Fair Travel Eco Toerisme Zuid-Afrika

Fair Travel Eco Toerisme

Natuur, cultuur en wildlife rondreizen en safari reizen Zuid-Afrika

GET INTO THE WILD
NTSHAVA SAFARIS
Sinds 1996

Ntshava Safaris betekend ook Fair Travel Eco Toerisme in Zuid-Afrika

Ontdek Zuid-Afrika rondreizen met chauffeur gids

Eco vriendelijke reizen en safari’s. Eco vriendelijk voor de natuur en fair voor al het wildlife in Zuid-Afrika. Groot en klein.

Ntshava Safaris

Natuurbewaring en bewustwording is een speerpunt in al onze reizen en safari’s. Educatie en het leren begrijpen van de natuur in Afrika en natuur en wildlife niet alleen van Afrika maar ook in het algemeen.

Doormiddel van de reizen en safari’s die wij aanbieden aan onze reizigers wordt er bij hun begrip en bewustwording gecreerd. Onze reizen zijn geen schoolklasje en geen studiereizen, maar gaande weg gedurende reis zul jij erevaren dat je een heleboel hebt opgestoken van Afrika. Van de natuur en van de dieren van Afrika.

Er is geen betere manier om Afrika te ervaren dan het reizen met een gids. De uitleg, de verhalen en het weten waar je moet zijn maakt het grote verschil.

Door het boeken van jouw reis in Zuid-Afrika help jij ons helpen. Een klein percentage van de door jou geboekte reis of safari wordt opzij gezet om hulp mogelijk te maken.

Individuele Rondreizen Ontdek Zuid-Afrika

Eco vriendelijke reizen en safari’s. Eco vriendelijk voor de omgeving en fair voor de locale bevolking van Zuid-Afrika

Ntshava Safaris

Wij doen het anders dan anderen en dat willen wij graag zou houden. Reis en ga op safari met ons en maak een klein beetje verschil.

Geen voetstappen achterlaten en iets betekenen voor de locale bevolking. Toerisme helpt daarbij. Wij bezoeken tijdens onze reizen bijna altijd locale mensen. Wij maken zoveel als mogelijk gebruik van locale mensen en middelen.

Zoveel als mogelijk profiteert de locale bevolking mee.

Ntshava Safaris helpt locale initiatieven en projecten waar mogelijk. Soms met financiering, soms met middelen, soms met advies.

Help ons helpen.
Door het boeken van jouw reis in Zuid-Afrika help jij ons helpen. Een klein percentage van de door jou geboekte reis of safari wordt opzij gezet om hulp mogelijk te maken.

Het is vaak gezegd maar een betere wereld begint echt bij jou!

Ntshava Safaris Fair Travel Eco Toerisme Zuid-Afrika

Eco Toerisme Zuid-Afrika

Alle reizen en safari’s staan in het teken van de Natuur, Cultuur, Wildlife van Afrika. Alle reizen en safari’s zijn gebaseerd op het zo weinig mogelijk achter laten van voetafdrukken. Niet in de natuur en niet ten kosten van de dieren en mensen. Waar mogelijk maken wij gebruik van zoveel als mogelijk lokale mensen en als het kan lokale voorzieningen. Daarnaast staan al onze reizen en safaris in het teken van Educatie, Bewustwording en kennis maken en het ervaren van de Afrikaanse natuur en de prachtige mensen van Afrika.

Beleef, voel en ervaar het echte Afrika. Reis naar Afrika zoals het moet. Zonder vooroordelen en stel je hart en ziel open. Dan pas ervaar je Afrika echt. Let op Afrika is geen Europa. Alles is anders, alles gaat anders.

Sta open voor Afrika en Afrika staat open voor jou.

NTSHAVA SAFARIS
Founder Pieter Blaak

Naar de Reizen en safari’s
Kruger Park Safari’s en Safari Rondreizen

Meerdaagse prive safari’s in het Kruger Park en Safari rondreizen meerdere wildparken.

Safari’s
De magie van Afrika Rondreizen

Ervaar, beleef, voel de Magie van Afrika. Rondreis avonturen. Prive Natuur, Cultuur en Wildlife reizen.

Magie Rondreizen
Ontdek Zuid-Afrika Rondreizen

Ontdek Zuid-Afrika anders dan bij anderen. Van de gebaande paden af. Prive rondreizen speciaal voor jou.

Ontdek Rondreizen
Kampeer Safari Rondreizen

Safari, kamperen en de Afrikaanse bush met de dieren van Afrika om je heen. Spannender wordt het niet. Back to Basic en jij mag mee. Dit wil jij toch ook?

Kampeer Safari’s
Kleinschalige groepsreizen

Kleinschalige groepsreizen. Maximaal 12 personen mogen mee. Geen massa toerisme. Zeer speciaal. Waar wacht je nog op? Maximaal avontuur.

Groepsreizen
Over Landing Zuidelijk Afrika

Zuid-Afrika, Botswana, Zambia. Mapungubwe, Krugerpark, Okavanga Delta, Victoria Watervallen, Lunagwa plains. En veel veel meer.

Over Landing

Meer informatie

Zuid-Afrika rondreizen en safari's
Eco Toerisme Fair Travel Zuid-Afrika

NTSHAVA SAFARIS
Sinds 1996

Minimaal 1 keer in jouw leven moet je op Safari zijn geweest. Heb je het Kruger Park niet gezien en ben jij nog nooit in Zuid-Afrika geweest?

Dan ben jij nog nooit echt op vakantie of op reis geweest.

Ntshava Safaris

Founder Pieter Blaak

GET INTO THE WILD

NTSHAVA SAFARIS

Sinds 1996

Onderhoud

Binnenkort weer beschikbaar

We zijn nog even hard aan het werk

info@ntshava.com