Krugerpark Vakantiehuis 8 dagen

Krugerpark vakantiehuis Marloth Park

Kom jij ook vakantie vieren in een vakantiehuis bij het Krugerpark midden in de bush?

Lekker prive in jouw eigen vakantiehuis bij de Crocodile River van het Krugerpark

Krugerpark vakantie huis in de bush

Zuid-Afrika, Krugerpark safari vakantie in jouw eigen prive vakantiehuis

Safari vakantie in de bush van Zuid-Afrika. Dichterbij kan het niet. Verblijf in jouw eigen Krugerpark vakantiehuis midden in de Afrikaanse bush op loop afstand van het wereld beroemde Krugerpark van Zuid-Afrika. Inclusief excursies en activiteiten.

Krugerpark vakantie Zuid-Afrika een geweldig avontuur. Dat moet je toch een keer meegemaakt hebben. Heb jij er ook zo’n zin in? Ja toch. Nu kan het. Niet duur, gunstig geprijst en met vele extra’s. Dit is jouw kans voor een avontuurlijke en relaxte Krugerpark vakantie in Zuid-Afrika.

krugerpark vakantie zuid-afrika zonsondergang

Safari vakantie in de bush van Zuid-Afrika. Dichterbij kan het niet. Maak een Krugerpark vakantie en verblijf in safari Lodge Beyond the Boma midden in de bush op loop afstand van het wereld beroemde Krugerpark van Zuid-Afrika. Krugerpark vakantie met de dieren van Afrika om je heen. Dat wil jij toch ook? Logies en ontbijt. Inclusief excursies in en rond het Krugerpark.

Alle comfort midden in de Afrikaanse bush. Zie de dieren van Afrika aan jou voorbij komen als je het terras zit in de bush. Jouw Krugerpark vakantiehuis  staat op een 5000 hectare groot privé  natuurreservaat. Het natuurreservaat wordt alleen gescheiden met het Kruger park door de Crocodile River.

Tegen een gereduceert tarief zijn er extra dagen bij te boeken

Ook mogelijk in een mooie 4 sterren safari lodge kijk hier verder

Safari vakantie Krugerpark Zuid-Afrika

Hoogtepunten tijdens het verblijf in jouw Krugerpark vakantiehuis

 • Jouw eigen prive Krugerpark vakantiehuis
 • De dieren van Afrika lopen ook hier vrij rond (geen hekken)
 • Volle dag Krugerpark Safari in open auto
 • Riverdrive Crocodile River
 • Avond safari Krugerpark
 • Matsamo Cultural Village
 • Mogelijkheid voor extra safari’s en excursies
 • Bezoek aan Swaziland of Mozambique mogelijk
 • Prive vakantie speciaal voor jou en jouw reisgezelschap

Video Gallerij

Reiscode: KPVH8NL

Krugerpark vakantiehuis

Wil je een echt relax avontuur meemaken in het ongerepte woeste Afrika? 8 of 15 dagen? Verblijven midden in de echte Afrikaanse wildernis? Big 5 en eeuwenoude Baobabs? Let op! Niet geschikt voor hele kleine kinderen. Dit is geen Krugerpark vakantie! Dit is meer dan dat. Ver weg van de bewoonde wereld midden tussen de dieren van Afrika op het drielanden punt Botswana, Zuid-Afrika, Zimbabwe. Interesse? Klik hier.

Inclusief/exclusief

Inclusief

 • 1e Accommodatie Johannesburg basis van logies en ontbijt
 • Vakantiehuis Self Catering
 • Transfers van en naar het Krugerpark
 • Excursies zoals omschreven
 • Luchthaven transfers + eerste overnachting bij de luchthaven
 • Overnachtingen in jouw eigen vakantiehuis in de bush
 • Administratie en reserveringskosten

Exclusief

 • Vliegticket
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Persoonlijke uitgaven en tips
 • Entrees Nationale Parken (Conservation fees)
 • Verder geen bijkomende kosten!

Vandaag kom je aan in Zuid-Afrika op de luchthaven van Johannesburg International Airport OR Tambo. Doordat jij zelf jouw aankomst dag in overleg met ons kunt bepalen maakt het niet zoveel uit hoe laat en wanner jij aankomt.

Je wordt van de luchthaven gehaald en naar jouw eerste overnachting gebracht in Kempton Park vlakbij de luchthaven. Er is niets beter dan een goede nachtrust na een lange vliegreis om ontspannen op reis te gaan door Zuid-Afrika.

De volgende morgen komt jouw chauffeur/gids jou ophalen van jouw overnachtings adres en ga je op weg naar jouw vakantie adres in het Greater Kruger Park / Marloth Park

Ontbijt

Je wordt bij het Guesthouse opgehaald door iemand van ons om jou naar het Kruger park te brengen. Onderweg maak jij een stop om eventueel boodschappen in te slaan voor jouw verblijf de eerste dagen als jij dat wilt natuurlijk.

Jouw eerste avond en nacht in de Afrikaanse bush. De geluiden van de dieren op de achtergrond en de echte start van jouw safari vakantie is begonnen. Wij zorgen eventueel voor hout zodat jij zelf eventueel een kampvuur kunt maken en het echte genieten van Afrika begint.

Waar staat jouw vakantiehuis?

Jouw vakantiehuis staat op het 5000 hectare groot natuur reservaat Marloth Park op loop afstand van het Kruger park in Zuid-Afrika. Op een uur rijden van Mozambique en Swaziland. Provincie: Mpumalanga, Regio: Wild Frontier.

Marloth Park is dan ook de perfecte plaats voor een heerlijke Zuid-Afrika vakantie tussen de dieren van Afrika. Midden in de Afrikaanse bush. De sfeer van Afrika is overal aanwezig.

Je komt weer thuis als een ander mens. Afrika doet iets met mensen en zeker hier. Marloth Park zelf is een Big 4 natuurreservaat. Alle dieren van Afrika kun je er vinden behalve de Olifant. Echter het Marloth Park nature reserve wordt gescheiden door de Crocodile river met het Krugerpark en als je op de rivier kijkt kun je de Olifanten, Nijlpaarden en Krokodillen regelmatig zien komen drinken.

Het gedeelte waar de vakantiehuizen staan is afgescheiden van de rest van het natuurreservaat zodat de gevaarlijke dieren (roofdieren) er niet komen. Wel vindt je een ruime variatie aan wildlife rondom de Lodge. Onder andere: Giraffes, Zebra’s, Kudu’s, Impala’s, Bushbuck’s, Struisvogels, wrattenzwijnen, Gnoe’s en veel meer dieren van Afrika aan samen met een behoorlijke aantal nachtdieren zoals: Stekelvarkens (van die hele grote) en Bushbaby’s, uilen en veel veel meer.

Aangevuld met de vele kleurrijke vogels kun jij je geen beter locatie wensen om op Safari vakantie te gaan. Al deze dieren lopen vrij rond en er zullen ongetwijfeld een groot aantal jou bezoeken bij jouw verblijf in Marloth Park.
Je kunt extra excursies gaan doen of heerlijk genieten en relaxen in het
natuurreservaat in de bush. Als je een indicatie wilt hebben welke overige
excursies er allemaal mogelijk zijn. Neem dan gerust contact met ons op.

Vandaag krijg jij de gelegenheid om in alle rust het reservaat te verkennen en kennis te maken met de eerste dieren van Afrika. Wij laten jou in de ochtend tijdens een riverdrive het reservaat zien en de rest van de dag kun jij door brengen waar en hoe jij dat wilt.

Lekker genieten van jouw huis in de bush en heerlijk bijkomen en relaxen in de Afrikaanse bush met de dieren van Afrika om je heen.

Het gaat gebeuren! Vroeg op! Jij gaat vandaag de gehele dag in een open auto door het Kruger park op safari.

Onze ranger komt jou in de ochtend heel vroeg ophalen en laat jou zijn of haar favoriete plaatsen in het Kruger park zien. Veel wildlife en uiteraard het spotten van de Big 5. Deze dag is de reis al meer dan waard. Er gaat niets boven het Kruger park en het daar op safari gaan.

Oog in oog met een Olifant of met een paar leeuwen op hele korte afstand is iets wat jij nooit meer zult vergeten en in jouw geheugen zal worden gegrift voor altijd.

In de ochtend kun je heerlijk uitslapen en genieten van de bush. Heb je zin om wat te relaxen dan neem je een dip in jouw privé zwembad. Waar je misschien wel wordt gadegeslagen door een groepje zebra’s. Hoe gaaf is dat.

Vandaag staat jou een tweede safari te wachten in een open auto. In de namiddag zul jij worden opgehaald door de ranger en ga je een sunset drive oftewel een avond safari maken in het Kruger park. Netzo als in de vroege ochtend zijn de dieren van Afrika op dit tijdstip het meest actief.

Ook de zon onder zien gaan op safari in de bush is fenomenaal. Uiteraard staat het spotten van dieren voorop. Ook zul je de kans krijgen om veel dieren te zien die in het donker actief zijn. Je zult je verbazen hoeveel dat er zijn. De dag dieren gaan slapen en de nachtdieren worden wakker. Heel veel activiteit in de bush. Met recht een bijzondere ervaring.

Even weg van de bush en een verdere kennismaking met Afrika. Wij hebben een dag met de locale bevolking voor jou in petto. Zeer zeker geen aapjes kijken maar zeer de moeite waard. Jij zult ervaren hoe het leven in Afrika tegenwoordig is met zijn voor en nadelen.

Jij zult je er over verbazen hoe welkom jij bent. De locale mensen zijn zeer trots om jou te mogen ontvangen en trots dat jij de moeite neemt en interesse hebt in hun manier van leven en cultuur.

Dit is geen voorgeprogrammeerde townshiptour maar elke keer iets anders en we bezoeken telkens andere mensen en projecten. Veel mensen zeggen na afloop van hun vakantie in Zuid-Afrika dat dit het meeste indruk op hun heeft gemaakt.

Daarna ga je op bezoek in een cultural village waar je wordt getrakteerd op een drum en zangshow in traditionele kledij. Helemaal te gek!

Lekker relaxen of je kunt eventueel een extra excursie bijboeken voor iets wat je hebt gemist of zin in hebt.

Wat denk je van de Panorama route (Blyde River Canyon of een dagtocht naar Swaziland of Mozambique? De mogelijk heden zijn eindeloos.

Jah… Het is afgelopen. Jouw safari vakantie is voorbij. Wij brengen jou terug naar het vliegveld van Johannesburg.

Tenzij.. Je een extra week hebt bijgeboekt. Dan ben je halverwege en staat jou nog een week in de bush te wachten die je naar eigen inzicht kunt gaan indelen voordat je weer naar Johannesburg wordt gebracht.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik aankomen?

In overleg met ons kun jij jouw eigen aankomst dag bepalen. Deze reis is speciaal voor jou en jouw eigen reisgezelschap. Er reizen dan ook geen andere mensen mee waar je op moet wachten.

Hoe zit het met de maaltijden?

Deze reis is Self Catering. Er zijn twee supermarktjes, een slager en andere voorzieningen voldoende aanwezig om boodschappen te doen.

Ook zijn er 4 goede restaurants aanwezig op Marloth Park

Is er Airco aanwezig?

Alle vervoersmiddelen beschikken over airco.

Op beide locaties is Airco aanwezig

Moet ik een verloopstekker meenemen?

NEE!!

De verloopstekkers die je in Europ kunt kopen passen niet. Ondanks dat alle verkopende partijen zeggen van wel. Bij elke supermarkt en op bijna elke hoek van de straat kun je in Zuid-Afrika verloopstekkers kopen voor een euro of 5.

Hoe zit het met geld?

Neem geen contant geld mee uit Europa. Veel banken ik Europa hebben verouderde biljetten die in Zuid-Afrika niet meer geldig zijn.

Neem ook geen Euro’s, Dollars of wat voor andere valuta mee. Buitenlandse valuta (Alles wat geen Zuid-Afrikaanse Randen zijn) is waardeloos in Zuid-Afrika. Niemand zal ze aannemen en je kunt er niet mee betalen. Zuid-Afrikaanen kunnen geen buitenlandse valuta omwisselen en daardoor zijn deze onbruikbaar.

Pin hier in Zuid-Afrika ter plaatse contant geld. Zo heb je de minste wisselkosten en de juiste valuta. Pin niet te veel. Alleen wat je denkt zoal onderweg nodig te hebben.

Overal zijn pin automaten en bij bijna alle winkels, accommodaties en parken kun je met jouw pinpas betalen.

Vergeet niet om jouw buitenland blokkade van jouw pinpas te halen. Je bent tenslotte buiten Europa. Dan kun jij gewoon overal met jouw normale pinpas betalen. Geen probleem.

Hoe zit het met Malaria?

Wij zijn geen arts en mogen niet adviseren helaas.. Dit is erg strafbaar. Wij moeten jou dan ook doorverwijzen naar jouw huisarts of plaatselijke GGD.

Hou wel in de gaten dat Malaria alleen in bepaalde seizoenen voorkomt en het grootste gedeelte van het jaar is er dan ook GEEN kans op Malaria.

Zuid-Afrika doet erg veel aan Malaria bestrijding en slaagt daar erg goed in. Soms is er in een jaar zelfs helemaal geen kans op Malaria. Echter dit is van te voren niet te voorspellen.

Malaria KAN nog voorkomen bij stilstaand water net na de regentijd in nog een paar kleine gebieden in Zuid-Afrika.

Maak een goede afweging of je wel of geen Malaria tabletten wilt gaan gebruiken. Maak deze beslissing eventueel samen met een goede arts die of in Zuid-Afrika is geweest. Of weet hoe het echt zit.

Bovenstaande is een persoonlijke mening van Ntshava Safaris. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor jouw Malaria voorzorgsmaatregelen.

Is er wifi

Op jouw eerste overnachting wel. In de bush is wel goed mobiele ontvangst maar geen wifi. Je kunt met een data kaart prima gebruik maken van internet.

Ga ik de Big 5 zien?

Een keiharde garantie kan niemand geven. Het is en blijft natuur en wilde dieren. Nationale Parken en andere reservaten zijn geen dierentuin. Echter 95% van onze reizigers gaan naar huis met het gezien hebben van de Big 5 en vele andere bijzondere dieren van Afrika.

Uiteraard is e.a. wel een beetje afhankelijke van wat voor type reis jij hebt geboekt.

Is deze reis veilig? Is het veilig om rond te reizen?

Jazeker. Zuid-Afrika is ondanks af en toe onrustige berichten in de media een zeer veilig land om rond te reizen of / en om op safari te gaan. Uiteraard zorgen wij er voor dat je niet op plaatsen komt waar jij je zorgen om hoeft te maken. Wij kennen het land dusdanig goed dat wij weten waar wel en waar niet naar toe te gaan.

Al met al kun je met een gerust hart op reis of op safari gaan in Zuid-Afrika. In Amsterdam, Brussel en andere plaatsen in Nederland en Belgie is het ook vaak niet echt slim om daar naar toe te gaan. In een land als Zuid-Afrika is het niet anders.

Uiteraard zorgen onze gidsen er ook voor dat alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen in de Afrikaanse natuur. Als je weet wat je doet is het absoluut veilig in de natuur reservaten. Zeker onder begeleiding. Luister dan ook een beetje naar jouw gids. Oke?

Overzicht: Krugerpark verblijf in vakantiehuis

Geniet van jouw vakantiehuis in de bush tijdens jouw Krugerpark vakantie


uitbreidings karongwe pakket


Jouw vakantiehuis bij het Krugerpark

Vanaf de oever van de rivier kun je de dieren van Afrika van het Kruger park zien komen drinken. Wildlife zien is gegarandeerd. Een betere safari en bush ervaring is haast niet mogelijk.
Landschap Zuid-Afrika rondreis

Krugerpark vakantie in jouw eigen vakantiehuis in de bush

Altijd al gedroomd van een safari vakantie in de bush? Jij kun tijdens jouw vakantie verblijven in de Afrikaanse bush. En vanuit jouw eigen vakantiehuis maak je diverse excursies in deze prachtige regio en uiteraard meerdere safari’s in het Kruger park. Veel vrijheid! Dit is jouw kans. Individuele Krugerpark vakantie met jouw eigen reisgezelschap.
foto safari krugerpark-marloth park
Vakantiehuis in Zuid-Afrika

Altijd wat bijzonders

Onze Safari reizen en vakanties in Zuid-Afrika zijn altijd een avontuur op zich. Altijd wat bijzonders en altijd wat speciaals. Geen eenheidsworst. Niet nog meer van hetzelfde. Weg van de massa, weg van de drukte. Van de gebaande paden af en gaan waar anderen van dromen.
Ook mogelijk met een verblijf in een 4 sterren safari lodge
Luxe rondreis zuid-afrika prive gids

Op vakantie naar het Krugerpark in Zuid-Afrika

Doe het anders dan anderen en reis met ons tijdens jouw vakantie in Zuid-Afrika. Wij weten waar jij moet zijn.
Ontspannen en relaxen in Zuid-Afrika

De grote voordelen van deze Krugerpark vakantie in jouw prive vakantiehuis

Je wordt gehaald en gebracht van en naar het vliegveld in Johannesburg. Je hoeft dan ook niet zelf te rijden of een auto te huren. Nederlandse begeleiding altijd in de buurt en dichtbij aanwezig. Ntshava Safaris host 24/7 beschikbaar. Taxi service op het reservaat gratis (binnen alle redelijkheid) Taxi service buiten het reservaat tegen een kleine vergoeding.
Krugerpark vakantie Marloth Park help helpen
Krugerpark vakantie Marloth Park help helpen

Extra activiteiten in overvloed

Extra excursies mogelijk in overleg. Zoals Panorama route (Blyde River Canyon) of de watervallen van Sabie. Je kunt zelfs een dagtocht maken naar Mozambique of Swaziland. Een olifanten safari maken of een wildlife rehabilitatie centrum bezoeken.
Corona dip ontspannen en relaxen in Zuid-Afrika

Veilig en vertrouwde omgeving

Het is een veilige en rustige omgeving op loopafstand van het Kruger park. De vakantie huizen zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken binnen en buiten. En dat allemaal op prachtige locaties bij het Krugerpark.
krugerpark vakantie marloth park entree
Marloth Park bij het Krugerpark ingang

Ervaar, beleef, ontdek, voel, ruik en zie de magie van Afrika.

Zuid-Afrika ervaar je met al jouw zintuigen. Niet voor niets het mooiste land ter wereld. Reis met ons naar het echte Zuid-Afrika tijdens jouw vakantie. Zodra je de drukte van Johannesburg verlaat zit je binnen een paar uurtjes in het echte Afrika. Deze korte rondreis laat jou kennis maken met het Zuid-Afrika waar iedereen van droomt maar gek genoeg meestal niet naar toe reist.
Vakantie Krugerpark safari lodge vakantiereis

Dromen komen uit

Mensen kijken National Geographic en Animal planet en dromen weg. En Als ze Zuid-Afrika bezoeken dan slaan ze over waar ze al jaren van dromen. Heel gek..

Wij laten jou Zuid-Afrika en het Krugerpark zien zoals het moet.


relax retraite zuid-afrika

Het echte Afrika

Wil je het echte Zuid-Afrika leren kennen? Wil je niet gaan waar de rest naartoe gaat? Geïnteresseerd in meer dan de gebruikelijke plekken waar toeristen naartoe gaan? GA MET ONS MEE. Geen massatoerisme en veruit de BESTE PLAATSEN. Afrika hoe Afrika werkelijk is en veronderstelt te zijn.
retraite zuid-afrika en relax in de bush

Natuur, cultuur en willdife

Als je echt geïnteresseerd bent in natuur, cultuur en dieren in het wild en er geen genoeg van kunt krijgen. Wil je wat weten over de originele en oude geschiedenis van Afrika? Dan is dit verblijf in een vakantie huis iets voor jou.
Marloth Park
Krugerpark vakantiehuis 8 dagen Safari Vakantie Zuid-Afrika

De magie van Afrika is hier

Dit is een echte  safari vakantie Greater Kruger Park vol met cultuur, natuur- en wildlife-belevenissen. Buiten de gebaande paden. Deze vakantie behoort bij het beste wat Ntshava Safaris te bieden heeft. Vol geschiedenis en het echte Zuid-Afrika. Geen massatoerisme en vooral speciaal voor jou.
retraite zuid-afrika 8 dagen

Onze host is ter plaatse die alles weet over wat er verteld moet worden.

Wil je langer gaan? Natuurlijk wil je langer gaan. Maar als je er geen tijd voor hebt. Ga voor deze Krugerpark vakantie. Geen concessies. Doe het gewoon.
luxe ontdek zuid-afrika rondreis blyde river canyon

Kom jij ook op vakantie in een vakantehuis bij het Krugerpark?


Hoogtepunten tijdens verblijf in een vakantiehuis

 • Jouw eigen prive vakantiehuis
 • Volle dag Krugerpark Safari in open auto
 • Riverdrive Crocodile River
 • Avond safari Krugerpark
 • Matsamo Cultural Village
 • Mogelijkheid voor extra safari's
 • Bezoek aan Swaziland of Mozambique mogelijk

Extra excursie mogelijkheden

Dag tochten: Panorama route (Blyde River Canyon, Gods Window, Drie Rondavels, Burkes luck potholes, watervallen), Watervallen van Sabie, Jane Goodall Chimp Eden. Ook mogelijk: Bezoek aan Mozambique of een bezoek aan Swaziland. Quad rijden, Paardrijden, en nog veel meer. Contact ons voor jouw mogelijkheden.

Heb je vragen? Wil je de brochure aanvragen? Contact ons vrijblijvend.

Krugerpark Vakantiehuis 8 dagen

Reisinformatie

 • Tot 6 personen in een SUV. Meer dan 6 in een Minivan
 • minimaal 2 maximaal 12 personen
 • Niet mogelijk voor 1 persoon
 • Guesthouse en vakantiehuis
 • Easy tot Medium
 • Johannesburg
 • Johannesburg
 • Kan het hele jaar door
 • Safari Vakantie Krugerpark
 • Inclusief ontbijt
 • Nederlands / Duits / Engels / Afrikaans
 • 4
 • 99
zuid-afrika ntshava safaris
Ntshava safaris
Zuid-Afrika reizen en safari's
kampeer safari zuid-afrika begeleid Krugerpark
4x4 mapungube kalahari
luxe rondreis safari op maat zuid-afrika
4x4 ongerept zuid-afrika camperreis
zuid-afrika met gezin
4x4 johannesburg kaapstad camper reis
Zuid-Afrika retraite met gids

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie