Krugerpark Vakantiehuis 8 dagen - 8 Days

Krugerpark Safari Vakantie 8 dagen in jouw eigen vakantiehuis in de bush

Zuid-Afrika, Kruger park safari vakantiehuis

Safari vakantie in de bush van Zuid-Afrika op 300 meter van het Krugerpark! Dichterbij kan het niet. Verblijf in jouw eigen vakantiehuis midden in de Afrikaanse bush op loop afstand van het wereld beroemde Krugerpark van Zuid-Afrika.

Krugerpark vakantie huis in de bush

Geniet van jouw vakantiehuis in de bush tijdens jouw Krugerpark vakantie

Alle comfort midden in de Afrikaanse bush. Zie de dieren van Afrika aan jou voorbij komen als je het terras zit in de bush. Jouw vakantiehuis  staat op een 5000 hectare groot privé  natuurreservaat. Het natuurreservaat wordt alleen gescheiden met het Kruger park door de Crocodile River.

Jouw vakantiehuis bij het Krugerpark

Vanaf de oever van de rivier kun je de dieren van Afrika van het Kruger park zien komen drinken. Wildlife zien is gegarandeerd. Een betere safari en bush ervaring is haast niet mogelijk.

Krugerpark vakantie Marloth Park Safari

Krugerpark vakantie in jouw eigen vakantiehuis in de bush

Altijd al gedroomd van een safari vakantie in de bush? Jij kun tijdens jouw vakantie verblijven in de Afrikaanse bush. En vanuit jouw eigen vakantiehuis maak je diverse excursies in deze prachtige regio en uiteraard meerdere safari’s in het Kruger park. Veel vrijheid! Dit is jouw kans. Individuele Krugerpark vakantie met jouw eigen reisgezelschap.

Krugerpark safari vakantiehuis

Onze Safari reizen en vakanties in Zuid-Afrika zijn altijd een avontuur op zich. Altijd wat bijzonders en altijd wat speciaals. Geen eenheidsworst. Niet nog meer van hetzelfde. Weg van de massa, weg van de drukte. Van de gebaande paden af en gaan waar anderen van dromen.

Op vakantie naar het Krugerpark in Zuid-Afrika

Doe het anders dan anderen en reis met ons tijdens jouw vakantie in Zuid-Afrika. Wij weten waar jij moet zijn.

Krugerpark safari vakantie

De grote voordelen van deze Krugerpark vakantie

Je wordt gehaald en gebracht van en naar het vliegveld in Johannesburg. Je hoeft dan ook niet zelf te rijden of een auto te huren.

Nederlandse begeleiding altijd in de buurt en dichtbij aanwezig. Ntshava Safaris host 24/7 beschikbaar.

Taxi service op het reservaat gratis (binnen alle redelijkheid) Taxi service buiten het reservaat tegen een kleine vergoeding.

Extra excursies mogelijk in overleg. Zoals Panorama route (Blyde River Canyon) of de watervallen van Sabie. Je kunt zelfs een dagtocht maken naar Mozambique of Swaziland. Een olifanten safari maken of een wildlife rehabilitatie centrum bezoeken.

Het is een veilige en rustige omgeving op loopafstand van het Kruger park. De vakantie huizen zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken binnen en buiten. En dat allemaal op prachtige locaties bij het Krugerpark.

Op vakantie met Ntshava Safaris

Download het reisplan.
Close
Bijna klaar!
Laat jouw email achter, klik op de onderstaande button en je ontvangt het reisplan rechtstreeks in jouw email box.

Ook mogelijk in een safari lodge in het Greater Kruger Park

Overzicht

Ervaar, beleef, ontdek, voel, ruik en zie de magie van Afrika.

Zuid-Afrika ervaar je met al jouw zintuigen. Niet voor niets het mooiste land ter wereld. Reis met ons naar het echte Zuid-Afrika tijdens jouw vakantie.

Zodra je de drukte van Johannesburg verlaat zit je binnen een paar uurtjes in het echte Afrika. Deze korte rondreis laat jou kennis maken met het Zuid-Afrika waar iedereen van droomt maar gek genoeg meestal niet naar toe reist.

Vakantiehuis Krugerpark Zuid-Afrika
Vakantiehuis Krugerpark Zuid-Afrika

Mensen kijken National Geographic en Animal planet en dromen weg. En Als ze Zuid-Afrika bezoeken dan slaan ze over waar ze al jaren van dromen. Heel gek..

Wij laten jou Zuid-Afrika zien zoals het moet.

Het echte Afrika

Wil je het echte Zuid-Afrika leren kennen? Wil je niet gaan waar de rest naartoe gaat? Geïnteresseerd in meer dan de gebruikelijke plekken waar toeristen naartoe gaan? GA MET ONS MEE. Geen massatoerisme en veruit de BESTE PLAATSEN. Afrika hoe Afrika werkelijk is en veronderstelt te zijn.

Als je echt geïnteresseerd bent in natuur, cultuur en dieren in het wild en er geen genoeg van kunt krijgen. Wil je wat weten over de originele en oude geschiedenis van Afrika.

Marloth Park
Inclusief dagexcursies tijdens jouw vakantie

De magie van Afrika is hier

Dit is een echte  safari vakantie Greater Kruger Park vol met cultuur, natuur- en wildlife-belevenissen. Buiten de gebaande paden. Deze vakantie behoort bij het beste wat Ntshava Safaris te bieden heeft. Vol geschiedenis en het echte Zuid-Afrika. Geen massatoerisme en vooral speciaal voor jou.

Host ter plaatse die alles weet over wat er verteld moet worden.

Wil je langer gaan? Natuurlijk wil je langer gaan. Maar als je er geen tijd voor hebt. Ga voor deze Krugerpark vakantie. Geen concessies. Doe het gewoon.

Krugerpark vakantie Marloth Park Safari
Krugerpark safari vakantie Marloth Park

Hoogtepunten

 • Jouw eigen prive vakantiehuis
 • Volle dag Krugerpark Safari in open auto
 • Riverdrive Crocodile River
 • Avond safari Krugerpark
 • Matsamo Cultural Village
 • Mogelijkheid voor extra safari's
 • Bezoek aan Swaziland of Mozambique mogelijk

Vandaag kom je aan in Zuid-Afrika op de luchthaven van Johannesburg International Airport OR Tambo. Doordat jij zelf jouw aankomst dag in overleg met ons kunt bepalen maakt het niet zoveel uit hoe laat en wanner jij aankomt.

Je wordt van de luchthaven gehaald en naar jouw eerste overnachting gebracht in Kempton Park vlakbij de luchthaven. Er is niets beter dan een goede nachtrust na een lange vliegreis om ontspannen op reis te gaan door Zuid-Afrika.

De volgende morgen komt jouw chauffeur/gids jou ophalen van jouw overnachtings adres en ga je op weg naar jouw vakantie adres in het Greater Kruger Park / Marloth Park

Je wordt bij het Guesthouse opgehaald door iemand van ons om jou naar het Kruger park te brengen. Onderweg maak jij een stop om eventueel boodschappen in te slaan voor jouw verblijf de eerste dagen als jij dat wilt natuurlijk.

Jouw eerste avond en nacht in de Afrikaanse bush. De geluiden van de dieren op de achtergrond en de echte start van jouw safari vakantie is begonnen. Wij zorgen eventueel voor hout zodat jij zelf eventueel een kampvuur kunt maken en het echte genieten van Afrika begint.

Waar staat jouw vakantiehuis?

Jouw vakantiehuis staat op het 5000 hectare groot natuur reservaat Marloth Park op loop afstand van het Kruger park in Zuid-Afrika. Op een uur rijden van Mozambique en Swaziland. Provincie: Mpumalanga, Regio: Wild Frontier.

Marloth Park is dan ook de perfecte plaats voor een heerlijke Zuid-Afrika vakantie tussen de dieren van Afrika. Midden in de Afrikaanse bush. De sfeer van Afrika is overal aanwezig.

Je komt weer thuis als een ander mens. Afrika doet iets met mensen en zeker hier. Marloth Park zelf is een Big 4 natuurreservaat. Alle dieren van Afrika kun je er vinden behalve de Olifant. Echter het Marloth Park nature reserve wordt gescheiden door de Crocodile river met het Krugerpark en als je op de rivier kijkt kun je de Olifanten, Nijlpaarden en Krokodillen regelmatig zien komen drinken.

Het gedeelte waar de vakantiehuizen staan is afgescheiden van de rest van het natuurreservaat zodat de gevaarlijke dieren (roofdieren) er niet komen. Wel vindt je een ruime variatie aan wildlife rondom de Lodge. Onder andere: Giraffes, Zebra’s, Kudu’s, Impala’s, Bushbuck’s, Struisvogels, wrattenzwijnen, Gnoe’s en veel meer dieren van Afrika aan samen met een behoorlijke aantal nachtdieren zoals: Stekelvarkens (van die hele grote) en Bushbaby’s, uilen en veel veel meer.

Aangevuld met de vele kleurrijke vogels kun jij je geen beter locatie wensen om op Safari vakantie te gaan. Al deze dieren lopen vrij rond en er zullen ongetwijfeld een groot aantal jou bezoeken bij jouw verblijf in Marloth Park.
Je kunt extra excursies gaan doen of heerlijk genieten en relaxen in het
natuurreservaat in de bush. Als je een indicatie wilt hebben welke overige
excursies er allemaal mogelijk zijn. Neem dan gerust contact met ons op.

Vandaag krijg jij de gelegenheid om in alle rust het reservaat te verkennen en kennis te maken met de eerste dieren van Afrika. Wij laten jou in de ochtend tijdens een riverdrive het reservaat zien en de rest van de dag kun jij door brengen waar en hoe jij dat wilt.

Lekker genieten van jouw huis in de bush en heerlijk bijkomen en relaxen in de Afrikaanse bush met de dieren van Afrika om je heen.

Het gaat gebeuren! Vroeg op! Jij gaat vandaag de gehele dag in een open auto door het Kruger park op safari.

Onze ranger komt jou in de ochtend heel vroeg ophalen en laat jou zijn of haar favoriete plaatsen in het Kruger park zien. Veel wildlife en uiteraard het spotten van de Big 5. Deze dag is de reis al meer dan waard. Er gaat niets boven het Kruger park en het daar op safari gaan.

Oog in oog met een Olifant of met een paar leeuwen op hele korte afstand is iets wat jij nooit meer zult vergeten en in jouw geheugen zal worden gegrift voor altijd.

In de ochtend kun je heerlijk uitslapen en genieten van de bush. Heb je zin om wat te relaxen dan neem je een dip in jouw privé zwembad. Waar je misschien wel wordt gadegeslagen door een groepje zebra’s. Hoe gaaf is dat.

Vandaag staat jou een tweede safari te wachten in een open auto. In de namiddag zul jij worden opgehaald door de ranger en ga je een sunset drive oftewel een avond safari maken in het Kruger park. Netzo als in de vroege ochtend zijn de dieren van Afrika op dit tijdstip het meest actief.

Ook de zon onder zien gaan op safari in de bush is fenomenaal. Uiteraard staat het spotten van dieren voorop. Ook zul je de kans krijgen om veel dieren te zien die in het donker actief zijn. Je zult je verbazen hoeveel dat er zijn. De dag dieren gaan slapen en de nachtdieren worden wakker. Heel veel activiteit in de bush. Met recht een bijzondere ervaring.

Even weg van de bush en een verdere kennismaking met Afrika. Wij hebben een dag met de locale bevolking voor jou in petto. Zeer zeker geen aapjes kijken maar zeer de moeite waard. Jij zult ervaren hoe het leven in Afrika tegenwoordig is met zijn voor en nadelen.

Jij zult je er over verbazen hoe welkom jij bent. De locale mensen zijn zeer trots om jou te mogen ontvangen en trots dat jij de moeite neemt en interesse hebt in hun manier van leven en cultuur.

Dit is geen voorgeprogrammeerde townshiptour maar elke keer iets anders en we bezoeken telkens andere mensen en projecten. Veel mensen zeggen na afloop van hun vakantie in Zuid-Afrika dat dit het meeste indruk op hun heeft gemaakt.

Daarna ga je op bezoek in een cultural village waar je wordt getrakteerd op een drum en zangshow in traditionele kledij. Helemaal te gek!

Lekker relaxen of je kunt eventueel een extra excursie bijboeken voor iets wat je hebt gemist of zin in hebt.

Wat denk je van de Panorama route (Blyde River Canyon of een dagtocht naar Swaziland of Mozambique? De mogelijk heden zijn eindeloos.

Jah… Het is afgelopen. Jouw safari vakantie is voorbij. Wij brengen jou terug naar het vliegveld van Johannesburg.

Tenzij.. Je een extra week hebt bijgeboekt. Dan ben je halverwege en staat jou nog een week in de bush te wachten die je naar eigen inzicht kunt gaan indelen voordat je weer naar Johannesburg wordt gebracht.

Inclusief/exclusief

Inclusief

 • 1e Accommodatie Johannesburg basis van logies en ontbijt
 • Vakantiehuis Self Catering
 • Transfers van en naar het Krugerpark
 • Excursies zoals omschreven
 • Luchthaven transfers + eerste overnachting bij de luchthaven
 • Overnachtingen in jouw eigen vakantiehuis in de bush
 • Administratie en reserveringskosten

Exclusief

 • Vliegticket
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Persoonlijke uitgaven en tips
 • Entrees Nationale Parken (Conservation fees)
 • Verder geen bijkomende kosten!

Veelgestelde vragen

Uitvouwen/Sluiten
Wanneer kan ik aankomen?

In overleg met ons kun jij jouw eigen aankomst dag bepalen. Deze reis is speciaal voor jou en jouw eigen reisgezelschap. Er reizen dan ook geen andere mensen mee waar je op moet wachten.

Hoe zit het met de maaltijden?

Ontbijt is inclusief in deze reis. Op elke overnachtings adres is een restaurant en bar aanwezig waar heerlijk kunt eten en je drankjes kunt halen. (voor eigen rekening)

Is er Airco aanwezig?

Alle vervoersmiddelen beschikken over airco.

Op beide locaties is Airco aanwezig

Moet ik een verloopstekker meenemen?

NEE!!

De verloopstekkers die je in Europ kunt kopen passen niet. Ondanks dat alle verkopende partijen zeggen van wel. Bij elke supermarkt en op bijna elke hoek van de straat kun je in Zuid-Afrika verloopstekkers kopen voor een euro of 5.

Hoe zit het met geld?

Neem geen contant geld mee uit Europa. Veel banken ik Europa hebben verouderde biljetten die in Zuid-Afrika niet meer geldig zijn.

Neem ook geen Euro’s, Dollars of wat voor andere valuta mee. Buitenlandse valuta (Alles wat geen Zuid-Afrikaanse Randen zijn) is waardeloos in Zuid-Afrika. Niemand zal ze aannemen en je kunt er niet mee betalen. Zuid-Afrikaanen kunnen geen buitenlandse valuta omwisselen en daardoor zijn deze onbruikbaar.

Pin hier in Zuid-Afrika ter plaatse contant geld. Zo heb je de minste wisselkosten en de juiste valuta. Pin niet te veel. Alleen wat je denkt zoal onderweg nodig te hebben.

Overal zijn pin automaten en bij bijna alle winkels, accommodaties en parken kun je met jouw pinpas betalen.

Vergeet niet om jouw buitenland blokkade van jouw pinpas te halen. Je bent tenslotte buiten Europa. Dan kun jij gewoon overal met jouw normale pinpas betalen. Geen probleem.

Hoe zit het met Malaria?

Wij zijn geen arts en mogen niet adviseren helaas.. Dit is erg strafbaar. Wij moeten jou dan ook doorverwijzen naar jouw huisarts of plaatselijke GGD.

Hou wel in de gaten dat Malaria alleen in bepaalde seizoenen voorkomt en het grootste gedeelte van het jaar is er dan ook GEEN kans op Malaria.

Zuid-Afrika doet erg veel aan Malaria bestrijding en slaagt daar erg goed in. Soms is er in een jaar zelfs helemaal geen kans op Malaria. Echter dit is van te voren niet te voorspellen.

Malaria KAN nog voorkomen bij stilstaand water net na de regentijd in nog een paar kleine gebieden in Zuid-Afrika.

Maak een goede afweging of je wel of geen Malaria tabletten wilt gaan gebruiken. Maak deze beslissing eventueel samen met een goede arts die of in Zuid-Afrika is geweest. Of weet hoe het echt zit.

Bovenstaande is een persoonlijke mening van Ntshava Safaris. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor jouw Malaria voorzorgsmaatregelen.

Is er wifi

Op jouw eerste overnachting wel. In de bush is wel goed mobiele ontvangst maar geen wifi. Je kunt met een data kaart prima gebruik maken van internet.

Krugerpark Safari vakantie

Via onderstaand formulier kunt je ook jouw aanvraag versturen.

Krugerpark Vakantiehuis 8 dagen
14% Korting
Vanaf €1,395.00 €1,195.00
per Volwassene
Vanaf €795.00
per Kind tot 12

Reisinformatie

 • Tot 6 personen in een SUV. Meer dan 6 in een Minivan
 • minimaal 2 maximaal 12 personen
 • 1 persoonskamers voor de gehele vakantie? Je kunt dit aangeven bij de checkout (Extra diensten)
 • Guesthouse en vakantiehuis
 • Easy tot Medium
 • Johannesburg
 • Johannesburg
 • Kan het hele jaar door
 • Safari Vakantie Krugerpark
 • Inclusief ontbijt
 • Nederlands / Engels / Afrikaans
 • 4
 • 99
Rondreizen Zuid-Afrika Ntshava Safaris

Extra korting nodig?

Vraag hier om jouw kortingsbon