Vakantie Kaapstad Luxe rondreis 10 dagen

Ga in stijl op vakantie naar Kaapstad en omgeving. Met prive chauffeur tijdens een luxe 10 daagse Kaapstad rondreis.

vakantie kaapstad

luxe prive rondreis 10 dagen vakantie in en rond Kaapstad genieten ten top. Exclusief voor jullie.

Vakantie Kaapstad in stijl met een prive chauffeur dat wil jij toch ook? Korte afstanden!

Vakantie in Kaapstad: de bekendste stad van Zuid-Afrika, ook bekend als ‘The Mother City’. De kleurige, koloniale stad aan de westkust van Zuid-Afrika die bekroond is met de iconische Tafelberg. Een ontmoetingsplek voor reizigers en vriendelijke inwoners, zakenmannen en kunstenaars, topchefs en natuurbewonderaars. Een thuis voor allerlei mensen, van allerlei culturen. Kaapstad heeft een magnetische werking op haar bezoekers.n.

Kaapstad vakantie luxe reis

Luxe vakantie in en om Kaapstad in Zuid-Afrika.

Ervaar Kaapstad zoals het echt is in stijl tijdens jouw vakantie. Een luxe Kaapstad rondreis en niet alleen Kaapstad maar ook de wonderschone omgeving van de westkaap. Als je het doet doe het dan goed.

Van de gebaande paden af. Geen massa toerisme en anders dan bij anderen. Exclusief en luxe Kaapstad en omgeving rondreizen in stijl. Vervoer in SUV (4×4) met prive gids.

Let op: Deze luxe vakantie en rondreis in en om Kaapstad moet bijtijds gereserveerd worden.

Gelieve zo vroeg mogelijk deze luxe rondreis te reserveren. Er moet tenslotte een landelijk gekwalificeerde chauffeur/gids + grote SUV auto mee voor. Deze moeten wel beschikbaar zijn. Wij vragen hiervoor jouw begrip.

Hoogtepunten tijdens jouw luxe vakantie rondreis Kaapstad in 12 dagen

 • Vervoer in Luxe 7 persoons SUV
 • Prive chauffeur/gids voor de gehele rondreis
 • Luxe kleinschalige accommodaties
 • Kaapstad + Camps Bay + Houtbaai + Houtbaai harbour
 • Wijn route + Stellenbosch + Paarl + Franschhoek en meer
 • Kaap de goede hoop + Chapmans Peak + Cape Point + Muizenberg + Boulders Beach
 • V&A Waterfront + Bo-Kaap + Binnenstad
 • Tafelberg + Kirtenbosch Botanical Gardens
 • Blaubergstrand
 • En veel meer Kaapstad en omgeving avonturen en verrasingen

Extra mogelijkheden voor deze Kaapstad rondreis

 • Mogelijkheid om Robben eiland te bezoeken (niet inbegrepen)
 • Mogelijkheid tot spotten walvissen en witte haaien (niet inbegrepen)

Extra verlengings opties voor deze Kaapstad rondreis

 • Eeventueel verlengen met de Tuin route met 12 dagen mogelijk (niet inbegrepen)
 • Verlengen met 8 dagen luxe safari in het Greater Kruger Park (niet inbegrepen)
 • Verlengen met 5 dagen bezoek aan de Vivtotia Watervalleen in Zimbabwe )Niet ingebrepen)

Reiscode: LVK10NL

Inclusief/exclusief

Inclusief

 • Luxe accommodaties op basis van logies en ontbijt
 • Comfortabel vervoer met prive chauffeur/gids
 • Excursies zoals omschreven
 • Luchthaven transfers
 • Overnachtingen in de betere luxe guesthouse, lodges, estates op mooie locaties
 • Administratie en reserveringskosten
 • Landelijk gekwalificeerde gids

Exclusief

 • Vliegticket
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Persoonlijke uitgaven en tips
 • Entrees Nationale Parken (Conservation fees)
 • Verder geen bijkomende kosten!

Eventueel kan deze hier en daar wat aangepast worden aan jouw speciale wensen.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik aankomen in Zuid-Afrika?

In overleg met ons kun jij jouw eigen aankomst dag bepalen. Deze reis is speciaal voor jou en jouw eigen reisgezelschap. Er reizen dan ook geen andere mensen mee waar je op moet wachten.

Hoe zit het met de maaltijden tijdens de reizen in Zuid-Afrika?

Ontbijt is inclusief in deze reis. Op elke overnachtings adres is een restaurant en bar aanwezig waar heerlijk kunt eten en je drankjes kunt halen. (voor eigen rekening)

Is er een zwembad bij de overnachtingsplaatsen in Zuid-Afrika?

In 9 van de 10 gevallen is er een zwembad / splashpool aanwezig

Is er Airco aanwezig tijdens de reizen in Zuid-Afrika?

Al onze vervoersmiddelen beschikken over airco.

in 95% van de gevallen is er airco aanwezig op al jouw overnachtings adressen. In het geval van de 5% van niet dan zijn er alternatieve koelings methodes aanwezig.

Moet ik een verloopstekker meenemen naar Zuid-Afrika?

De verloopstekkers die je in Europ kunt kopen passen niet. Ondanks dat alle verkopende partijen zeggen van wel. Bij elke supermarkt en op bijna elke hoek van de straat kun je in Zuid-Afrika verloopstekkers kopen voor een euro of 5.

Hoe zit het met geld in Zuid-Afrika?

Neem geen contant geld mee uit Europa. Veel banken ik Europa hebben verouderde biljetten die in Zuid-Afrika niet meer geldig zijn.

Neem ook geen Euro’s, Dollars of wat voor andere valuta mee. Buitenlandse valuta (Alles wat geen Zuid-Afrikaanse Randen zijn) is waardeloos in Zuid-Afrika. Niemand zal ze aannemen en je kunt er niet mee betalen. Zuid-Afrikaanen kunnen geen buitenlandse valuta omwisselen en daardoor zijn deze onbruikbaar.

Pin hier in Zuid-Afrika ter plaatse contant geld. Zo heb je de minste wisselkosten en de juiste valuta. Pin niet te veel. Alleen wat je denkt zoal onderweg nodig te hebben.

Overal zijn pin automaten en bij bijna alle winkels, accommodaties en parken kun je met jouw pinpas betalen.

Vergeet niet om jouw buitenland blokkade van jouw pinpas te halen. Je bent tenslotte buiten Europa. Dan kun jij gewoon overal met jouw normale pinpas betalen. Geen probleem.

Hoe zit het met Malaria in Kaapstad?

Er komt geen Malaria voor in de Westkaap en dus ook niet in Kaapstad.

Is deze reis veilig? Is het veilig om rond te reizen?

Jazeker. Zuid-Afrika is ondanks af en toe onrustige berichten in de media een zeer veilig land om rond te reizen of / en om op safari te gaan. Uiteraard zorgen wij er voor dat je niet op plaatsen komt waar jij je zorgen om hoeft te maken. Wij kennen het land dusdanig goed dat wij weten waar wel en waar niet naar toe te gaan.

Al met al kun je met een gerust hart op reis of op safari gaan in Zuid-Afrika. In Amsterdam, Brussel en andere plaatsen in Nederland en Belgie is het ook vaak niet echt slim om daar naar toe te gaan. In een land als Zuid-Afrika is het niet anders.

Uiteraard zorgen onze gidsen er ook voor dat alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen in de Afrikaanse natuur. Als je weet wat je doet is het absoluut veilig in de natuur reservaten. Zeker onder begeleiding. Luister dan ook een beetje naar jouw gids. Oke?

Overzicht Luxe Vakantie Kaapstad

Waarom je op vakantie naar Kaapstad zou moeten. Minimaal 1x in jouw leven.


Vakantie Kaapstad wijn gebied
Luxe vakantie Kaapstad wijn gebied


Wereldse wijnen en cuisine

Om te beginnen: Kaapstad ís genieten van het leven. In de binnenstad vind je waarschijnlijk evenveel restaurants en wijnbars als toeristen. Aan het koloniale V&A Waterfront kan je elke wijn proeven die in Zuid-Afrika wordt gemaakt. In de stadswijk Bo-Kaap lokken de geuren van lokale gerechten je naar verschillende restaurants. En de plaatselijke markten bieden je naast  verse hapjes, live muziek en vintage kleding een enorme portie gezelligheid.


Vakantie Krugerpark safari lodge vakantiereis


De Tafelberg overal in Kaapstad

Tafelberg uitzicht Zuid-Afrika DjoserOp welk terras je ook maar geniet van je wijntje, de Tafelberg vormt de schilderachtige achtergrond. Met een hoogte van zo’n duizend meter en een lengte van drie kilometer is dit natuurwonder niet te missen. En natuurlijk móet je op het dak van de Tafelberg hebben gestaan. Op de top bewonder je het diverse Kaapse florarijk en heb je een panoramisch uitzicht op de stad, het Kaapse schiereiland, de oceaan en Robbeneiland.


Helicopter vluchten Kaapstad


Geschiedenis op Robbeneiland

Robbeneiland ligt vlak voor de kust van Kaapstad en is het hart van de moderne Zuid-Afrikaanse geschiedenis. Hier werd Nelson Mandela gevangen gehouden en beraamde hij zijn plannen tegen het Apartheidsregime. Tegenwoordig kun je het eiland, de oude gevangenis en werkplekken bezichtigen. Een ex-gevangene begeleidt je door het complex en maakt de geschiedenis bijna tastbaar.


uitbreidings luxe safari pakket


Het Kaapse schiereiland

Het Kaapse schiereiland Zuid-Afrika DjoserNa een dag cultuur snuiven is het lekker om even uit te waaien. Dat kan nergens zo goed als op het Kaapse schiereiland. Zodra je de stad uit rijdt, komen uitgestrekte stranden, wijnboerderijen en pittoreske vissersdorpjes  aan je voorbij. Veel toeristen be zoeken de pinguïns op in Simonstad of rijden over een van de mooiste autoroutes ter wereld: de Chapman’s Peak Drive. Fantastische redenen om op vakantie te gaan naar Kaapstad.


uitbreiding luxe safari karongwe


Nationale Botanische Tuinen Kirstenbosch

In een prachtige omgeving op de oostelijke hellingen van de Tafelberg, maken de botanische tuinen van Kirstenbosch deel uit van de Kaapse floristische regio die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Meer dan 20.000 inheemse Zuid-Afrikaanse plantensoorten worden verzameld, gekweekt en bestudeerd in het heuvelachtige 528 hectare grote natuurreservaat van inheems bos en fynbos. De bloemen, struiken en bomen zijn zo gerangschikt dat een show van bloesems en kleur fleurt de tuinen het hele jaar door op.


Kirstenbosch kaapstad


Uiteraard mag een wine estate niet ontbreken in deze luxe kaapstad rondreis vakantie

Geniet van het goede leven in stijl in Kaapstad en omgeving. Stellenbosch en Franschhoek om maar een paar te noemen. Wereld beroemde wijnen en glooiende Kaapse landschappen. Dit gaat zeker niet ontbreken.


6 dagen luxe kaapstad pakket


Vraag de brochure aan en ga met ons mee op een luxe vakantie in Kaapstad

Heb je vragen? Wil je de brochure aanvragen? Contact ons vrijblijvend.

Vakantie Kaapstad Luxe rondreis 10 dagen

Reisinformatie

 • Deze rondreis is alleen mogelijk indien vroegtijdig geboekt en in overleg. Contact ons dan ook aub voor dat je een boeking doet om misverstanden te voorkomen.
 • Tot 6 personen in een 7 persoons SUV. Meer dan 6 in een 12 persoons Minivan
 • minimaal 2 maximaal 10 personen
 • 1 persoonskamers nodig voor de gehele reis? Toeslag 35% per persoon van de gehele reissom per 1 persoonskamer. Contact ons van te voren aub.
 • Guesthouses, Lodges, Chalets, Hotels. Estates
 • Easy
 • Kaapstad
 • Kaapstad
 • Kan het hele jaar door
 • Prive chauffeur/gids
 • Rondreis Kaapstad Vakantie
 • Inclusief ontbijt. Bij elke overnachting is een restaurant ter plaatse voor de overige maaltijden.
 • Nederlands / Duits / Engels / Afrikaans
 • 4
 • 99
zuid-afrika ntshava safaris
Ntshava safaris
Zuid-Afrika reizen en safari's
kampeer safari zuid-afrika begeleid Krugerpark
4x4 mapungube kalahari
luxe rondreis safari op maat zuid-afrika
4x4 ongerept zuid-afrika camperreis
zuid-afrika met gezin
4x4 johannesburg kaapstad camper reis
Zuid-Afrika retraite met gids

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie