Safari Krugerpark Zuid-Afrika

safari krugerpark cheetah gespot

Ga je mee op safari in het Krugerpark?

Op safari in het Krugerpark van Zuid-Afrika. 1x in jouw leven moet je op safari zijn geweest. Het Krugerpark hebben gezien en meegemaakt. 4, 5 of 8 dagen.

Safari Krugerpark Zuid-Afrika

4, 5 of 8 dagen Safari Krugerpark in Zuid-Afrika inclusief luchthaven transfers van en naar Johannesburg.

Safari Krugerpark Zuid-Afrika pakket van 4, 5 of 8 dagen. Individueel en prive. Meerdaagse safari in het Kruger National Park. Waar kun je beter een betaalbare Krugerpark safari van kwaliteit krijgen dan in het beroemdste natuurreservaat van Zuid-Afrika.

Als je wilt kun je er ook een extra safari dag aan vast knopen! (tegen meerprijs)

bushwalk safari krugerpark

Als je Zuid-Afrika bezoekt en veel plannen hebt. Je reist zelf en hebt jouw eigen Zuid-Afrika reis verder al gemaakt. Natuurlijk staat een safari in het Krugerpark op jouw bucketlist. Ntshava Safaris biedt een korte safari in het Krugerpark aan voor de individuele reizigers die naar Zuid-Afrika komen.

Wil je met eigen vervoer rechtstreeks komen? Contact ons voor het tarief zonder transfers

Hoogtepunten safari Krugerpark 4, 5 dagen

 • Ophalen en transfer van de luchthaven van Johannesburg (OR Tambo)
 • 3 of 4 nachten in Beyond the Boma Greater Kruger Park (Marloth Park)
 • Het meest wildrijke gebied van het Krugerpark
 • 2 volle dagen Big 5 safari in een open safari auto
 • Safari Krugerpark 5 dagen + extra sunset safari (5 dagen)
 • Terugbrengen naar de luchthaven van Johannesburg (OR Tambo)
 • Mogelijheid van het bijboeken van een extra safari dag. Bijvoorbeeld voor een avond, wandel of nacht safari.
 • Gekwalificeerde gidsen en rangers voor Krugerpark safari’s
 • 95% slagingskans om de Big 5 te spotten.
safari krugerpark safari lodge

Video Gallerij

Reiscode: SKNP4-5NL

Wil je liever een prive verblijf in een Krugerpark vakantiehuis voor jullie alleen? Kijk dan hier

Retraite ontspannen en relaxen in Zuid-Afrika met olifant

Wil je een basic relax avontuur meemaken in het echte ongerepte woeste Afrika? 8 of 15 dagen verblijven midden in de echte Afrikaanse wildernis? Big 5 en eeuwenoude Baobabs? Let op! Niet echt geschikt voor kinderen. Dit is geen safari Krugerpark. Ver weg van de bewoonde wereld midden tussen de dieren van Afrika op de grens Botswana, Zuid-Afrika, Zimbabwe. Interesse? Klik dan hier.

Inclusief/exclusief

Inclusief

 • Transfer van de luchthaven van Johannesburg OR Tambo naar het Krugerpark
 • 3 of 4 overnachtingen in Beyond the Boma 4 sterren Safari Lodge inclusief ontbijt
 • 2 volle dagen safari in het Krugerpark met een open safari auto
 • Bij 5 dagen safari Krugerpark pakket extra sunset safari
 • Transfer terug naar de luchthaven van Johannesburg OR Tambo
 • Bijboeken van een extra safari dag is mogelijk!

Exclusief

 • Entree voor het Krugerpark (Conservation fee)
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Persoonlijke uitgaven en tips

Transfer van de luchthaven naar het Greater Krugerpark waar jij 3 dagen zult verblijven in de 4 sterren safari lodge Beyond the Boma

Ontbijt
Greater Kruger: Marloth Park: Beyond the Boma

Heel vroeg wordt je ophegaald door jouw ranger voor jouw safari in het Krugerpark. Gemiddeld zal het tijdstip van ophalen 5 uur in de ochtend zijn. Er staat jou een volle dag safari te wachten. De ranger weet waar hij moet zijn en waar de meeste dieren zijn te vinden.

Uiteraard kun jij je voorkeuren bekend maken en krijg je zeker de vraag “Wat wil jij graag zien?”

Afhankelijk hoe de dag verloopt maar meestal ben je tussen 3 en 4 uur in de middag weer terug op de lodge. Uiteraard krijg je in de ochtend een ontbijtpakket mee en staat er als je wakker wordt koffie voor jou klaar. Tussen de middag krijg je de gelegenheid om te gaan lunchen bij een restcamp waar een aanwezig is. (Voor eigen rekening)

Ontbijt
Greater Kruger: Marloth Park: Beyond the Boma

En nog een safaridag in het Krugerpark

Weer heel vroeg je bed uit voor een 2e volle safari dag. Ook nu wordt je weer opgehaald om een uur of 5 in de ochtend. Als je de Big 5 nog niet compleet hebt dan heb je vandaag een 2e kans.

 

Ontbijt
Greater Kruger: Marloth Park: Beyond the Boma

Het zit er op, tenzij je een extra dag hebt bijgeboekt dan heb je nog even

Transfer terug naar de luchthaven van Johannesburg OR Tambo

Veel gestelde vragen

Zie ik de Big 5?

Een keiharde garantie zul je van niemand krijgen.. Dus ook niet van ons. Echter wij kunnen met een grust hart zeggen dat 90% van onze reizigers de Big 5 te zien krijgen.

Kan ik met eigen vervoer komen naar de Safari Lodge?

Ja dat kan. Contact ons voor jouw mogelijkheden

Hoe zit het met de overige maaltijden?

Tijdens de safari’s krijg je de gelegenheid om te lunchen in het restaurant van een restcamp. In de Safari Lodge is een bar en restaurant aanwezig waar je wat kunt drinken of wat kunt eten.

Op Marloth Park zijn ook 4 behoorlijk goede restaurants aanwezig waar je heerlijk kunt zitten en dineren. Als je jouw host even lief aankijkt dan brengt deze jou er graag naar toe.

Wanneer kan ik aankomen?

In overleg met ons kun jij jouw eigen aankomst dag bepalen en voor welke periode. Echter de aankomst dag moet op een maandag of dinsdag zijn en de vertrekdag uiterlijk op een vrijdag.

Is er WiFi op de Lodge?

In de gemeeschappelijke ruimtes is goed WiFi. In de kamers soms of iets minder. Dit ligt aan de sterkte van het signaal van het moment. Alle Internet is draadloos ook het signaal wat via de provider binnenkomt en verspreid wordt door de lodge.

Moet ik een verloopstekker meenemen?

De verloopstekkers die je in Europ kunt kopen passen niet. Ondanks dat alle verkopende partijen zeggen van wel. Bij elke supermarkt en op bijna elke hoek van de straat kun je in Zuid-Afrika verloopstekkers kopen voor een euro of 5.

ALs het goed is dan zijn verloopstekkers altijd aanwezig op de Lodge. Zoniet vraag er dan eventjes naar.

Hoe zit het met geld en betalen?

Neem geen contant geld mee uit Europa. Veel banken ik Europa hebben verouderde biljetten die in Zuid-Afrika niet meer geldig zijn.

Neem ook geen Euro’s, Dollars of wat voor andere valuta mee. Buitenlandse valuta (Alles wat geen Zuid-Afrikaanse Randen zijn) is waardeloos in Zuid-Afrika. Niemand zal ze aannemen en je kunt er niet mee betalen. Zuid-Afrikaanen kunnen geen buitenlandse valuta omwisselen en daardoor zijn deze onbruikbaar.

Pin hier in Zuid-Afrika ter plaatse contant geld. Zo heb je de minste wisselkosten en de juiste valuta. Pin niet te veel. Alleen wat je denkt zoal onderweg nodig te hebben.

Overal zijn pin automaten en bij bijna alle winkels, accommodaties en parken kun je met jouw pinpas betalen.

Vergeet niet om jouw buitenland blokkade van jouw pinpas te halen. Je bent tenslotte buiten Europa. Dan kun jij gewoon overal met jouw normale pinpas betalen. Geen probleem.

Hoe zit het met Malaria in het Krugerpark?

Wij zijn geen arts en mogen niet adviseren helaas.. Dit is erg strafbaar. Wij moeten jou dan ook doorverwijzen naar jouw huisarts of plaatselijke GGD.

Hou wel in de gaten dat Malaria alleen in bepaalde seizoenen voorkomt en het grootste gedeelte van het jaar is er dan ook GEEN kans op Malaria.

Zuid-Afrika doet erg veel aan Malaria bestrijding en slaagt daar erg goed in. Soms is er in een jaar zelfs helemaal geen kans op Malaria. Echter dit is van te voren niet te voorspellen.

Malaria KAN nog voorkomen bij stilstaand water net na de regentijd in nog een paar kleine gebieden in Zuid-Afrika.

Maak een goede afweging of je wel of geen Malaria tabletten wilt gaan gebruiken. Maak deze beslissing eventueel samen met een goede arts die of in Zuid-Afrika is geweest. Of weet hoe het echt zit.

Bovenstaande is een persoonlijke mening van Ntshava Safaris. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor jouw Malaria voorzorgsmaatregelen.

Is deze reis veilig? Is het veilig om rond te reizen?

Jazeker. Zuid-Afrika is ondanks af en toe onrustige berichten in de media een zeer veilig land om rond te reizen of / en om op safari te gaan. Uiteraard zorgen wij er voor dat je niet op plaatsen komt waar jij je zorgen om hoeft te maken. Wij kennen het land dusdanig goed dat wij weten waar wel en waar niet naar toe te gaan.

Al met al kun je met een gerust hart op reis of op safari gaan in Zuid-Afrika. In Amsterdam, Brussel en andere plaatsen in Nederland en Belgie is het ook vaak niet echt slim om daar naar toe te gaan. In een land als Zuid-Afrika is het niet anders.

Uiteraard zorgen onze gidsen er ook voor dat alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen in de Afrikaanse natuur. Als je weet wat je doet is het absoluut veilig in de natuur reservaten. Zeker onder begeleiding. Luister dan ook een beetje naar jouw gids. Oke?

Safari Krugerpark 4 of 5 dagen

Safari Krugerpark Zuid-Afrika mag op jouw lijstje niet ontbreken


Landschap Zuid-Afrika rondreis

Wij halen jou op van de luchthaven in Johannesburg voor jouw safari in het Krugerpark!

Als je Zuid-Afrika bezoekt en veel plannen hebt. Je reist zelf op eigen gelegenheid en hebt jouw eigen Zuid-Afrika reis verder al gemaakt of helemaal ingepland. En wilt toch een mooie afsluiter?
Of wilt goed beginnen aan jouw Zuid-Afrika reis en na afloop van de safari zelf verder gaan reizen door Zuid-Afrika. Natuurlijk staat er een safari in het Krugerpark op jouw bucketlist. Ntshava Safaris biedt korte safari’s in het Krugerpark aan voor de individuele reizigers die naar Zuid-Afrika komen.
foto safari krugerpark-marloth park
Safari Krugerpark Zuid-Afrika

Wij komen jou op halen van Johannesburg OR Tambo International Airport en brengen jou naar afloop keurig weer terug naar de luchthaven in Johannesburg


relax retraite zuid-afrika

Safari’s in een open safari auto met een gekwalificeerde Krugerpark ranger/gids

Je wordt ‘s ochtends heel vroeg opgehaald van de safari lodge door de ranger in een open safari auto. Hemelsbreed is de safari lodge 300 meter van het Krugerpark. Het toegangs hek (Crocodile Bridge Gate) is ongeveer 15 minuten rijden.
luangwa plains Zambia

Safari Krugerpark Zuid-Afrika wat je moet weten

Ongeveer op 4 uur rijden van Pretoria en op 4 ½ uur van OR Tambo International Airport in Johannesburg bevindt zich het Krugerpark in Zuid-Afrika. De overnachtingen voor de 4 (of 5?) daagse safari zijn in het Greater Kruger Park (Marloth Park) op 300 meter van het wereldberoemde Kruger Nationaal Park.
De entree voor het Kruger National Park (conservation fee) dien je zelf ter plekke te betalen bij de toegangspoort van het Krugerpark. In de parktijk geef je de conservation fee aan de ranger en die gaat voor jou afrekenen als hij zich aanmeldt om het Krugerpark binnen te gaan.
krugerpark vakantie marloth park entree

Let op!

Alleen mogelijk van aankomst op maandag tot uiterlijk vertrek op vrijdag. Niet in het weekend helaas en helaas ook niet mogelijk in de maand December want dan is het zomervakantie in Zuid-Afrika en kan het erg druk zijn. Het Krugerpark werkt met quota’s (maximaal aantal) wat het Krugerpark binnen mag voor een safari.
foto safari krugerpark neushoorn
safari Krugerpark Zuid-Afrika

Waar ga je naar toe vanaf Johannesburg

Ongeveer op 4 uur rijden van Pretoria en op 4 ½ uur van OR Tambo International Airport bevindt zich het Krugerpark. De overnachtingen voor de 4 (of 5) daagse safari zijn in het Greater Kruger Park (Marloth Park) op 300 meter van het wereldberoemde Kruger Nationaal Park.

Marloth Park Greater Kruger Park

Marloth Park is een private nature reserve en heeft zijn eigen dieren in het wild die vrij rondzwerven op het reservaat. Marloth Park wordt alleen gescheiden van het Krugerpark door een natuurlijke grens. De Crocodile River.
limpopo rivier mapungubwe retraite en relax

Alleen gescheiden van het Krugerpark door de Crocodile River

Om in het Krugerpark te komen moet je dan ook de rivier oversteken bij Crocodile Bridge en daar is dan ook meteen het toegangshek van het Krugerpark.
Safari Krugerpark Zuid-Afrika 4 dagen
Safari Krugerpark Zuid-Afrika 4 dagen

Vlakbij naar het Krugerpark ingang is de ingang Crocodile Bridge

Crocodile bridge is de dichtstbijzijnde ingang (Gate) om in het Kruger National Park te komen. Een rit van 15 km brengt jou daar. Dit gebied rond Crocodile Bridge is misschien wel het gebied me een van de hoogste dierendichtheid van het Kruger National Park. Lower Sabie is ongeveer 40 km rijden als je de asfaltweg neemt. Soms heb je geluk en zie je de big 5 binnen een uur.
Luxe rondreis zuid-afrika prive gids

Jouw ranger weet waar jij moet zijn om jouw safari wensen waar te kunnen maken in het Krugerpark

Dit is zijn werkgebied en hij / zij komt hier dagelijks en dat al vele jaren. Deze regio is de Big 5 regio van het Krugerpark. Ook hyena’s worden hier vaak gezien. Om de hoek zijn nijlpaardenpoelen waar je nijlpaarden kunt spotten in de Crocodile River.
foto safari krugerpark cheetah
Safari Krugerpark Zuid-Afrika

Kon jij ook op safari naar het Krugerpark?


Hoogtepunten Safari Krugerpark Zuid-Afrika

 • Ophalen en transfer van de luchthaven van Johannesburg (OR Tambo)
 • 3 of 4 nachten in Beyond the Boma Greater Kruger Park (Marloth Park)
 • 2 volle dagen Big 5 safari in een open safari auto
 • Terugbrengen naar de luchthaven van Johannesburg (OR Tambo)
 • Mogelijheid van het bijboeken van een extra safari dag. Bijvoorbeeld voor een avond safari. (Niet inbegrepen)
 • bij 5 dagen extra sunset safari Krugerpark

Heb je vragen? Wil je de brochure aanvragen? Contact ons vrijblijvend.

Safari Krugerpark Zuid-Afrika

Reisinformatie

 • Transfer in SUV of Minivan afhankelijk van de groepsgrote. Safari's in een open Safari Jeep
 • Minimale boeking 2 personen. Maximaal 8 personen.
 • 4 sterren Beyond the Boma Safari Lodge
 • Medium
 • Johannesburg
 • Johannesburg
 • Kan het hele jaar
 • Safari Krugerpark
 • Ontbijt is inclusief (2x ontbijtpakket, 1x ontbijt in de lodge)
 • Nederlands / Duits /Engels / Afrikaans
 • Aankomen op maandag of Dinsdag
 • 8
 • 99
zuid-afrika ntshava safaris
Ntshava safaris
Zuid-Afrika reizen en safari's
kampeer safari zuid-afrika begeleid Krugerpark
4x4 mapungube kalahari
luxe rondreis safari op maat zuid-afrika
4x4 ongerept zuid-afrika camperreis
zuid-afrika met gezin
4x4 johannesburg kaapstad camper reis
Zuid-Afrika retraite met gids

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie