Krugerpark safari vakantie Hoedspruit 8 dagen

Krugerpark safari vakantie Hoedspruit Zuid-Afrika

Kom jij ook op safari vakantie naar het Krugerpark in Zuid-Afrika? Sunset game lodge. Guernsey private nature reserve in Hoedspruit. Greater Kruger Park.

Hoedspruit safari vakantie

Niet duur, gunstig geprijst en met vele extra’s. Dit is jouw kans voor een avontuurlijke en relaxte Krugerpark safari vakantie. In het wereld beroemde Krugerpark van Zuid-Afrika.

Sunset Game Lodge ontbijt Hoedspruit Krugerpark

Krugerpark safari vakantie. Hoedspruit Zuid-Afrika. Een geweldig avontuur. Dat moet je toch een keer gedaan hebben. Dat wil jij toch ook meemaken? Ja toch? Nu kan het!

Krugerpark safari vakantie Sunset Game Lodge Hoedspruit Zuid-Afrika

Krugerpark safari vakantie Hoedspruit. Zuid-Afrika. In een erg mooie 4 sterren plus safari lodge. Midden in een prive wildreservaat van het Greater Kruger Park. Vlakbij Hoedspruit. Nu tijdelijk als speciale aanbieding. Beperkt beschikbaar!

Safari vakantie midden in de bush van Zuid-Afrika. Alle dieren van Afrika om je heen. Dichterbij kan het niet. Maak een Krugerpark safari vakantie in Hoedspruit. Verblijf in de Sunset game lodge. Midden in de bush op een schitterend prive reservaat. Onderdeel van het wereld beroemde Krugerpark van Zuid-Afrika. Krugerpark safari vakantie Sunset game lodge in Hoedspruit. Logies en ontbijt. luxe accommodatie, transfers en uiteraard inclusief excursies in en rond het Krugerpark. Sunset game lodge. Guernsey private nature reserve Hoedspruit.

Sunset Game Lodge kamer

Je wordt gehaald en gebracht van en naar de luchthaven van Johannesburg. Volledig verzorgde safari vakantie. In de bush van het Graeter Kruger Park in Zuid-Afrika. Geschikt voor iedereen. Schitterend avontuur met alle dieren van Afrika om je heen. Prima betaalbaar en goed te doen. Veilige omgeving in het Guernsey private nature reserve bij Hoedspruit.

2e week B&B bijboeken mogelijk € 595,- (of per dag bijboeken € 90,-)

Safari vakantie Krugerpark Zuid-Afrika

Krugerpark safari vakantie Hoedspruit hoogtepunten:

 • 4 sterren plus safari lodge: Sunset game lodge Hoedspruit.
 • Airco, zwembad, bar, restaurant en meer.
 • En-suite luxe kamers.
 • Op het Guernsey private nature reserve Greater Kruger Park Hoedspruit.
 • De dieren van Afrika lopen hier vrij rond. (geen hekken)
 • Volle dag Krugerpark big 5 Safari.
 • Ochtend bush wandeling. (Als wandelen voor u niet mogelijk is dan wordt er gereden)
 • Avond bush wandeling. (diner mogelijkheid in de bush). (Als wandelen voor u niet mogelijk is dan wordt er gereden)
 • Boot cruise op de Blyde Dam. (Stuwmeer van Swadini)
 • Big 5 ochtend safari Manyeleti. (onderdeel van het Krugerpark)
 • Mogelijkheid voor extra safari’s en vele extra excursies o.a. Panorama route.
 • Individuele prive safari vakantie speciaal voor jou en jouw eigen reisgezelschap. (Minimaal 2 personen)

Reiscode: KPVH8NL

Video Gallerij

Retraite ontspannen en relaxen in Zuid-Afrika met olifant

Wil je een echt relax avontuur meemaken in het ongerepte woeste Afrika? 8 of 15 dagen? Verblijven midden in de echte Afrikaanse wildernis? Big 5 en eeuwenoude Baobabs? Let op! Helaas niet geschikt voor hele kleine kinderen. Dit is geen Krugerpark safari vakantie! Dit is meer dan dat. Ver weg van de bewoonde wereld midden tussen de dieren van Afrika. Op het drielanden punt. Botswana, Zuid-Afrika en Zimbabwe. Interesse? Klik hier.

Inclusief/exclusief

Inclusief

 • Accommodaties op basis van logies en ontbijt
 • Transfers van en naar het Krugerpark
 • Excursies zoals omschreven
 • Luchthaven transfers + eerste overnachting bij de luchthaven
 • 1e overnachting Aero Guest Lodge
 • Overnachtingen Sunset Game Lodge in Hoedspruit
 • Administratie en reserveringskosten

Exclusief

 • Vliegticket
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Persoonlijke uitgaven en tips
 • Entree Krugerpark (Conservation fees)
 • Verder geen bijkomende kosten!

Vandaag kom je aan in Zuid-Afrika op de luchthaven van Johannesburg International Airport OR Tambo. Doordat jij zelf jouw aankomst dag in overleg met ons kunt bepalen maakt het niet zoveel uit hoe laat en wanner jij aankomt.

Je wordt van de luchthaven gehaald en naar jouw eerste overnachting gebracht in Kempton Park vlakbij de luchthaven. in de Aero Guest Lodge. Er is niets beter dan een goede nachtrust na een lange vliegreis om ontspannen op reis te gaan door Zuid-Afrika.

De volgende morgen wordt je van jouw overnachtings adres naar de opstapplaats gebracht voor de transfer naar Hoedspruit. En ga je op weg naar jouw vakantie adres in het Greater Kruger Park. De Sunset Game Lodge.

Je wordt van het Guesthouse gebracht naar de opstap plaats voor de transfer die jou naar het Kruger park brengt. Onderweg maak jij een paar mooie stops om te lunchen en wat rond te kijken.

Jouw eerste avond en nacht in de Afrikaanse bush. De geluiden van de dieren op de achtergrond en de echte start van jouw safari vakantie is begonnen. Wij zorgen voor hout en kunnen een kampvuur  maken en het echte genieten van Afrika begint.

Waar staat de Safari Lodge?

De Safari Lodge staat op het Guernsey private nature reserve (Greater Kruger Park) in Zuid-Afrika. Hoedspruit. Limpopo Province.

Hoedspruit is dan ook de perfecte plaats voor een heerlijke Zuid-Afrika safari vakantie tussen de dieren van Afrika. Midden in de Afrikaanse bush. De sfeer van Afrika is overal en altijd aanwezig.

Je komt weer thuis als een ander mens. Afrika doet iets met mensen en zeker hier. Guernsey zelf is een erg mooi natuur en wild reservaat. Veel dieren van Afrika kun je er vinden. Van jouw terras kun je o.a. zebra, gnoe, giraffe, buffels en vele andere dieren voorbij zien komen. Een ongeloofelijke en bijzondere ervaring.

Aangevuld met de vele kleurrijke vogels kun jij je geen beter locatie wensen om op safari vakantie te gaan. Al deze dieren lopen vrij rond en er zullen ongetwijfeld een groot aantal jou bezoeken bij jouw verblijf in Hoedspruit.

Je kunt vele extra excursies gaan doen of heerlijk genieten en relaxen in het natuurreservaat in de bush. Als je een indicatie wilt hebben welke overige excursies er allemaal mogelijk zijn. Neem dan gerust contact met ons op.

Vandaag krijg jij de gelegenheid om onder begeleiding het reservaat te voet te wat verkennen en kennis te maken met de eerste dieren van Afrika. In de ochtend maken wij met jou een bushwandeling en de rest van de dag kun jij door brengen in alle comfort van de lodge. Tegen de avond ga je mee op een avond wandeling en krijg je de gelegenheid om te dineren midden in de bush. Een hele belevenis.

Lekker genieten van de Lodge en heerlijk bijkomen en relaxen in de Afrikaanse bush met de dieren van Afrika om je heen. Hier kom jij voor.

Het gaat gebeuren! Vroeg op! Jij gaat vandaag de gehele dag in een open auto door het Krugerpark op safari.

Onze ranger komt jou in de ochtend heel vroeg ophalen en laat jou zijn of haar favoriete plaatsen in het Krugerpark zien. Veel wildlife en uiteraard het spotten van de Big 5. Deze dag is de reis al meer dan waard. Er gaat niets boven het Krugerpark en het daar op safari gaan.

Oog in oog met een Olifant of met een paar leeuwen op hele korte afstand is iets wat jij nooit meer zult vergeten en in jouw geheugen zal worden gegrift voor altijd.

In de ochtend kun je heerlijk uitslapen en genieten van de bush. Heb je zin om wat te relaxen dan neem je een dip in het zwembad.

Vandaag ga je een boot cruise maken op het meer van Swadini midden tussen de Noordelijke Drakensbergen. Nijlpaarden, Krokodillen en een fenomenaal landschap.

Ook de zon onder zien gaan in de bush is fenomenaal. Ook zul je vaak de kans krijgen om veel dieren te zien die in het donker actief zijn. Je zult je verbazen hoeveel dat er zijn. De dag  dieren gaan slapen en de nachtdieren worden wakker. Heel veel activiteit in de bush. Met recht een bijzondere ervaring.

Eerst op Big 5 safari in Manyeleti (Krugerpark) en daarna even weg van de bush en een verdere kennismaking met Afrika. Wij hebben de rest van de dag met de locale bevolking voor jou in petto. Zeer zeker geen aapjes kijken maar zeer de moeite waard. Jij zult ervaren hoe het leven in Afrika tegenwoordig is met zijn voor en nadelen.

Jij zult je er over verbazen hoe welkom jij bent. De locale mensen zijn zeer trots om jou te mogen ontvangen en trots dat jij de moeite neemt en interesse hebt in hun manier van leven en cultuur.

Dit is geen voorgeprogrammeerde townshiptour maar elke keer iets anders en we bezoeken telkens andere mensen en projecten. Veel mensen zeggen na afloop van hun vakantie in Zuid-Afrika dat dit het meeste indruk op hun heeft gemaakt.

Daarna ga je op bezoek in een cultural village waar je wordt getrakteerd op een drum en zangshow in traditionele kledij. Helemaal te gek! Als je wilt kun je daar heerlijk lunchen.

Ontbijt
Hoedspruit: Sunset Game Lodge

Lekker relaxen of je kunt eventueel een extra excursie bijboeken voor iets wat je hebt gemist of zin in hebt.

 

Jah… Het is afgelopen. Jouw safari vakantie in Hoedspruit is voorbij. Wij brengen jou terug naar de transfer opstap plaats voor de tranfer terug naar het vliegveld van Johannesburg.

Tenzij.. Je een extra week logies en ontbijt hebt bijgeboekt. Dan ben je alverwege en staat jou nog een week in de bush te wachten die je naar eigen inzicht kunt gaan indelen voordat je weer naar Johannesburg wordt gebracht.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik aankomen in Zuid-Afrika?

In overleg met ons kun jij jouw eigen aankomst dag bepalen. Deze reis is speciaal voor jou en jouw eigen reisgezelschap. Er reizen dan ook geen andere mensen mee waar je op moet wachten.

Hoe zit het met de maaltijden tijdens mijn verblijf?

Ontbijt is inclusief in deze reis. Op elke overnachtings adres is een restaurant en bar aanwezig waar heerlijk kunt eten en je drankjes kunt halen. (voor eigen rekening)

De Sunset Game Lodge heeft een extreem goed restaurant

Is er Airco aanwezig tijdens mijn verblijf?

Alle vervoersmiddelen beschikken over airco.

Op beide locaties is Airco aanwezig

Moet ik een verloopstekker meenemen naar Zuid-Afrika?

NEE!!

De verloopstekkers die je in Europ kunt kopen passen niet. Ondanks dat alle verkopende partijen zeggen van wel. Bij elke supermarkt en op bijna elke hoek van de straat kun je in Zuid-Afrika verloopstekkers kopen voor een euro of 5.

Hoe zit het met geld in Zuid-Afrika?

Neem geen contant geld mee uit Europa. Veel banken ik Europa hebben verouderde biljetten die in Zuid-Afrika niet meer geldig zijn.

Neem ook geen Euro’s, Dollars of wat voor andere valuta mee. Buitenlandse valuta (Alles wat geen Zuid-Afrikaanse Randen zijn) is waardeloos in Zuid-Afrika. Niemand zal ze aannemen en je kunt er niet mee betalen. Zuid-Afrikaanen kunnen geen buitenlandse valuta omwisselen en daardoor zijn deze onbruikbaar.

Pin hier in Zuid-Afrika ter plaatse contant geld. Zo heb je de minste wisselkosten en de juiste valuta. Pin niet te veel. Alleen wat je denkt zoal onderweg nodig te hebben.

Overal zijn pin automaten en bij bijna alle winkels, accommodaties en parken kun je met jouw pinpas betalen.

Vergeet niet om jouw buitenland blokkade van jouw pinpas te halen. Je bent tenslotte buiten Europa. Dan kun jij gewoon overal met jouw normale pinpas betalen. Geen probleem.

Hoe zit het met Malaria in Zuid-Afrika?

Wij zijn geen arts en mogen niet adviseren helaas.. Dit is erg strafbaar. Wij moeten jou dan ook doorverwijzen naar jouw huisarts of plaatselijke GGD.

Hou wel in de gaten dat Malaria alleen in bepaalde seizoenen voorkomt en het grootste gedeelte van het jaar is er dan ook GEEN kans op Malaria.

Zuid-Afrika doet erg veel aan Malaria bestrijding en slaagt daar erg goed in. Soms is er in een jaar zelfs helemaal geen kans op Malaria. Echter dit is van te voren niet te voorspellen.

Malaria KAN nog voorkomen bij stilstaand water net na de regentijd in nog een paar kleine gebieden in Zuid-Afrika.

Maak een goede afweging of je wel of geen Malaria tabletten wilt gaan gebruiken. Maak deze beslissing eventueel samen met een goede arts die of in Zuid-Afrika is geweest. Of weet hoe het echt zit.

Bovenstaande is een persoonlijke mening van Ntshava Safaris. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor jouw Malaria voorzorgsmaatregelen.

Is er WiFi aanwezig

Ja op beide locaties

Ga ik de Big 5 zien?

Een keiharde garantie kan niemand geven. Het is en blijft natuur en wilde dieren. Nationale Parken en andere reservaten zijn geen dierentuin. Echter 95% van onze reizigers gaan naar huis met het gezien hebben van de Big 5 en vele andere bijzondere dieren van Afrika.

Uiteraard is e.a. wel een beetje afhankelijke van wat voor type reis jij hebt geboekt.

Is deze reis veilig? Is het veilig om rond te reizen?

Jazeker. Zuid-Afrika is ondanks af en toe onrustige berichten in de media een zeer veilig land om rond te reizen of / en om op safari te gaan. Uiteraard zorgen wij er voor dat je niet op plaatsen komt waar jij je zorgen om hoeft te maken. Wij kennen het land dusdanig goed dat wij weten waar wel en waar niet naar toe te gaan.

Al met al kun je met een gerust hart op reis of op safari gaan in Zuid-Afrika. In Amsterdam, Brussel en andere plaatsen in Nederland en Belgie is het ook vaak niet echt slim om daar naar toe te gaan. In een land als Zuid-Afrika is het niet anders.

Uiteraard zorgen onze gidsen er ook voor dat alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen in de Afrikaanse natuur. Als je weet wat je doet is het absoluut veilig in de natuur reservaten. Zeker onder begeleiding. Luister dan ook een beetje naar jouw gids. Oke?

Overzicht: Krugerpark safari vakantie in 4 sterren Sunset Game Lodge Hoedspruit

Krugerpark Safari Vakantie Hoedspruit 8 dagen


foto safari krugerpark-marloth park
Krugerpark safari vakantie Hoedspruit Zuid-Afrika 8 dagen Sunset Game Lodge

Geniet van de Safari Lodge tijdens jouw Krugerpark vakantie in Zuid-Afrika

Alle comfort midden in de Afrikaanse bush. Zie de dieren van Afrika aan jou voorbij komen als je het terras zit in de bush. De Safari Lodge bevind zich in een privé  natuurreservaat vlakbij Hoedspruit. Het natuurreservaat is onderdeel van het Greater Kruger Park.
Krugerpark vakantie
Krugerpark safari vakantie Hoedspruit 8 dagen Sunset Game Lodge

Zuid-Afrika op zijn best

Vanaf jouw terras kun je de dieren van Afrika van het Krugerpark voorbij zien komen. Wildlife zien is gegarandeerd. Een betere safari en bush ervaring is haast niet mogelijk.
North-Luangwa-National-Park

Krugerpark safari vakantie Hoedspruit

Altijd al gedroomd van een safari vakantie in de bush? Jij kun tijdens jouw vakantie verblijven in de Afrikaanse bush. En vanuit de safari lodge maak je diverse excursies in deze prachtige regio en uiteraard meerdere safari’s in en om het Krugerpark. Veel vrijheid! Dit is jouw kans. Individuele Krugerpark safari vakantie met jouw eigen reisgezelschap.
Magisch Afrika 20 dagen rondreis
Krugerpark safari vakantie Hoedspruit 8 dagen Zuid-Afrika

Onze safari reizen en vakanties in Zuid-Afrika zijn altijd een avontuur op zich.

Altijd wat bijzonders en altijd wat speciaals. Geen eenheidsworst. Niet nog meer van hetzelfde. Weg van de massa, weg van de drukte. Van de gebaande paden af en gaan waar anderen van dromen.
Luxe rondreis zuid-afrika prive gids
Doe het anders dan anderen en reis met ons tijdens jouw safari vakantie in Zuid-Afrika. Wij weten waar jij moet zijn.
Corona dip ontspannen en relaxen in Zuid-Afrika

De grote voordelen van deze Krugerpark safari vakantie in Hoedspruit Zuid-Afrika

Je wordt gehaald en gebracht van en naar het vliegveld in Johannesburg. Je hoeft dan ook niet zelf te rijden of een auto te huren. Nederlandse begeleiding altijd bereikbaar en dichtbij aanwezig.
krugerpark vakantie marloth park Krugerpark vakantie Hoedspruit Zuid-Afrika

Extra excursies mogelijk in overleg.

Zoals Panorama route (Blyde River Canyon) of de watervallen van Sabie. Moholoholo Rehab Center. Skukudu. Khamai. Swadini. Quad rijden. Paard rijden en nog veel en veel meer.

Het is een veilige en rustige omgeving op een prive wild reservaat onderdeel van het Greater Kruger Park.

De Safari Lodge is volledig ingericht en voorzien van alle gemakken binnen en buiten. Bar, restaurant, sportgelegenheid. Airconditioning, zwembad. Prachtige locatie , Slaapkamers en-suite, grote lounge, mooie terrassen en meer.
Sunset game lodge hoedspruit Zuid-Afrika
Ook mogelijk in Marloth park

Eerste week met excursies, eventuele extra tweede week op basis van logies mogelijk!


Ontspannen en relaxen in Zuid-Afrika

Ook geschikt voor senioren, gezinnen met kinderen en mensen met een beperking!


safari krugerpark cheetah gespot

Zuid-Afrika, Krugerpark safari vakantie Hoedspruit

Safari vakantie in de bush van Zuid-Afrika op een prive reservaay onderdeel van het Krugerpark! Dichterbij kan het niet. Verblijf in de Sunset Game Lodge midden in de bush in het wereld beroemde Krugerpark van Zuid-Afrika. Alle comfort midden in de Afrikaanse bush.
krugerpark vakantie marloth park BBQ
krugerpark BBQ

Alle dieren van Afrika binnen hand bereik

Zie de dieren van Afrika aan jou voorbij komen als je het terras zit in de bush. De Safari Lodge  staat op het Guernsey privé natuurreservaat. Wildlife zien is gegarandeerd.
Krugerpark vakantie Marloth Park help helpen
Krugerpark vakantie van Ntshava Safaris help ons helpen
Krugerpark safari vakantie Hoedspruit 8 dagen Zuid-Afrika

Een betere safari en bush ervaring is haast niet mogelijk tijdens een Krugerpark vakantie.

Altijd al gedroomd van een safari vakantie in de bush? Jij kun tijdens jouw vakantie verblijven in de Afrikaanse bush. En vanuit de Lodge maak je diverse excursies in deze prachtige regio en uiteraard meerdere safari’s in het Krugerpark.

Veel vrijheid!


relax retraite zuid-afrika
Minimaal 2 personen, maximaal 10 personen

Een tweede week verblijf op basis van logies voor slechts € 595,-. (of €90,- per persoon per extra dag)


uitbreidings karongwe pakket

Ervaar, beleef, ontdek, voel, ruik en zie de magie van Afrika tijdens jouw vakantie.

Zuid-Afrika ervaar je met al jouw zintuigen. Niet voor niets het mooiste land ter wereld. Reis met ons naar het echte Zuid-Afrika tijdens jouw vakantie. Zodra je de drukte van Johannesburg verlaat zit je binnen een paar uurtjes in het echte Afrika. Deze korte rondreis laat jou kennis maken met het Zuid-Afrika waar iedereen van droomt maar gek genoeg meestal niet naar toe reist. Mensen kijken National Geographic en Animal planet en dromen weg. En Als ze Zuid-Afrika bezoeken dan slaan ze over waar ze al jaren van dromen. Heel gek..

Wij laten jou Zuid-Afrika en het Krugerpark zien zoals het moet tijdens jouw vakantie.


luangwa plains Zambia Krugerpark Safari Vakantie 8 dagen Zuid-Afrika

Het echte Afrika

Wil je het echte Zuid-Afrika leren kennen? Wil je niet gaan waar de rest naartoe gaat? Geïnteresseerd in meer dan de gebruikelijke plekken waar toeristen naartoe gaan? GA MET ONS MEE. Geen massatoerisme en veruit de BESTE PLAATSEN. Afrika hoe Afrika werkelijk is en veronderstelt te zijn.
uitbreiding luxe safari karongwe

Natuur, cultuur en wildlife

Als je echt geïnteresseerd bent in natuur, cultuur en dieren in het wild en er geen genoeg van kunt krijgen. Wil je wat weten over de originele en oude geschiedenis van Afrika? Dan is dit de Krugerpark vakantie voor jou.
Landschap Zuid-Afrika rondreis

De magie van Afrika is hier

Dit is een echte  safari vakantie Greater Kruger Park vol met cultuur, natuur- en wildlife-belevenissen. Buiten de gebaande paden. Deze vakantie behoort bij het beste wat Ntshava Safaris te bieden heeft. Vol geschiedenis en het echte Zuid-Afrika. Geen massatoerisme en vooral speciaal voor jou. Host ter plaatse die alles weet over wat er verteld moet worden. Wil je langer gaan? Natuurlijk wil je langer gaan. Maar als je er geen tijd voor hebt. Ga voor deze Krugerpark vakantie. Geen concessies. Doe het gewoon.

Het is een veilige en rustige omgeving op loopafstand van het Krugerpark.


Kruger Park safari reizen Zuid-Afrika Krugerpark Safari Vakantie 8 dagen Zuid-Afrika

De Safari Lodge is volledig ingericht en voorzien van alle gemakken binnen en buiten. Airconditioning, zwembad.  Prachtige locatie , Slaapkamers en-suite, grote lounge, mooie terrassen en meer.


Waneer kom jij op vakantie in het Krugerpark van Zuid-Afrika?


Hoogtepunten van jouw vakantie in het Krugerpark

 • 4 sterren plus Safari Lodge
 • Volle dag big 5 Krugerpark Safari in open auto
 • Bushwandelingen
 • Ochtend big 5 safari Krugerpark (Manyeleti)
 • Culturele lokale dans en lunch beleving
 • Boot cruise
 • Heel veel extra excursies mogelijk

Extra excursie mogelijkheden

Dag tochten: Panorama route (Blyde River Canyon, Gods Window, Drie Rondavels, Burkes luck potholes, watervallen), Watervallen van Sabie, Jane Goodall Chimp Eden. Ook mogelijk: Bezoek aan Mozambique of een bezoek aan Swaziland. Quad rijden, Paardrijden, en nog veel meer. Contact ons voor jouw mogelijkheden.

Heb je vragen? Wil je de brochure aanvragen? Contact ons vrijblijvend.

Krugerpark safari vakantie Hoedspruit 8 dagen

Reis informatie

 • Tot 6 personen in een SUV. Meer dan 6 in een Minivan
 • minimaal 2 maximaal 12 personen
 • 1 persoonskamer voor de gehele vakantie? Toeslag 35%
 • Guesthouse en Safari Lodge
 • Makkelijk
 • Johannesburg
 • Johannesburg
 • Kan het hele jaar door
 • Safari Vakantie Krugerpark Hoedspruit
 • Inclusief ontbijt
 • Nederlands / Engels / Duits / Afrikaans
 • 4
 • 99
zuid-afrika ntshava safaris
Ntshava safaris
Zuid-Afrika reizen en safari's
kampeer safari zuid-afrika begeleid Krugerpark
4x4 mapungube kalahari
luxe rondreis safari op maat zuid-afrika
4x4 ongerept zuid-afrika camperreis
zuid-afrika met gezin
4x4 johannesburg kaapstad camper reis
Zuid-Afrika retraite met gids

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie