke omgeving? Ongerepte stranden waar niemand anders is dan alleen jij? De cultuur van de originele Afrikanen willen leren kennen? Waar wacht jij dan nog op? Tot dat het te laat is?

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika
NTSHAVA SAFARIS

Wil je meer weten over ons?

NTSHAVA SAFARIS. Nederlanders in Zuid-Afrika. Greater Kruger Park. Mpumalanga. South Africa.

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika van Ntshava Safaris lees meer

Gehandicapten reizen en reizen voor mensen met een beperking in Zuid-Afrika hoe doen wij dat

Jij bent gehandicapt of hebt een beperking en wil graag naar Zuid-Afrika. En nu wat?

Of je nu lichamelijk of geestelijk gehandicapt bent. Wij bewegen hemel en aarde om ook voor jou een safari in Zuid-Afrika mogelijk te maken.

Uniek en speciaal voor jou! Individuele safari reizen speciaal voor jou, jouw beperking of handicap en jouw reisgezelschap. Geen groepen zodat de magie van Afrika speciaal voor jou gegarandeerd blijft.

Wij gaan er voor zorgen dat jij op safari of kunt rondreizen in Zuid-Afrika

→ Wij verzorgen en selecteren alle accommodaties die geschikt moeten zijn voor jouw handicap. Indien het wenselijk is kunnen wij zelfs vakantiehuizen geschikt maken voor jou en jouw groep. In sommige gevallen maken wij een rondreis waar wij alleen vakantiehuizen voor gebruiken. Lekker privé en erg handig.

→ Wij verzorgen aangepast vervoer of speciaal vervoer indien nodig. Voor een klein gezelschap van twee personen kan dat een aangepaste rolstoel auto zijn tot een bus die voor meerdere rolstoelers geschikt is.

→ Indien jij dat wenst kunnen wij zelfs extra verzorgers inzetten van uit Zuid-Afrika.

Extra verzorging nodig?

Als jij extra zorg nodig bent dan kunnen wij daar prima rekening mee houden en op in spelen. De gezondheidszorg en verzorgingszorg in Zuid-Afrika is van een hoog niveau. Indien nodig kunnen wij een verzorger mee nemen op jouw reis.

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika? Let op!

Wij doen alleen bijzondere natuur, cultuur en wildlife safari rondreizen met gehandicapten en mensen met een beperking in Zuid-Afrika.

Wij regelen en verzorgen geen standaard gehandicapten safari reisjes en hebben geen standaard safari concepten.

Alleen rondreizen voor mensen met een beperking in Zuid-Afrika speciaal voor jou en van de gebaande paden af. 

Geen massa toerisme, weg van de drukte en weg van de massa. Wij doen het dan ook een beetje anders dan anderen.

Wil jij een standaard gehandicapten reisje of safari trip in Zuid-Afrika…. Helaas dan zijn wij wellicht niet de organisatie voor jou.

Als jij je hier in kunt vinden dan weet je nu wat je aan ons hebt en kijk dan rustig verder bij onze mogelijkheden voor jou en jouw handicap of beperking.


Onze gehandicapten en mindervaliden reizen in Zuid-Afrika

gehandicapten reizen zuid-afrika giraffe dichtbij

Het kan ook voor jou, maar niet zomaar., enige voorbereiding is wel nodig

Om een rondreis of Safari in Zuid-Afrika goed te kunnen organiseren moet je echt wel iets van Zuid-Afrika weten en weten waar je wel en niet moet zijn.

Een mooi voorbeeld zijn de deuren. In Zuid-Afrika zijn de standaard deuren smal en de accommodatie waar je met een rolstoel wel naar binnen kunt zonder stoep, trapjes en deuren breed genoeg moet je wel weten anders heb je een probleem…

Rondreizen met gehandicapten, mindervaliden en mensen met een beperking het is prima te doen als je maar weet wat je doet.

gehandicapten reizen zuid-afrika met safari

Mindervaliden en gehandicapten helemaal naar Zuid-Afrika en op safari

Zo makkelijk is het niet. Iedereen denkt altijd wel maar dat valt vies tegen.

Je moet als organisator echt overal rekening mee houden. Van stoepjes tot handeltjes.

Dit om maar een voorbeeld te geven dat het niet zo 1,2,3 hup en we hebben een gehandicapten rondreis voor Zuid-Afrika.

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika voor bijna elke handicap.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor jouw mogelijkheden.

retraite Zuid-Afrika zonsondergang

Waarom organiseren wij gehandicapten reizen in Zuid-Afrika?

Wij hebben erg lang en erg goed nagedacht of wij dit soort reizen kunnen en willen verzorgen. Willen wij dit.. Ja. Volmondig ja. Voor ons is het werkelijk geweldig om dit te doen en de kers op de taart in als reisorganisatie in Zuid-Afrika.

Kunnen wij dit… Na veel accommodaties, locaties, excursies onder de gehandicapten loep om maar zo te zeggen te hebben genomen. Aangevuld met de ervaring die wij hebben. Zijn wij er van overtuigd dat wij voor iedereen een Zuid-Afrika reis of safari mogelijk kunnen maken. Dus ook voor jou!


Zuid-Afrika reizen en safari’s speciaal voor jou!

gehandicapten safari zuid-afrika

Droom jij ook van een reis naar Zuid-Afrika?

Gehandicapten reizen Zuid-Afrika met Safari in Zuid-Afrika.

Een droomwens voor vele mensen met een beperking.


Maak jouw Afrikaanse droom waar en ga op safari in Zuid-Afrika.


Dromen komen uit in Zuid-Afrika en in het Krugerpark. Gehandicapten Safari’s en Safari reizen. Speciaal voor jou.

Als jij fit genoeg bent om te kunnen vliegen dan ben je ook fit genoeg om naar Zuid-Afrika of om op safari te gaan.

Onze gehandicapten en mindervalide reizen worden door ons goed begeleid en alleen door zeer ervaren gidsen en chauffeurs met hart voor Zuid-Afrika en de natuur.

De Zuid-Afrika reizen die wij aanbieden zijn speciaal samengesteld voor jou en jouw reisgezelschap.

Zonder overlast van anderen en zonder hinder van overige niet gehandicapte reisgenoten.


Dat maakt onze gehandicapten reizen dan ook extra speciaal voor mindervaliden

Individuele rondreizen en safari's in Zuid-Afrika

Wanneer kun jij naar Zuid-Afrika komen?

Zuid-Afrika is het hele jaar door goed te bereizen en wij organiseren jouw reis dan ook op het tijdstip dat jij wenst. Elk seizoen heeft zijn charme en zijn bijzonderheden. Wildspotten kun je dan ook het gehele jaar door en Zuid-Afrika heeft een gemiddelde temperatuur van 26 graden het hele jaar door. Met andere woorden het is eigenlijk altijd lekker weer. In onze zomer (jouw winter in Nederland of België) iets warmer en in onze winter (jouw zomer in Nederland en België) iets koeler.

Wel moeten wij het op tijd weten als jij van plan bent om naar Zuid-Afrika met ons te gaan reizen.

LET OP!
De voorbereidingen om jouw Afrikaanse droom te laten uitkomen kosten soms best wel wat tijd en de reserveringen die wij moeten doen moeten dan ook ruimschoots voor jouw aankomst in Zuid-Afrika gebeuren. Als je interesse hebt in een Zuid-Afrika rondreis en je wilt weten wat ongeveer tot de mogelijkheden behoort dan kun je wellicht het beste de hompage van onze website gaan bekijken. Daar staan de meeste reizen op vermeld.
Er is echter een uitzondering. Als je moeite hebt met lopen dan kunnen de natuurreizen een probleem soms zijn. Echter als jij kunt staan en hier en daar een stap zetten met of zonder hulp dan zijn deze reizen ook vaak wel mogelijk.

Retraite Zuid-Afrika relax en bezinning

Gehandicapten rondreizen Zuid-Afrika met chauffeur-gids

Rondreizen Zuid-Afrika met chauffeur-gids. Ontdek Zuid-Afrika zoals het moet. Kleinschalige safari reizen en prive safari reizen. Ontdek Zuid-Afrika tijdens jouw eigen prive rondreis zoals dat bij niemand anders kan. Persoonlijk, gemoedelijk en net even anders dan bij anderen. Ontdek Zuid-Afrika rondreis vakanties. Ons aanbod aan vakantie rondreizen in Zuid-Afrika. Zogenaamde roadtrips. Deze reizen zijn de perfecte manier om Zuid-Afrika te ontdekken en te verkennen. Ga met ons Zuid-Afrika ontdekken tijdens jouw rondreis.

Onze rondreizen zijn een avontuur in Zuid-Afrika. Ntshava Safari’s laten jou het land Zuid-Afrika zien. Laat jou Zuid-Afrika ontdekken en verkennen. Jouw privé gids-chauffeur neemt jou mee naar de mooiste en belangrijkste dingen die je echt gezien moet hebben tijdens jouw bezoek aan Zuid-Afrika.

Als je nog nooit in Zuid-Afrika bent geweest, zijn dit soort reizen perfect voor jou. Ontdek Zuid-Afrika en rondreizen door Zuid-Afrika met jouw eigen prive chauffeur-gids. Zeker als je een beperking hebt is er geen betere manier. Voor bijna alle gehandicapten en mensen met wat voor beperking dan ook hebben wij wel een manier gevonden om rond te reizen in Zuid-Afrika.

Dat wil jij toch ook.

GET INTO THE WILD

  • Safari reizen Zuid-Afrika voor mensen met een beperking

  • Magisch Afrika Rondreizen voor mensen met een beperking

  • Ontdek Afrika Rondreizen voor mensen met een beperking

  • Kampeer Safari’s

  • Over Landing Afrika

Vragen over gehandicapten reizen in Zuid-Afrika?

Wil jij meer weten? Wij maken jouw Afrika dromen waar.

Ntshava Safaris

Maak vrijblijvend contact

Contact Form Demo

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie