Aanbiedingen rondreizen Zuid-Afrika

Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika met prive chauffeur/gids


Kwaliteits aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika of een mooie goedkope Krugerpark vakantie? Onze aanbiedingen zijn de moeite waard. Alle reizen zowel aanbiedingen zijn kwaliteitsreizen in Zuid-Afrika. Alle aanbiedingen zijn allemaal individuele rondreizen en safari’s met prive chauffeur/gids

Duurzame eco vriendelijke reizen en safari’s in Zuid-Afrika

Alleen kwaliteit reizen in Zuid-Afrika

NTSHAVA SAFARIS
Sinds 1996

Onze aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika en safari rondreizen aanbiedingen. Ook aanbiedingen voor het Krugerpark!


Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika. Of wil je een mooie aanbieding of een betaalbare kwaliteitsrondreis? Dan ben je bij ons aan het het juiste adres. Wij zijn de enige echte Zuid-Afrika en Safari specialist uit Zuid-Afrika voor safari rondreizen in Zuid-Afrika. Bekijk onze aanbiedingen!

Zuid-Afrika reizen en safari ntshava safaris logo

OUT OF AFRICA MET NTSHAVA SAFARIS

Internationaal regelmatig uitgeroepen tot beste Safari company in Afrika. Stap in de wereld van National Geographic en Animal Planet. Wij weten waar jij moet zijn tijdens jouw individuele reis in Zuid-Afrika. De enige echte Zuid-Afrika specialist voor individuele rondreizen. Van prima betaalbaar tot zeer exclusieve luxe individuele prive rondreizen met chauffeur/gids.


Zuid-Afrika reis aanbiedingen en specials

goedkope safari rondreizen zuid afrika in stijl met prive gids

Aanbiedingen en safari rondreizen Zuid-Afrika

NTSHAVA SAFARIS
Heeft ook een safari rondreis voor jou

Betaalbare safari's Zuid-Afrika

Aanbieding betekent niet dat het niet goed is

NTSHAVA SAFARIS
Kwaliteit en goed georganiseerd

Betaalbare safari's Zuid-Afrika

Safari’s in Zuid-Afrika zijn betaalbaar

NTSHAVA SAFARIS
Wij doen alles in eigen beheer

Vroegboekers krijgen extra korting

Boek nu jouw aanbieding voor een safari of rondreis in Zuid-Afrika voor later

Vroege boekers zijn mensen die minimaal 6 maanden van te voren hun rondreis, vakantie of safari reserveren (minimaal voor 2 personen)

Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika of safari aanbieding? Bekijk onze aanbiedingen voor kwaliteitsreizen en safari's met prive chauffeur/gids

Betaalbaar een begeleide individuele kwaliteits rondreis of safari in Zuid-Afrika. Met extra korting!


Aanbiedingen Zuid-Afrika rondreizen en safari reizen. Inclusief transport met chauffeur – gids.

Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika

Alle prijzen zijn gebaseerd op een minimale boeking van twee personen

Singles zijn welkom om aan te sluiten bij een al vast gelegde rondreis of safari (toeslag 50%). Groep’s korting is mogelijk vanaf 6 personen of meer. Kinderen krijgen 50% korting mits zijn vergezeld worden door twee volwassenen. En van dezelfde accommodatie gebruik maken als de volwassenen.
Hou er echter wel rekening mee dat sommige van de activiteiten niet geschikt zijn voor kinderen onder de 12 jaar. (Bijvoorbeeld bushwalks en wandel safari’s in het Krugerpark) Zorgeloze Zuid-Afrika reizen leveren waarbij onze reizigers, meer zien, meer beleven en vooral meer genieten. Reizen in en door Zuid-Afrika is onze passie. Wij leveren altijd reis programma’s met nét dat ietsje meer.

Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika

Aankomst en vertrektijd naar keuze in overleg met ons

Voor al onze reizen en safari’s is het zo dat jij kunt aankomen en vertrekken wanneer jij dat wilt. Uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid. In overleg is er dan ook heel veel mogelijk.
Het is gebruikelijk dat wij samen met jou afstemmen wat de beste vertrektijd voor jou zou zijn. Ook in verband met een goedkoper vlieg ticket die wellicht een dag eerder of later beschikbaar is. Of een ticket wat jou uiteindelijk beter uitkomt.
Alle rondreizen en safari’s vertrekken in principe vanaf Johannesburg OR Tambo Internationaal Airport. Voor alle rondreizen geld dat wij jou ophalen van het vliegveld. En dat jij de eerste nacht overnacht in een guesthouse waar wij mee samen werken.

Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika

Privé chauffeur / gids inclusief transport voor elke Zuid-Afrika rondreis

Al onze Zuid-Afrika rondreizen en Krugerpark safari’s worden geleid door een privé chauffeur / gids die al jaren woonachtig is in Zuid-Afrika. Of er is geboren. Met erg veel ervaring. Uiteraard gekwalificeerd en gecertificeerd. Alle rondreizen door Zuid-Afrika en Krugerpark safari’s worden uitgevoerd in een comfortabele SUV tot 4 of 6 personen. Bij grotere groepen tot 12 personen worden alle reizen en safari’s uitgevoerd in een luxe mini van. In principe reizen wij met maximaal 10 personen. Dan heeft iedereen iets meer ruimte. Dit is om het comfortabel en zo persoonlijk mogelijk te houden. Grotere groepen zijn eventueel mogelijk op aanvraag.

Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika. Heb je niet gevonden waar je naar zoekt? Kijk dan bij onze Zuid-Afrika reizen en safari categorie’s. Mischien vindt je wat je wel ongeveer zoekt.

Zit er niets voor jou bij. Contact ons dan vrijblijvend voor een Zuid-Afrika rondreis of safari op maat.


Aanbiedingen Zuid-Afrika rondreizen en safari’s. Reis zo betaalbaar mogelijk individueel of in een kleine groep door Zuid-Afrika. Inclusief transport met chauffeur – gids. Alleen kwaliteitsreizen!

Aanbieding zuid-afrika reizen

Aanbiedingen Zuid-Afrika

Betaalbare Zuid-Afrika Reizen en Safari’s van Ntshava Safaris. Zuid-Afrika en reizen hoeft niet zo duur te zijn. Wij doen altijd ons best om een zo goed en betaalbaar mogelijke Zuid-Afrika reis of safari vakantie aan jou te leveren.

Kwaliteits rondreis aanbieding Zuid-Afrika
NTSHAVA SAFARIS

Goedkope zuid-afrika reizen

Aanbiedingen Krugerpark

Nu krijg je toch echt zin in om naar Zuid-Afrika op reis te gaan toch? Wat let je en reis met ons tijdens jouw vakantie. Duurzame fair travel eco reizen in Zuid-Afrika. Van de gebaande paden af en geen massa toerisme.

Kwaliteits rondreis aanbieding Zuid-Afrika
NTSHAVA SAFARIS

krugerpark safari aanbiedingen

Aanbiedingen rondreizen

Stel je eens voor een mooie aanbvieding en goedkoop naar Zuid-Afrika. Een privé rondreis. Met een privé gids. Alleen voor jou en jouw reisgezelschap. Op safari in het Krugerpark van Zuid-Afrika. Dat wil jij toch ook?

Kwaliteits rondreis aanbieding Zuid-Afrika
NTSHAVA SAFARIS

Wil je meer weten over ons?

NTSHAVA SAFARIS. Nederlanders in Zuid-Afrika. Greater Kruger Park. Mpumalanga. South Africa.

Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika

Duurzame Fair Travel Eco Safari’s Zuid-Afrika aanbiedingen

Rondreizen
Safari’s
Kruger Park Vakanties

Onze scores voor het spotten van de Big 5 tijdens jouw rondreis is erg hoog.
Vooral tijdens de Magie van Afrika rondreizen is de kans erg hoog. Deze reizen staan bol van wildlife, cultuur en Natuur. Je brengt dan ook veel tijd door in natuurparken waar de Big 5 aanwezig is.

Echter een keiharde garantie krijg je nooit.. Helaas ook niet van ons.

Wij zijn best wel trots op onze score van het spotten van de Big 5 tijdens onze Zuid-Afrika safari reizen. Wij doen het behoorlijk goed al zeggen wij zelf.

Echter een keiharde garantie krijg je nooit.. Helaas ook niet van ons.

Doordat je tijdens de Kruger Park vakanties op 1 locatie verblijft. Hetzij in een safarin lodge. Hetzij in een prive vakantie huis in de Afrikaanse bush.

Succes verzekerd.. Echter een keiharde garantie krijg je nooit.. Helaas ook niet van ons.

Big 5 score tijdens onze safari’s en safari reizen in Zuid-Afrika

Leeuwen

Olifanten

Buffels

Luipaarden

Neushoorns

Waarom Aanbiedingen reizen en safari’s in Zuid-Afrika van ons

EIGEN AANKOMST DAG BEPALEN VOOR JOUW INDIVIDUELE RONDREIS


NATUUR, CULTUUR EN WILDLIFE

Contact ons voor jouw mogelijkheden. Doordat wij flexibele aankomsttijden hebben is er heel veel mogelijk. Mits wij de cappaciteit hebben. Helaas hebben wij maar beperkte cappaciteit qua auto’s en gidsen.
Vol is ook echt vol

Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika
NTSHAVA SAFARIS

DE WERELD VAN NATIONAL GEOGRAPHIC EN ANIMAL PLANET BESTAAT ECHT


EN WIJ WETEN WAAR!

Fair Travel Eco Toerisme Zuid Afrika. Zowel de natuur reervaten, de Nationale parken en de locale bevolking profiteerd zoveel als mogelijk mee van jouw geboekte rondreis. Wij hebben zelfs een eigen stichting die wees kinderen de mogelijkheid biedt om naar school te gaan.

Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika
NTSHAVA SAFARIS

MAAK HET AVONTUUR VAN JOUW LEVEN

SPECIAAL VOOR JOU.


ER REIZEN GEEN ANDERE MENSEN MEE

Altijd al graag Afrika willen zien? Leeuwen en olifanten in hun natuurlijke omgeving? Ongerepte stranden waar niemand anders is dan alleen jij? De cultuur van de originele Afrikanen willen leren kennen? Waar wacht jij dan nog op? Tot dat het te laat is?

Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika
NTSHAVA SAFARIS

Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika of goedkope safari? Let op!

Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika of goedkope safari? Wij doen alleen bijzondere natuur, cultuur en wildlife rondreizen en safari’s in Zuid-Afrika. Wij regelen en verzorgen geen standaard rondreisjes en hebben geen standaard safari concepten. Alleen rondreizen en safari’s in Zuid-Afrika speciaal voor jou en van de gebaande paden af. Geen massa toerisme, weg van de drukte en weg van de massa. Wij doen het dan ook een beetje anders dan anderen. Wil jij een standaard rondreisje of safari trip…. Helaas dan zijn wij niet de organisatie voor jou. Wil jij iets bijzonders? Dan zijn wij absoluut jouw beste keus.


Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika met prive chauffeur/gids. Hoe doen wij dat?

Aanbiedingen en safari rondreizen Zuid-Afrika

Aanbiedingen en safari rondreizen Zuid-Afrika

Wij werken niet via en met tussen personen. Boekings kantoren of andere partijen. Er blijft niets aan de strijkstok hangen. Waar je voor betaald is ook hetgeen wat jij krijgt. Dat is waar jij recht op hebt. Geen kosten verslindend kantoor of overhead apparaat.


Wij doen alles zo veel als mogelijk zelf zodat wij jou een mooie aanbieding kunnen doen.

Kwaliteits rondreis aanbieding Zuid-Afrika
NTSHAVA SAFARIS

Aanbieding betekent niet dat het niet goed is

Aanbieding betekent niet dat het niet goed is

Wij kennen onze wegen in Zuid-Afrika en kunnen voor realtief weinig geld heel veel aanbieden. Dat is te danken aan onze vele jaren ervaring in de reis en safari branche in Zuid-Afrika.


Wij zijn een kleine maar zeer ervaren organisatie en handelen daar ook naar. Onze Zuid-Afrika reizen zijn daarom goed en goedkoop. Zeker voor het geen wat jij krijgt. En dat al sinds 1996.

Kwaliteits rondreis aanbieding Zuid-Afrika
NTSHAVA SAFARIS

Safari's in Zuid-Afrika zijn betaalbaar

Safari’s in Zuid-Afrika zijn betaalbaar

Tijdens onze Zuid-Afrika reizen en safari’s geen gebaande paden. Altijd iets bijzonders/ En zeker geen standaard eenheidsworst. Niet nog meer van hetzelfde. Wij laten jou de mooiste plaatsen zien. De beste ervaringen meemaken. Unieke programma’s en bijzondere ontmoetingen. Daar gaat het uiteindelijk allemaal om. Dit geld uiteraard ook voor onze aanbiedingen en goedkope reizen in Zuid-Afrika met extra korting.

Kwaliteits rondreis aanbieding Zuid-Afrika
NTSHAVA SAFARIS

Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika. Niet te veel betalen en wel kwaliteit? Eerlijke reizen tegen een eerlijke prijs.

Op reis naar Zuid-Afrika? Niet te veel betalen? Heb jij er ook zo’n zin in? Ntshava Safaris heeft altijd wel een aanbieding met een betaalbare prive reis ook voor jou. Duurzame Zuid-Afrika reizen zo goedkoop mogelijk tegen een eerlijke prijs.


Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika met privé gids. Net een beetje beter. Net een beetje mooier

wie zijn wij ntshava safaris gidsen

Wij gaan altijd net die ene stap verder, wij gaan verder en door tot dat jouw Zuid-Afrika reis perfect is.

Reis samen met ons en ontdek en beleef Zuid-Afrika zoals het echt is. Meer zien, meer beleven. Meer ontdekken. En meer Zuid-Afrika. Stap in de wereld van National Geografic en Animal Planet. Ook in onze aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika. Geen uitzonderingen.


Meer zien, meer beleven, meer ervaren, meer ontdekken, Dat is waar het bij ons om draait

Ntshava Zuid-Afrika reizen staat voor:

Wij zijn geen toeristen vakantie fabriek/ Mega  grote tour operator maar een organisatie van liefhebbers van Natuur, Cultuur en het welzijn van Zuid-Afrika. Al sinds 1996 zijn wij actief in de reiswereld in Zuid-Afrika. Zolang reizen wij dus al rond.

Onze persoonlijke ervaring hebben wij in  al onze reizen verwerkt. Doordat wij hier al jaren wonen, werken en leven. In Zuid-Afrika heeft ieder van ons heel veel kennis opgedaan waar andere reis organisaties niet aan kunnen tippen. Dat alleen al maakt onze reizen anders dan anders.

Wie droomt er niet van Afrika.
Wij nodigen jou uit om samen met ons te genieten van Afrika en alles wat dit prachtige land jou te te bieden heeft. Wij laten jou het beste zien en beleven van wat Zuid-Afrika heeft te bieden. Zuid-Afrika een plaats vol met wonderlijke magie en schoonheid. Het is er nog en wij laten jou graag zien waar.

Ook in onze aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika. Geen uitzonderingen.

Kwaliteits rondreis aanbieding Zuid-Afrika
NTSHAVA SAFARIS

Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika

  • Safari reizen Zuid-Afrika

  • Magisch Afrika Rondreizen

  • Ontdek Afrika Rondreizen

  • Kampeer Safari’s

  • Over Landing Afrika

Aanbiedingen rondreis Zuid-Afrika vragen?

Wil jij meer weten? Wij maken jouw Afrika dromen waar.

Ntshava Safaris
Krugerpark Zuid-Afrika

Maak vrijblijvend contact

Contact Form Demo

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie