Krugerpark Kampeer Safari Prive reis - 8 Days

Krugerpark Kampeer Prive reis

Krugerpark Kampeer Safari Prive reis. Kampeer Safari ongerept Afrika. Onder begeleiding van een gekwalificeerde gids/chauffeur verblijven in een rustiek kamp in het Krugerpark. Mooier en spannender wordt het niet. Als je van avontuur en wildllife houdt dan is dit jouw safari reis.

Let op! Minimaal 4 personen vanaf 12 jaar.

Krugerpark kampeer safari vakantie
Krugerpark kampeer safari Prive reis

Everything in Africa bites. But the safari bug is the worst of all.

Brian Jackman

Film writer

Niet zomaar een safari in Zuid-Afrika Prive reis

Krugerpark Kampeer Safari Prive reis. Het is niet zomaar een kampeer safari. Onder begeleiding van een ervaren fieldguide (ranger) die jou alles kan vertellen gaat leren over de Afrikaanse bush. Wildlife, Natuur en cultuur. Naast het avontuurlijk vakantie vieren, big 5 spotten en safari’s is het vooral ook educatie en bewustwording van flora en fauna. Heel bijzonder, uniek en zeer leerzaam.

Krugerpark kampeer safari
kampeer safari Zuid-Afrika Krugerpark

Kampeer safari in het ongerepte Zuid-Afrika en je leert nog eens wat

Krugerpark Kampeer Safari Prive reis. Dit is de traditionele manier waarop koloniale bezoekers vroeger door Afrika reisden. Kampeer safari’s begonnen in Oost-Afrika en de trend verplaatste zich naar het zuiden van Kenia, Tanzania en later naar Zuid-Afrika. Deze manier om Afrika te ervaren wordt steeds populairder in Zuidelijk Afrika. Omdat je in een kamp verblijft midden in de Afrikaanse oer natuur. Tussen de wilde dieren waar Afrika zo om bekend staat.

kampeer safari Zuid-Afrika
Kampeer safari Krugerpark, het grote safari avontuur. Spannend tot het laatste moment.

Lekker spannend! Kamperen in de wildernis.

Bezoekers die voor het eerst Afrika bezoeken, zijn soms een beetje geïntimideerd door het idee van niet permanente of tentenkampen in de wildernis. Zij zijn bezorgd dat de grotere en permanente lodges veiliger zouden zijn.

Dit is niet noodzakelijk het geval. Het belangrijkste om te begrijpen over de bush is dat dieren graag heel ver uit de buurt van mensen blijven, en dus is het slapen in mobiele kampen een zeer veilige ervaring.

Krugerpark Kampeer Safari Prive reis. Het is ook ongelooflijk en daarnaast de veel meer de moeite waard en veel intiemer dan een verblijf in de grotere, dure lodges in Afrika. De dikte van je muur is niet wat je beschermt tegen dieren in het wild. Hoewel je er misschien beter door slaapt. Dieren zien meestal vormen en zullen over het algemeen structuren en tenten in kampen vermijden. Verder zijn de gidsen ongelooflijk ervaren in het vermijden van ongewenste conflicten tussen mens en natuur.

Kampeer vakantie zuid-afrika
Verblijven in en naar de echte wilde Afrikaanse bush. Dat wil jij toch ook?

Comfortable kamperen in Zuid-Afrika. Krugerpark Kampeer Safari Prive reis

Als jij je zich zorgen maakt over comfort? Dan hoef jij je geen zorgen te maken. Kampeer safari’s hebben alles wat je nodig hebt om het jou comfortabel te maken. Met veel minder impact voor de natuur. Je krijgt warme douches, comfortabele bedden, drie gezonde maaltijden per dag en ‘s avonds heerlijk gezelschap bij het vuur.

Verder wacht er een levensveranderende kampeer safari ervaring in de wildernis van Zuid-Afrika op jou.

Anders reizen (van Lodge naar Lodge) De magie van Afrika

Download het reisplan.
Close
Bijna klaar!
Laat jouw email achter, klik op de onderstaande button en je ontvangt het reisplan rechtstreeks in jouw email box.

Zuid-Afrika reizen en safari’s van Ntshava Safaris

Overzicht

Kampeer Safari’s Zuid-Afrika

De ultieme manier van op safari gaan. Verblijven in de Afrikaanse bush plant je midden in de wildernis. Als een tijdelijke gast in het huis van de natuur. Je sluimert omringd door de vreemde geluiden en geuren van de savanne. Onder de sterren aan de zuid Afrikaanse hemel. Voordat je je spullen inpakt zonder weer een spoor achter te laten. Het is niet nodig om in een toplodge te verblijven om de essentie van Afrika vast te leggen. Ga gewoon op een safari kampeer vakantie in Zuid-Afrika en luister naar de roep van het wild, de natuur. Een beter safari beleving is niet mogelijk.

Het is niet zomaar een kampeer safari. Onder begeleiding van een ervaren fieldguide (ranger) rondreizen die jou alles kan vertellen en leren over en van de Afrikaanse bush. Wildlife, Natuur en cultuur. Naast het vakantie vieren, big 5 spotten en safari’s is het ook educatie en bewustwording van flora en fauna. Heel bijzonder en leerzaam. Sporen en markeringen van wildlife en meer. Net dat beetje extra wat er nodig is om echt op safari te zijn.

kampeer safari Zuid-Afrika
kampeer safari Zuid-Afrika

Ntshava Safaris Camping Tours voor reizigers die een authentieke ervaring in Zuid-Afrika willen. Ervaar de sensatie van het slapen in nationale parken omringd door de dieren in het wild en geniet van de eenvoud van de natuur terwijl je de beste manier ontdekt om door Afrika te reizen.

kampeer safari Zuid-Afrika Krugerpark
kampeer safari Zuid-Afrika Krugerpark

Probeer jouw tent op te zetten en een kampvuur te maken met hulp van deskundige gidsen terwijl je wordt omringd door een adembenemend landschap. Begeef je op de reis van je leven terwijl je onder de sterren slaapt en luistert naar de geluiden van de dieren in de verte terwijl je de zon ziet ondergaan op de Afrikaanse vlaktes.

kampeer safari Zuid-Afrika
kampeer safari Zuid-Afrika, beter wordt het niet

Hoogtepunten

 • Kruger Nationaal Park
 • Verschillende Safari's in open safari auto
 • Wandel safari's
 • Kamperen in een Rustiek Kamp
 • Wildlife overal om je heen
 • De mooiste zonsondergang ter wereld

Aankomst op de luchthaven van Johannesburg OT Tambo International. Je wordt opgehaald van de luchthaven waar jouw eerste overnachting zal zijn in een Guest Lodge vlakbij de luchthaven. Je kunt dus de vlucht uitzoeken die het beste bij jou past en je kunt aankomen wanneer en hoe laat jij wilt.

Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt gaat het gebeuren. Een lange rit naar het Krugerpark. Ook ben je nog wel even bezig in het Krugerpark om het Tsendze Kamp te bereiken. Tsendze ligt een paar kilometer buiten Mpoani Restcamp op weg naar Letaba Restcamp. Rustiek en midden in het Krugerpark, midden in big 5 gebied en tussen de dieren van Afrika. Lange dag maar je wordt beloond!

Je gaat de directe omving verkennen van het kamp samen met ons en wij laten je alvast de mooiste plekjes zien en wie weet zie je vandaag al de Big 5. Relaxte safari dag na een stevige rit gisteren. Kampvuur, BBQ (Braai) en een lekkere bushmaaltijd.

In de morgen (vroeg) gaan we een bushwalk maken. Later op de dag gaan we richting Shingwedzi en vele bijzondere locaties. Met heel veel wildlife in een droom omgeving.

Ontbijt, Lunch, Diner
Overnachting Krugerpark: Tsendze Rustic Camp
Dag06 :

Ontbijt, Lunch, Diner
Overnachting Krugerpark: Tsendze Rustic Camp

Het is gebeurd… Het zit er op… Lange reis terug naar de luchthaven van Johannesburg

Inclusief/exclusief

Inclusief

 • 1e overnachting bij de luchthaven (Kempton Park)
 • Luchthaven Transfers (Johannesburg International OR Tambo)
 • Vervoer met chauffeur/gids
 • Kampeer benodigheden
 • Excursies zoals omschreven
 • Ontbijt, Lunch, Diner

Exclusief

 • Vliegticket
 • Alcoholische Dranken
 • Persoonlijke uitgaven en Tips
 • Entrees Nationale Parken (Conservation fees)

Veel gestelde vragen

Uitvouwen/Sluiten
Moet ik mijn eigen tent spullen meenemen naar Zuid-Afrika?

Nee. Alles wat je nodig is tijdens het kamperen in de bush wordt door ons verzorgd. Van tent, bed tot handoeken en eetgerij.

Is er WiFi aanwezig tijdens het kamperen in de bush van Zuid-Afrika?

Nee. WiFi is nergens in de nationale en ovrige wildparken aanwezig. Wel kun je een Zuid-Afrikaanse sim kaart op de luchthaven aanschaffen waar je data op kunt zetten. Als er ergens ontvangs is (meestal in de kampen) of onderweg buiten de kampen heb je prima ontvangst en kun je met data het internet op.

Is kamperen gevaarlijk in Zuid-Afrika?

Nee. Alle plaatsen waar gekampeerd wordt zijn afgezet met wildhekken. Je kunt binnen deze afgezette gebieden vrij bewegen zonder problemen.

Op plaatsen waar wij soms komen waar geen wildhekken staan zal er iemand zijn om jou te bewaken. Hetzij iemand van het park. Hetzij iemand van ons.

Wanneer kan ik aankomen in Zuid-Afrika?

In overleg met ons kun jij jouw eigen aankomst dag bepalen. Deze reis is speciaal voor jou en jouw eigen reisgezelschap. Er reizen dan ook geen andere mensen mee waar je op moet wachten.

Hoe zit het met de maaltijden tijdens het kamperen in Zuid-Afrika?

Ontbijt, lunches en diners zijn inclusief in onze kampeer reizen. Echter overige versnaperingen, drankjes en alcoholische drankjes zijn voor eigen rekening.

Is er een zwembad bij de overnachtingsplaatsen in Zuid-Afrika?

Op 8 van de 10 locaties is er een zwembad aanwezig. Echter afhankelijk van de kampeerreis en de locaties kan het varieren.

Is er Airco aanwezig tijdens de reizen in Zuid-Afrika?

Alleen Airco is aanwezig in de auto…. Je gaat kamperen tenslotte..

Moet ik een verloopstekker meenemen naar Zuid-Afrika?

NEE!!

De verloopstekkers die je in Europ kunt kopen passen niet. Ondanks dat alle verkopende partijen zeggen van wel. Bij elke supermarkt en op bijna elke hoek van de straat kun je in Zuid-Afrika verloopstekkers kopen voor een euro of 5.

Tijdens de kampeer reizen heeft de chauffeur/gids er altijd wel een paar bij zich voor nood.

Hoe zit het met geld in Zuid-Afrika?

Neem geen contant geld mee uit Europa. Veel banken ik Europa hebben verouderde biljetten die in Zuid-Afrika niet meer geldig zijn.

Neem ook geen Euro’s, Dollars of wat voor andere valuta mee. Buitenlandse valuta (Alles wat geen Zuid-Afrikaanse Randen zijn) is waardeloos in Zuid-Afrika. Niemand zal ze aannemen en je kunt er niet mee betalen. Zuid-Afrikaanen kunnen geen buitenlandse valuta omwisselen en daardoor zijn deze onbruikbaar.

Pin hier in Zuid-Afrika ter plaatse contant geld. Zo heb je de minste wisselkosten en de juiste valuta. Pin niet te veel. Alleen wat je denkt zoal onderweg nodig te hebben.

Overal zijn pin automaten en bij bijna alle winkels, accommodaties en parken kun je met jouw pinpas betalen.

Vergeet niet om jouw buitenland blokkade van jouw pinpas te halen. Je bent tenslotte buiten Europa. Dan kun jij gewoon overal met jouw normale pinpas betalen. Geen probleem.

Hoe zit het met Malaria in Zuid-Afrika?

Wij zijn geen arts en mogen niet adviseren helaas.. Dit is erg strafbaar. Wij moeten jou dan ook doorverwijzen naar jouw huisarts of plaatselijke GGD.

Hou wel in de gaten dat Malaria alleen in bepaalde seizoenen voorkomt en het grootste gedeelte van het jaar is er dan ook GEEN kans op Malaria.

Zuid-Afrika doet erg veel aan Malaria bestrijding en slaagt daar erg goed in. Soms is er in een jaar zelfs helemaal geen kans op Malaria. Echter dit is van te voren niet te voorspellen.

Malaria KAN nog voorkomen bij stilstaand water net na de regentijd in nog een paar kleine gebieden in Zuid-Afrika.

Maak een goede afweging of je wel of geen Malaria tabletten wilt gaan gebruiken. Maak deze beslissing eventueel samen met een goede arts die of in Zuid-Afrika is geweest. Of weet hoe het echt zit.

Bovenstaande is een persoonlijke mening van Ntshava Safaris. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor jouw Malaria voorzorgsmaatregelen.

Via onderstaand formulier kunt je ook jouw aanvraag versturen.

Krugerpark Kampeer Safari Prive reis
Vanaf €1,695.00
per Volwassene

Reis Informatie

 • Tot 6 personen SUV. Meer dan 6 in een Mini van
 • minimaal 4 per boeking, Maximaal 12
 • 1 persoonskamer (Tent) voor de gehele reis? Je kunt dit aangeven bij de checkout (Extra diensten)
 • Canvas Tent
 • Prive Chauffeur/gids
 • Kampeer Safari
 • 7 x Ontbijt, 5 x Lunch, 6 x Diner
 • Nederlands / Engels / Afrikaans
 • Kan het hele jaar
 • Johannesburg
 • Johannesburg
 • Medium
 • 12
 • 99
Rondreizen Zuid-Afrika Ntshava Safaris

Extra korting nodig?

Vraag hier om jouw kortingsbon