Luxe Safari Becks Safari Lodge, 8 dagen exclusieve safari reis

Retraite Zuid-Afrika

Wil jij super de luxe op safari? Dit is waar jij dan moet zijn!

Karongwe private nature reserve Greater Kruger Park. Keuze uit 5 luxe safari lodges.

Luxe zuid-afrika reizen Becks Safari Lodge

Becks Safari luxe safari Lodge biedt een ongeëvenaarde Afrikaanse safari-ervaring. 5 sterren meer dan waard. Greater Kruger Park Karongwe Private Nature Reserve

Luxe safari Becks Safari Lodge 5 sterren. De nieuwste toevoeging aan het wereld beroemde Karongwe-portfolio. Deze safari-retraite biedt gasten het volledige pakket en omvat luxe accommodatie. Toegewijd personeel en big five game viewing rondom aanwezig.

retraite zuid-afrika 8 dagen

Samen met een spectaculaire kijk op enkele van de mooiste omgevingen van Zuid-Afrika en een onderscheidend. Persoonlijk ‘thuis weg van huis’-gevoel. Ongeevenaard!

Hoogtepunten luxe safari Lodge Becks

 • Greater Kruger Park
 • Diverse dagelijkse Big 5 safari’s in open auto
 • Panorama route (Blyde river canyon)
 • Exclusieve 5 sterren safari lodge

Video Gallerij

Reiscode: LSB8NL

Inclusief/exclusief

Kosten Inclusief

 • Airport transfers Johannesburg International Airport OR Tambo
 • 1e overnachting Johannesburg (Kempton Park)
 • Prive transfers van en naar Karongwe Private Nature Reserve
 • Ontbijt
 • Meerdere safari's, vaak per dag.
 • Extra Krugerpark volle dag safari
 • Panorama route (Blyde River Canyon)

Kosten Exclusief

 • Vliegticket
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Entrees (Conservation fees) Karongwe en Krugerpark
 • Persoonlijke uitgaven en tips

Reisplan: Luxe Safari reis Becks safari lodge

Uitvouwen/Sluiten

Aankomst op Johannesburg International Airport OR Tambo. Je wordt opgehaald van de luchthaven. Je kunt aankomen met welke vlucht en aankomsttijd die jij kiest.

Ontbijt
Kempton Park (Johannesburg): Aero Guest Lodge

Prive transfer naar het Greater Kruger Park. Karongwe Private Game Reserve. + Sunset Big 5 Safari

Ochtend 5 safari + Full body masage + Eventueel een Big 5 sunset Safari

Ontbijt
Becks Safari Lodge

Panorama route (Blyde River Canyon)

Ontbijt
Becks Safari Lodge

Kruger Park volle dag safari

Ontbijt
Becks Safari Lodge

Ochtend Big 5 Safari + Sunset Big 5 Safari

Ontbijt
Becks Safari Lodge

Relaxen op de Lodge + Eventueel sunset Big 5 Safari

Ontbijt
Becks Safari Lodge

Prive transfer naar Johannesburg International Airport OR Tambo.

Veel gestelde vragen

Waneer kan ik aankomen in Zuid-Afrika?

In overleg met ons kun jij jouw eigen aankomst dag bepalen. Deze reis is speciaal voor jou en jouw eigen reisgezelschap. Er reizen dan ook geen andere mensen mee waar je op moet wachten.

Hoe zit het met de overige maaltijden?

Ontbijt is inclusief in deze reis. In elke luxe safari lodge is een restaurant en bar aanwezig waar je heerlijk kunt eten. Bereid door top koks. Je drankjes kun je halen (of laten berzorgen). ( extra maaltijden en drankjes zijn wel voor eigen rekening)

Moet ik een verloop stekker meenemen?

De verloopstekkers die je in Europa kunt kopen passen niet. Ondanks dat alle verkopende partijen zeggen van wel. Bij elke supermarkt en op bijna elke hoek van de straat kun je in Zuid-Afrika verloopstekkers kopen voor een euro of 5.

Echter in de meeste luxe safari lodges zijn deze standaard aanwezig.

Hoe zit het met geld en betalen?

Neem geen contant geld mee uit Europa. Veel banken ik Europa hebben verouderde biljetten die in Zuid-Afrika niet meer geldig zijn.

Neem ook geen Euro’s, Dollars of wat voor andere valuta mee. Buitenlandse valuta (Alles wat geen Zuid-Afrikaanse Randen zijn) is waardeloos in Zuid-Afrika. Niemand zal ze aannemen en je kunt er niet mee betalen. Zuid-Afrikaanen kunnen geen buitenlandse valuta omwisselen en daardoor zijn deze onbruikbaar.

Pin hier in Zuid-Afrika ter plaatse contant geld. Zo heb je de minste wisselkosten en de juiste valuta. Pin niet te veel. Alleen wat je denkt zoal onderweg nodig te hebben.

Overal zijn pin automaten en bij bijna alle winkels, accommodaties en parken kun je met jouw pinpas betalen.

Vergeet niet om jouw buitenland blokkade van jouw pinpas te halen. Je bent tenslotte buiten Europa. Dan kun jij gewoon overal met jouw normale pinpas betalen. Geen probleem.

Hoe zit het met Malaria?

Wij zijn geen arts en mogen niet adviseren helaas.. Dit is erg strafbaar. Wij moeten jou dan ook doorverwijzen naar jouw huisarts of plaatselijke GGD.

Hou wel in de gaten dat Malaria alleen in bepaalde seizoenen voorkomt en het grootste gedeelte van het jaar is er dan ook GEEN kans op Malaria.

Zuid-Afrika doet erg veel aan Malaria bestrijding en slaagt daar erg goed in. Soms is er in een jaar zelfs helemaal geen kans op Malaria. Echter dit is van te voren niet te voorspellen.

Malaria KAN nog voorkomen bij stilstaand water net na de regentijd in nog een paar kleine gebieden in Zuid-Afrika.

Maak een goede afweging of je wel of geen Malaria tabletten wilt gaan gebruiken. Maak deze beslissing eventueel samen met een goede arts die of in Zuid-Afrika is geweest. Of weet hoe het echt zit.

Bovenstaande is een persoonlijke mening van Ntshava Safaris. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor jouw Malaria voorzorgsmaatregelen.

Ga ik de Big 5 zien?

Een keiharde garantie kan niemand geven. Het is en blijft natuur en wilde dieren. Nationale Parken en andere reservaten zijn geen dierentuin. Echter 95% van onze reizigers gaan naar huis met het gezien hebben van de Big 5 en vele andere bijzondere dieren van Afrika.

Uiteraard is e.a. wel een beetje afhankelijke van wat voor type reis jij hebt geboekt.

Is deze reis veilig? Is het veilig om rond te reizen?

Jazeker. Zuid-Afrika is ondanks af en toe onrustige berichten in de media een zeer veilig land om rond te reizen of / en om op safari te gaan. Uiteraard zorgen wij er voor dat je niet op plaatsen komt waar jij je zorgen om hoeft te maken. Wij kennen het land dusdanig goed dat wij weten waar wel en waar niet naar toe te gaan.

Al met al kun je met een gerust hart op reis of op safari gaan in Zuid-Afrika. In Amsterdam, Brussel en andere plaatsen in Nederland en Belgie is het ook vaak niet echt slim om daar naar toe te gaan. In een land als Zuid-Afrika is het niet anders.

Uiteraard zorgen onze gidsen er ook voor dat alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen in de Afrikaanse natuur. Als je weet wat je doet is het absoluut veilig in de natuur reservaten. Zeker onder begeleiding. Luister dan ook een beetje naar jouw gids. Oke?

Overzicht: Becks 5 sterren safari lodge

Becks luxe 5 sterren safari lodge

Deze intieme spectaculaire locatie ligt in het Karongwe Private Game Reserve en kijkt uit over de prachtige Makhutswi-rivier. Becks Safari Lodge heeft elf safarisuites aan de rivier en twee suites voor stellen die uitkijken op een populaire waterpoel.
foto safari krugerpark olifant

De suites

Uitstekende uitzichten die jou doen denken aan Oost-Afrika. Die jou verwelkomen in een unieke levensstijl. Waarbij het moderne luxe leven is gecombineerd met een diepe waardering voor de natuurlijke omgeving van Zuid-Afrika. Elke safarisuite met airconditioning is nauw verbonden met de ongeëvenaarde, gewaagde beelden en elementen uit de natuur. Een palet van zilver, houtskool en olifantsgrijs zorgt voor een ontspannen en elegante omgeving. De omgeving om te genieten van een afgelegen ontsnapping uit de drukte van alledag. Onze natuurlijke omgeving is zowel gerespecteerd als behouden. Waarbij Becks safari lodge zorgvuldig is gebouwd rond de reeds bestaande bomen. Dit om een ​​zo klein mogelijke voetafdruk in de natuur te kunnen garanderen.

In een waanzinnige Afrikaanse droom omgeving

Van deze pittoreske omgeving kun je vanuit alle hoeken optimaal worden genieten. Met eigen dekken aan elke suite. Een groot lodge-dek en een verzonken vuurplaats. Allemaal uitstekende mogelijkheden om voorbij gaand wild te bekijken.
foto safari krugerpark-marloth park
Ondersteuning van diverse lokale kunstenaars speelt voor ons ook een belangrijke rol. Indrukwekkende Zuid-Afrikaanse kunst wordt getoond op een galeriewand in de gemeenschappelijke ruimte van de lodge. Geniet van de faciliteiten van de Theranaka-spa in Becks Safari Lodge. Een verscheidenheid aan massages en behandelingen. Becks Safari Lodge is het parade paardje op het Karongwe Private Nature Reserve. Erg luxe en van wereld niveau. Top service en bijzondere maaltijden door top koks bereidt van wereld klasse.
Vakantie Krugerpark safari lodge vakantiereis

5 Sterren Safari Lodge’s Greater Kruger Park

Luxe Safari Zuid-Afrika safari Greater Kruger Park. 4 en 5 sterren luxe safari reis. Verblijf in het Karongwe Nature reserve. De Ultieme Safari belevenis. De beste sightings. Service van wereld klasse. Beter, Mooier en avontuurlijker wordt het niet. Greater Kruger Park in stijl! 8 dagen Luxe Safari Zuid-Afrika pakket. 5 sterren Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika. Prijzen zijn per persoon. minimaal 2 personen, maximaal 10 personen per boeking.

Inclusief:

 • Halen en brengen van de luchthaven van Johannesburg (OR Tambo)
 • 1e overnachting 4 sterren bij de luchthaven (OR Tambo)
 • Transfer naar het Greater Kruger Park (Karongwe Nature Reserve)
 • 6 nachten 4 of 5 sterren luxe accommodatie Greater Kruger Park
 • logies en ontbijt
 • Ochtend Safari’s in open safari auto’s
 • Sunset Safari’s in open safari auto’s
 • Bushwalk
 • Service van wereld klasse
 • On full body masage
 • Panorama route (Blyde River Canyon)
 • Extra Kruger Park volle dag safari
 • Transfer terug naar de luchthaven van Johannesburg (OR Tambo)

Exclusief:

 • Vliegticket
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Persoonlijke uitgaven

Karongwe

Zie het magnifieke uitzicht over de savanne van het Greater Kruger Park. Vanaf het hoogste punt op de rotsen in het Karongwe Natuur reservaat vergezeld door een gewapende gids. Geniet van de zonsondergang over de magistrale Drakensbergen. Zuig het 360 graden uitzicht op en beter kan het leven niet worden!

De perfecte safari locatie

Geniet van de perfecte sterrenhemel aan de Afrikaanse hemel. Geniet in een hangmat terwijl jij alles leert over de nachtelijke Afrikaanse hemel. Bij een heldere hemel kun je zelfs de melkweg zien.
uitbreidings karongwe pakket

De extra luxe lodges 4 en 5 sterren in Karongwe Natuur reservaat bieden ervaringen en service van wereld klasse.

Wij  bieden gasten het volledige pakket. Deze safari-retraite omvat luxe accommodatie. Toegewijd personeel en het uiteraard het bekijken en beleven van de grote en kleine dieren van Afrika. Samen met een spectaculair uitzicht op mischien wel de mooiste omgeving van Zuid-Afrika en een onderscheidend, persoonlijk ‘thuis weg van huis’-gevoel. Luxe Zuid-Afrika Safari’s van wereld klasse!

De 5 intieme locaties bevinden zich in het Karongwe Private Game Reservaat. En bieden allemaal uitzicht op de prachtige Makhutswi-rivier.


Grenzend aan de rivier met ook suites voor stellen (!) die uitkijken op een populaire waterput. Uitstekende uitzichten verwelkomen gasten in een uniek lifestyle-ervaring, waarbij luxe leven wordt gecombineerd met een diepe waardering voor de natuurlijke omgeving van Zuid-Afrika.
Elk luxe safari Lodge. 4 en 5 sterren zijn nauw verbonden met de ongeëvenaarde achtergrond van de speciaal gekozen locatie in de Afrikaanse bush.
Safari-suites met airconditioning en van een indrukwekkend ontwerp. Met zowel eigentijdse, gedurfde beelden als allerlei elementen gekozen uit de natuur.
Een palet van zilver, houtskool en olifantgrijs. Natuur tinten zorgen voor een ontspannen en elegante setting om te genieten van een afgelegen ontsnapping en van de drukte van alledag.
De omgeving wordt zowel geëerd als behouden, met de Luxe Lodges die zorgvuldig gebouwd zijn rond reeds bestaande bomen om de oorspronkelijke Afrikaanse natuur zoveel mogelijk te behouden.

Perfecte uitzichten

Van deze schilderachtige omgeving kan worden genoten vanuit alle hoeken, met aan elke suite een privédek, een grote hoofdlodge-dek op een locatie die allemaal uitstekend zijn en alle mogelijkheden bieden om het uitbundig paserende wildlife te kunnen bekijken.

Ondersteuning van de locale community

Ondersteuning van lokale kunst en de locale bevolking speelt ook een belangrijke rol in deze spectaculaire omgeving. Met indrukwekkende Zuid-Afrikaanse kunst die wordt vertoond op een galeriewand in de gemeenschappelijke ruimte van de lodges.

Extra uitstapjes

Wat denk jij van een helikopter vlucht tijdens jouw safari? Een ballon vaart over de bush? Het bezoeken van een opvang centra voor wilde dieren die door menselijke oorzaak in de problemen zijn geraakt? (Geen voor toeristen misbruikte dieren!). De mogelijheden zijn eindeloos.

Ontspannen in de Afrikaanse Bush. Greater Kruger Park Luxe in Stijl.

 • De beste maaltijden van wereld klasse!
 • Geweldige masages, Spa, Yoga en diverse andere ontspannings methodes.
 • Unieke uitzichten prive en speciaal voor jou.
 • Volledig omringd door wildlife in 360 graden Afrikaanse natuur.
 • Top service van wereld niveau.

Karongwe Natuur Reservaat

Karongwe Game Reserve in Limpopo, Zuid-Afrika. Dit is een natuur reservaat gelegen tussen 4 rivieren die een uitzonderlijke habitat biedt voor diverse flora, fauna en vele wonderlijke grote en kleine vogels. En uiteraard de Big 5.
Karongwe Game Reserve in Limpopo, Zuid-Afrika, is een ongetemd en rustig rijk van Eden. Rijk aan dieren in het wild en van een tijdloze schoonheid. De gewilde Big Five  kan hier worden bekeken in deze uitgestrekte wildernis. Elke van de 5 luxe lodges bieden dan ook een oase van luxe en verwennerij voor de echte Safari liefhebber.
Dit Limpopo-wildreservaat in Zuid-Afrika met zijn weelderige omgeving. Gelegen op 9000 hectare eigen wildernis is een van de beste locaties in de wereld om Afrika’s meest ongrijpbare grote kat, de luipaard, te spotten. Er zijn er veel op Karongwe.
Inspirerende gamedrives en spannende wandelsafari’s worden begeleid door uitstekende rangers en spoorzoekers. Velen zijn afkomstig uit het land, en de bush. Goed bekend met alle dieren op de savanne en de culturele tradities. Een enorme bak met wildlife ervaring staat jou hier te wachten.
Dit Limpopo-wildreservaat in Zuid-Afrika biedt luxe 4 en 5 sterren accommodatie van de aller hoogste standaard. 5 verschillende luxe lodges en allemaal gelegen aan de oevers van de Makhutswi-rivier.
Karongwe Private Game Reserve is de perfecte ontsnapping uit de stad en de westerse wereld. Op korte afstand van het wereldberoemde Kruger National Park en onderdeel van het Greater Kruger Park Heritage zoals omschreven door Unesco. Echter Karongwe is prive en speciaal geopend voor jou!

Kom jij ook op een super de luxe safari in het Greater Kruger Park?


Hoogtepunten Luxe Safari Becks Safari Lodge

 • Greater Kruger Park
 • Diverse dagelijkse Big 5 safari's in open auto
 • Panorama route (Blyde river canyon)
 • Exclusieve 5 sterren safari lodge

Heb je vragen? Wil je de brochure aanvragen? Contact ons vrijblijvend.

Luxe Safari Becks Safari Lodge, 8 dagen exclusieve safari reis

Reis Informatie

 • SUV (Grotere groepen in Minivan)
 • minimaal 2 per boeking, Maximaal 12
 • 5 sterren Safari Lodge
 • Easy / Medium
 • Johannesburg
 • Johannesburg
 • Kan het hele jaar
 • Prive Chauffeur/gids
 • Luxe Safari
 • Ontbijt inclusief
 • Nederlands / Duits / Engels / Afrikaans
 • 6
 • 99
zuid-afrika ntshava safaris
Ntshava safaris
Zuid-Afrika reizen en safari's
kampeer safari zuid-afrika begeleid Krugerpark
4x4 mapungube kalahari
luxe rondreis safari op maat zuid-afrika
4x4 ongerept zuid-afrika camperreis
zuid-afrika met gezin
4x4 johannesburg kaapstad camper reis
Zuid-Afrika retraite met gids

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie