Ntshava Safaris Fair Travel Eco Toerisme Zuid-AfrikaFair Travel Eco Toerisme. Natuur, cultuur en wildlife rondreizen en safari reizen Zuid-Afrika. Oog voor de natuur, de dieren en de mensen in Zuid-Afrika. Het is vaak gezegd maar een betere wereld begint echt bij jou! Door een reis of safari te boeken bij ons. Help jij ons om anderen te helpen. Van elke geboekte reis of safari gaat sowieso een gedeelte naar onze Ntshava Foundation.

Duurzaam Eco vriendelijke Fair Travel reizen en safari’s

GET INTO THE WILD
NTSHAVA SAFARIS
Sinds 1996


Al onze reizen en safari’s zijn Eco vriendelijk en volgens het Fair Travel principe

Zuid-Afrika reizen en safari ntshava safaris logo

OUT OF AFRICA MET NTSHAVA SAFARIS

Het enige echte reisbureau in Zuid-Afrika. Expert en Safari specialist voor Zuid-Afrika rondreizen, vakanties en self drives. Overland en kleinschalige groepsreizen. Van prima betaalbaar tot zeer exclusieve luxe individuele rondreizen. Met en zonder prive chauffeur/gids.

De enige echte Zuid-Afrika en Safari specialist

Internationaal uitgeroepen tot beste Safari Company in Afrika. Ntshava Safaris gaat altijd door en gaat altijd verder. Daar doen wij het voor en worden wij blij van. Stap in de wereld van National Geographic en Animal Planet. Wij weten waar jij moet zijn.

  • Aanbiedingen Ntshava Safaris
  • Groepsreizen Ntshava Safaris
  • Kampeer Safari's Ntshava Safaris
  • Krugerpark Vakanties
  • Luxe rondreizen Zuid-Afrika
  • Luxe Safari's Ntshava Safaris
  • Magische Safari Reizen Ntshava Safaris
  • Ntshava Safaris Zuid-Afrika Reizen
  • Ontdek reizen
  • Senioren Reizen

Als je een Zuid-Afrika reis, een safari of wilt gaan rondreizen in Zuid-Afrika. Doe het dan goed. Doe het eerlijk en ga voor kwaliteit op een eerlijke manier. En dit allemaal met zo min mogelijk impact voor natuur, mens en milieu. Maak een duurzame Zuid-Afrika reis of duurzame safari. Fair Tavel en Eco vriendelijk reizen en toerisme wij weten inmiddels allemaal hoe belangrijk dit is.

Pieter Blaak

Founder Ntshava Safaris


Ntshava Safaris betekend ook Fair Travel Eco Toerisme in Zuid-Afrika

Duurzaam Eco vriendelijk reizen en op safari gaan in Zuid-Afrika

Ontdek Zuid-Afrika rondreizen met chauffeur gids

Eco vriendelijke reizen en safari’s. Eco vriendelijk voor de natuur en fair voor al het wildlife in Zuid-Afrika. Groot en klein.

Ntshava Safaris

Natuurbewaring en bewustwording is een speerpunt in al onze reizen en safari’s. Educatie en het leren begrijpen van de natuur in Afrika en natuur en wildlife niet alleen van Afrika maar ook in het algemeen.

Doormiddel van de reizen en safari’s die wij aanbieden aan onze reizigers wordt er bij hun begrip en bewustwording gecreerd. Onze reizen zijn geen schoolklasje en geen studiereizen, maar gaande weg gedurende reis zul jij erevaren dat je een heleboel hebt opgestoken van Afrika. Van de natuur en van de dieren van Afrika.

Er is geen betere manier om Afrika te ervaren dan het reizen met een gids. De uitleg, de verhalen en het weten waar je moet zijn maakt het grote verschil.

Door het boeken van jouw reis in Zuid-Afrika help jij ons helpen. Een klein percentage van de door jou geboekte reis of safari wordt opzij gezet om hulp mogelijk te maken.

Individuele Rondreizen Ontdek Zuid-Afrika

Eco vriendelijke reizen en safari’s. Eco vriendelijk voor de omgeving en fair voor de locale bevolking van Zuid-Afrika

Ntshava Safaris

Wij doen het anders dan anderen en dat willen wij graag zou houden. Reis en ga op safari met ons en maak een klein beetje verschil.

Geen voetstappen achterlaten en iets betekenen voor de locale bevolking. Toerisme helpt daarbij. Wij bezoeken tijdens onze reizen bijna altijd locale mensen. Wij maken zoveel als mogelijk gebruik van locale mensen en middelen.

Zoveel als mogelijk profiteert de locale bevolking mee.

Ntshava Safaris helpt locale initiatieven en projecten waar mogelijk. Soms met financiering, soms met middelen, soms met advies.

Help ons helpen.
Door het boeken van jouw reis in Zuid-Afrika help jij ons helpen. Een klein percentage van de door jou geboekte reis of safari wordt opzij gezet om hulp mogelijk te maken.


Fair Travel Eco Toerisme Zuid-Afrika Ntshava Safaris

Duurzaam Eco vriendelijke Fair Travel reizen en safari’s met Ntshava Safaris

Zuid-Afrika reizen voor mindervaliden en gehandicapten


Fair Travel Eco Toerisme Zuid-Afrika

“Afrika glimlachte een beetje toen je wegging. We kennen je, zei Afrika. We hebben je gezien en bekeken. We kunnen leren leven zonder jou, maar we weten dat dit nog niet nodig is. En Afrika glimlachte een beetje toen je wegging. Je kunt Afrika niet verlaten, zei Afrika. Het is altijd bij je, daar in je hoofd. Onze rivieren stromen in de stroming van de werveling van jouw duimafdrukken; onze drumbeats tellen je hartslag; onze kustlijn, het silhouet van je ziel. Dus Afrika glimlachte een beetje toen je wegging. We zijn in jou, zei Afrika. Je hebt ons nog lang niet verlaten.”

Bridget Dore
Zuid-Afrikaanse dichter;
Gedicht opgedragen aan Nelson Mandela

Wij en duurzaam reizen


Wist jij dat alle mensen van Ntshava Safaris stellen hun fooi of tip direkt beschikbaar aan de Ntshava foundation

Duurzaam Eco vriendelijk reizen en op safari gaan in Zuid-Afrika

gehandicapten reizen en safari zuid afrika


Help ons helpen. Je kunt trouwens ook rechtstreeks doneren.

Maar het beste is om met ons mee op reis te gaan. Fair Travel Eco Toerisme Zuid-Afrika Ntshava Safaris.

Naast het regelmatig mee werken als vrijwilliger is dit ook een extra financiele bijdrage om zo min mogelijk voetstappen achter te laten. Op onze manier proberen wij een betere wereld te creeren in Zuid-Afrika.

Wanneer kunnen wij jou verwachten in Zuid-Afrika?

Naar de Homepage

Duurzaam Eco vriendelijk reizen en op safari gaan in Zuid-Afrika.
Iedereen profiteerd mee van de dieren, de natuur en de localke bevolking.
Help ons helpen!

Fair Travel Eco Toerisme

Reis met ons door Zuid-Afrika zoals het hoort

Ecologisch en duurzaam reizen

Reis duurzaam en eco vriendelijk in Zuid-Afrika

Duurzaam Eco vriendelijk reizen en op safari gaan in Zuid-Afrika. Iedereen profiteerd mee van de dieren, de natuur en de localke bevolking. Help ons helpen!

Eco Toerisme Zuid-Afrika

Alle reizen en safari’s staan in het teken van de Natuur, Cultuur, Wildlife van Afrika. Alle reizen en safari’s zijn gebaseerd op het zo weinig mogelijk achter laten van voetafdrukken. Niet in de natuur en niet ten kosten van de dieren en mensen. Waar mogelijk maken wij gebruik van zoveel als mogelijk lokale mensen en als het kan lokale voorzieningen. Daarnaast staan al onze reizen en safaris in het teken van Educatie, Bewustwording en kennis maken en het ervaren van de Afrikaanse natuur en de prachtige mensen van Afrika.

Beleef, voel en ervaar het echte Afrika. Reis naar Afrika zoals het moet. Zonder vooroordelen en stel je hart en ziel open. Dan pas ervaar je Afrika echt. Let op Afrika is geen Europa. Alles is anders, alles gaat anders.

Sta open voor Afrika en Afrika staat open voor jou.

NTSHAVA SAFARIS
Founder Pieter Blaak

Naar de Reizen en safari’s
Kruger Park Safari’s en Safari Rondreizen

Meerdaagse prive safari’s in het Kruger Park en Safari rondreizen meerdere wildparken.

Safari’s
De magie van Afrika Rondreizen

Ervaar, beleef, voel de Magie van Afrika. Rondreis avonturen. Prive Natuur, Cultuur en Wildlife reizen.

Magie Rondreizen
Ontdek Zuid-Afrika Rondreizen

Ontdek Zuid-Afrika anders dan bij anderen. Van de gebaande paden af. Prive rondreizen speciaal voor jou.

Ontdek Rondreizen
Kampeer Safari Rondreizen

Safari, kamperen en de Afrikaanse bush met de dieren van Afrika om je heen. Spannender wordt het niet. Back to Basic en jij mag mee. Dit wil jij toch ook?

Kampeer Safari’s
Kleinschalige groepsreizen

Kleinschalige groepsreizen. Maximaal 12 personen mogen mee. Geen massa toerisme. Zeer speciaal. Waar wacht je nog op? Maximaal avontuur.

Groepsreizen
Over Landing Zuidelijk Afrika

Zuid-Afrika, Botswana, Zambia. Mapungubwe, Krugerpark, Okavanga Delta, Victoria Watervallen, Lunagwa plains. En veel veel meer.

Over Landing

Meer informatie

Contact Form Demo
Eco Toerisme Fair Travel Zuid-Afrika
Zuid-Afrika-reizen-en-safari

NTSHAVA SAFARIS
Sinds 1996

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie