9 Dagen rondreis Zuid-Afrika

9 Dagen rondreis Zuid-Afrika

9 Dagen rondreis Zuid-Afrika. Individuele rondreis met prive chauffeur/gids voor minimaal 2 personen.

Ontdek de magie van Afrika zoals nergens anders kan

Korte avontuurlijke rondreis in Zuid-Afrika van 9 dagen om Zuid-Afrika te leren kennen

9 Dagen rondreis Zuid-Afrika met safari

De magie van Afrika, natuur, cultuur en wildlife individuele prive rondreis van 9 dagen die jou Zuid-Afrika laat beleven, ontdekken en ervaren.

Ervaar de de magie van Afrika zoals het moet. Samen met een prive chauffeur/gids beleef en zie je meer. Inclusief transport en excursies.

Onze rondeizen door Zuid-Afrika zijn altijd een avontuur op zich. Altijd wat bijzonders en altijd wat speciaals. Geen eenheidsworst. Niet nog meer van hetzelfde. Weg van de massa, weg van de drukte. Van de gebaande paden af en gaan waar anderen van dromen. Beleef Zuid-Afrika in 9 dagen tijdens deze ontdek rondreis.

9 Dagen rondreis Zuid-Afrika matsamo

Ontdek Zuid-Afrika zoals het echt is in deze 9 dagen de Magie van Afrika ontdek rondreis. Als je het doet doe het dan goed. Zuid-Afrika beleef je met al jouw zintuigen. Zie, ruik, voel en hoor de magie van Afrika. Meer dan alleen een safari rondreis.

Heb je iets meer tijd ga dan voor 15 dagen kijk hier verder

Hoogtepunten 9 dagen rondreis Zuid-Afrika

 • Kruger Nationaal Park
 • Panoramaroute (Blyde River Canyon)
 • Safari in open safari auto
 • Moholoholo rehabilitatie centrum
 • Matsamo Cultural village
 • Boot tocht Swadini stuwmeer
 • Jane Goodall Chimp Eden
 • Prive vervoer met prive chauffeur/gids
 • Kleinschalige accommodaties op mooie en bijzondere locaties

Video Gallerij

Kampvuur tijdens jouw retrate in Zuid-Afrika in de wildernis

Wil je een echt relax avontuur meemaken in het ongerepte woeste Afrika? 8 of 15 dagen? Verblijven midden in de echte Afrikaanse wildernis? Big 5 en eeuwenoude Baobabs? Let op! Niet geschikt voor hele kleine kinderen. Dit is geen gewone rondreis of vakantie! Dit is meer dan dat. Ver weg van de bewoonde wereld midden tussen de dieren van Afrika op het drielanden punt Botswana, Zuid-Afrika, Zimbabwe. Interesse? Klik hier.

Inclusief/exclusief

Inclusief

 • Accommodaties op basis van logies en ontbijt
 • Comfortabel vervoer met prive chauffeur/gids
 • Excursies zoals omschreven
 • Luchthaven transfers + eerste overnachting bij de luchthaven
 • Overnachtingen in leuke guesthouse en lodges op mooie locaties
 • Administratie en reserveringskosten
 • Landelijk gekwalificeerde gids

Exclusief

 • Vliegticket
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Persoonlijke uitgaven en tips
 • Entrees Nationale Parken (Conservation fees)
 • Verder geen bijkomende kosten!

Vandaag kom je aan in Zuid-Afrika op de luchthaven van Johannesburg International Airport OR Tambo. Doordat jij zelf jouw aankomst dag in overleg met ons kunt bepalen maakt het niet zoveel uit hoe laat en wanner jij aankomt.

Je wordt van de luchthaven gehaald en naar jouw eerste overnachting gebracht in Kempton Park vlakbij de luchthaven. Er is niets beter dan een goede nachtrust na een lange vliegreis om ontspannen op reis te gaan door Zuid-Afrika.

De volgende morgen komt jouw chauffeur/gids jou ophalen van jouw overnachtings adres en ga je echt op reis door Zuid-Afrika.

Tussen 9 en 10 in de ochtend vertrek je naar het Greater Kruger Park. Een mooie rit met diverse landschappen die voorbij komen. Het einddoel is Marloth Park op loop afstand van de Crocodile river en het Krugerpark. Jij komt niet te gek laat aan en je hebt ruim de tijd om te genieten van de safari lodge en de dieren van Afrika om je heen.

Hier kom jij voor toch? De hele dag op safari in het Krugerpark. Jouw ranger komt jou ophalen in een open safari auto rond 5 uur in de ochtend. Vroeg? ja, maar dit moet. In de vroege ochtend gaan de nachtdieren slapen en de dagdieren worden wakker. Lange en vermoeiende dag maar zo de moeite waard. Hier gaat het allemaal om. Geniet van het Krugerpark en wie weet zie jij ook de Big 5. Het gebied waar jij je bevindt is het meest wildrijke gedeelte van het Krugerpark. Succes bijna verzekerd!

Om een beetje bij te komen van de lange dag in het Krugerpark doe je het vandaag wat rustiger aan. Wij nemen jou mee op een rit langs de Crocodile river en wie weet zie jij nog wat leuke dingen in en om de rivier. De Crocodile river is de natuurlijke grens tussen het Krugerpark en Marloth Park. In de middag maak je een bezoek aan Matamo Cultural village op de grens met Swaziland. Dit is een hele ervaring en dat ga jij leuk vinden!

Je verlaat het zuidelijke gedeelte van het Krugerpark en gaat op weg naar het middelste gedeelte. Onderweg bezoek jij het wereldberoemde Chimp Eden van Jane Goodall. Dit behoeft geen introductie toch? Op weg naar Hoedspruit rijden wij door het grootste thuisland van Zuid-Afrika waar tussen de 5 en 6 miljoen locale mensen wonen. Dit betreft het voormalige thuisland van de Shangaan people. Je weet niet wat je ziet. Heel indrukwekkend. Hier zie je hoe de meerderheid van de locale bevolking tegenwoordig leeft, woont en werkt. Heel bijzonder om mee te maken.

Vanuit de hele wereld komen mensen naar de Blyde River Canyon. De op 2 na grootste canyon ter wereld en de groenste ter wereld. Gods Window, 3 Rondaveld, Burkes luck potholes komen allemaal voorbij. Als je wilt kun je eventueel lunchen als we een plaatsje kunnen vinden bij Harry’s Pancakes. Het beroemdste pannekoeken restaurant ter wereld. Kortom de Panoramaroute.

Vandaag bezoek je een wildlife rehabilitatie centrum die er toe doet. Moholoholo vangt wilde dieren op die door menselijke oorzaak in de problemen zijn geraakt. De dieren die je kunt bekijken kunnen om wat voor oorzaak niet terug gezet worden in de natuur. Deze dieren worden nu beschouwd als ambasaduer van hun soort. De dieren die worden opgelapt zijn voor het publiek niet toegankelijk. Dit centrum doet echt iets goeds en is heel belangrijk voor het monitoren en stand houden van vele wilde dieren in Zuid-Afrika.

Later op de dag ga je een bootocht maken om het stuwmeer van Swadini. Nijlpaarden en krokodillen komen wellicht voorbij. Hele relaxte en interesante tocht. Mooi landschap en de hoge bergen van de Drakensbergen.

 

Ontbijt
Hoedspruit: Sunset Game Lodge

Vandaag kun je bijkomen in de wildernis. Genieten van de mooie safari lodge waar je verblijft of als er nog iets op jouw wensenlijstje staat is het wellicht in overleg mogelijk om dit op deze dag in te plannen.

Ontbijt
Hoedspruit: Sunset Game Lodge

Het zit er weer op. Vandaag brengen wij jou terug naar de luchthaven van Johannesburg waar jij rond 4 uur in de middag zult arriveren.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik aankomen in Zuid-Afrika?

In overleg met ons kun jij jouw eigen aankomst dag bepalen. Deze reis is speciaal voor jou en jouw eigen reisgezelschap. Er reizen dan ook geen andere mensen mee waar je op moet wachten.

Hoe zit het met de maaltijden tijdens de rondreizen in Zuid-Afrika?

Ontbijt is inclusief in deze reis. Op elke overnachtings adres is een restaurant en bar aanwezig waar heerlijk kunt eten en je drankjes kunt halen. (voor eigen rekening)

Echter als wij verblijven IN de nationale parken zoals het Krugerpark dan is het alleen logies. In elk Kamp is een restaurant waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Ook is er een kampwinkel waar je wat boodschappen kunt doen om zelf een potje te koken. De accommodaties in het Krugerpark beschikken over keuken benodigheden, een koelkast en wat je verder zoal nodig bent.

Is er een zwembad bij de overnachtingsplaatsen?

In 9 van de 10 gevallen is er een zwembad / splashpool aanwezig

Is er Airco aanwezig in de accommodaties tijdens het reizen in Zuid-Afrika?

Al onze vervoersmiddelen beschikken over airco.

in 95% van de gevallen is er airco aanwezig op al jouw overnachtings adressen. In het geval van de 5% van niet dan zijn er alternatieve koelings methodes aanwezig.

Moet ik een verloopstekker meenemen naar Zuid-Afrika?

NEE!!

De verloopstekkers die je in Europ kunt kopen passen niet. Ondanks dat alle verkopende partijen zeggen van wel. Bij elke supermarkt en op bijna elke hoek van de straat kun je in Zuid-Afrika verloopstekkers kopen voor een euro of 5.

Hoe zit het met geld in Zuid-Afrika?

Neem geen contant geld mee uit Europa. Veel banken ik Europa hebben verouderde biljetten die in Zuid-Afrika niet meer geldig zijn.

Neem ook geen Euro’s, Dollars of wat voor andere valuta mee. Buitenlandse valuta (Alles wat geen Zuid-Afrikaanse Randen zijn) is waardeloos in Zuid-Afrika. Niemand zal ze aannemen en je kunt er niet mee betalen. Zuid-Afrikaanen kunnen geen buitenlandse valuta omwisselen en daardoor zijn deze onbruikbaar.

Pin hier in Zuid-Afrika ter plaatse contant geld. Zo heb je de minste wisselkosten en de juiste valuta. Pin niet te veel. Alleen wat je denkt zoal onderweg nodig te hebben.

Overal zijn pin automaten en bij bijna alle winkels, accommodaties en parken kun je met jouw pinpas betalen.

Vergeet niet om jouw buitenland blokkade van jouw pinpas te halen. Je bent tenslotte buiten Europa. Dan kun jij gewoon overal met jouw normale pinpas betalen. Geen probleem.

Hoe zit het met Malaria in Zuid-Afrika?

Wij zijn geen arts en mogen niet adviseren helaas.. Dit is erg strafbaar. Wij moeten jou dan ook doorverwijzen naar jouw huisarts of plaatselijke GGD.

Hou wel in de gaten dat Malaria alleen in bepaalde seizoenen voorkomt en het grootste gedeelte van het jaar is er dan ook GEEN kans op Malaria.

Zuid-Afrika doet erg veel aan Malaria bestrijding en slaagt daar erg goed in. Soms is er in een jaar zelfs helemaal geen kans op Malaria. Echter dit is van te voren niet te voorspellen.

Malaria KAN nog voorkomen bij stilstaand water net na de regentijd in nog een paar kleine gebieden in Zuid-Afrika.

Maak een goede afweging of je wel of geen Malaria tabletten wilt gaan gebruiken. Maak deze beslissing eventueel samen met een goede arts die of in Zuid-Afrika is geweest. Of weet hoe het echt zit.

Bovenstaande is een persoonlijke mening van Ntshava Safaris. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor jouw Malaria voorzorgsmaatregelen.

Is er WiFi beschikbaar tijdens het reizen in Zuid-Afrika

Bijna alle accommodaties beschikken tegenwoordig over WiFi. Echter soms alleen in de receptie area. Soms overal en soms alleen in de lounge area.

Alle internet in Zuid-Afrika is draadloos en werkt met schotel ontvangers. Soms is het ontvangst erg goed, soms wat minder en soms ronduit slecht.

Het weer, de bewewolking kan een behoorlijke impact hebben. Beschikbaarheid van Internet is dan ook niet altijd vanzelfsprekend. Je gaat tenslotte naar Afrika.

Uiteraard in de bush en in de nationale parken zoals het Krugerpark is geen internet, telefoonbereik en dergelijke. Echter in de Restcamps is vaak een redelijk telefoon signaal.

Ga ik de Big 5 zien?

Een keiharde garantie kan niemand geven. Het is en blijft natuur en wilde dieren. Nationale Parken en andere reservaten zijn geen dierentuin. Echter 95% van onze reizigers gaan naar huis met het gezien hebben van de Big 5 en vele andere bijzondere dieren van Afrika.

Uiteraard is e.a. wel een beetje afhankelijke van wat voor type reis jij hebt geboekt.

Is deze reis veilig? Is het veilig om rond te reizen?

Jazeker. Zuid-Afrika is ondanks af en toe onrustige berichten in de media een zeer veilig land om rond te reizen of / en om op safari te gaan. Uiteraard zorgen wij er voor dat je niet op plaatsen komt waar jij je zorgen om hoeft te maken. Wij kennen het land dusdanig goed dat wij weten waar wel en waar niet naar toe te gaan.

Al met al kun je met een gerust hart op reis of op safari gaan in Zuid-Afrika. In Amsterdam, Brussel en andere plaatsen in Nederland en Belgie is het ook vaak niet echt slim om daar naar toe te gaan. In een land als Zuid-Afrika is het niet anders.

Uiteraard zorgen onze gidsen er ook voor dat alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen in de Afrikaanse natuur. Als je weet wat je doet is het absoluut veilig in de natuur reservaten. Zeker onder begeleiding. Luister dan ook een beetje naar jouw gids. Oke?

Overzicht: 9 Dagen rondreis Zuid-Afrika. Ontdek, beleef en ervaar.

Zuid-Afrika rondreizen met prive chauffeur


Corona dip ontspannen en relaxen in Zuid-Afrika met olifant

Rondreizen in Zuid-Afrika. Ervaar de magie van Afrika

Doe het anders dan anderen en reis met ons tijdens jouw vakantie in Zuid-Afrika. Wij weten waar jij moet zijn.
luxe rondreis zuid-afrika met chauffeur

Van de gebaande paden af, geen massa toerisme

Onze Zuid-Afrika reizen gaan altijd van de gebruikelijke en gebaande paden af. Wij laten jou de mooiste plaatsen zien in Zuid-Afrika en de beste Zuid-Afrika ervaringen meemaken. Ntshava Safaris gaat altijd net die ene stap verder, veeleisend voor ons en voor jouw Zuid-Afrika reis.

Wij gaan altijd door en stoppen absoluut niet voordat jouw Zuid-Afrika reis helemaal perfect is.

Ons doel is heel simpel: Zorgeloze Zuid-Afrika reizen leveren waarbij onze reizigers, meer zien, meer beleven en vooral meer genieten. Reizen in en door Zuid-Afrika is onze passie. We staan er mee op en we gaan ermee naar bed. En dat is heel erg goed te merken tijdens al onze Zuid-Afrika reizen.
foto safari krugerpark-marloth park
Beleef de magie van Afrika in 9 dagen met jouw eigen prive chauffeur

Altijd wat bijzonders tijdens onze Zuid-Afrika rondreizen

Wij leveren altijd reis programma’s met nét dat ietsje meer. Zorgvuldig geselecteerde Accommodaties op bijzondere en mooie locaties. Unieke programma’s, bijzondere ontmoetingen en veel onverwachte ervaringen. Je zult het terug vinden bij onze gepassioneerde reisleider’s.
Landschap Zuid-Afrika rondreis

Rondreizen in Zuid-Afrika met Ntshava Safaris

Onze reisleider’s kennen Zuid-Afrika door en door. Zij wonen tenslotte al heel lang in Zuid-Afrika. Ze spreken de taal en kennen de mensen, de regio en het land. Jij zult merken tijdens jouw Zuid-Afrika reis dat de persoonlijke manier van werken jouw Zuid-Afrika reis nog mooier en interessanter maakt. Jouw gids zal jou altijd met raad en daad bijstaan en er voor zorgen dat jouw Zuid-Afrika reis perfect is.
Luxe rondreis zuid-afrika prive gids
Vertrouwd op reis door Zuid-Afrika met Ntshava Safaris sinds 1996

Ervaar, beleef, ontdek, voel, ruik en zie de magie van Afrika.

Zuid-Afrika ervaar je met al jouw zintuigen. Niet voor niets het mooiste land ter wereld. Reis met ons naar het echte Zuid-Afrika tijdens jouw vakantie. Zodra je de drukte van Johannesburg verlaat zit je binnen een paar uurtjes in het echte Afrika. Deze korte rondreis laat jou kennis maken met het Zuid-Afrika waar iedereen van droomt maar gek genoeg meestal niet naar toe reist.
limpopo rivier mapungubwe retraite en relax

Als je het doet doe het dan goed

Mensen kijken National Geographic en Animal planet en dromen weg. En Als ze Zuid-Afrika bezoeken dan slaan ze over waar ze al jaren van dromen. Heel gek.. Wij laten jou Zuid-Afrika zien zoals het moet.
Ntshava Safaris Rondreizen Zuid-Afrika
9 Dagen prive rondreis met Chauffeur

Het echte Afrika

Wil je het echte Zuid-Afrika leren kennen? Wil je niet gaan waar de rest naartoe gaat? Geïnteresseerd in meer dan de gebruikelijke plekken waar toeristen naartoe gaan? GA MET ONS MEE. Geen massatoerisme en veruit de BESTE PLAATSEN. Afrika hoe Afrika werkelijk is en veronderstelt te zijn.
luxe ontdek zuid-afrika rondreis blyde river canyon

Natuur, cultuur en wildlife in Zuid-Afrika

Als je echt geïnteresseerd bent in natuur, cultuur en dieren in het wild en er geen genoeg van kunt krijgen. Wil je wat weten over de originele en oude geschiedenis van Afrika.
Vakantie Krugerpark safari lodge vakantiereis

De magie van Afrika is hier

Dit is een korte versie van onze 15 ot 17 dagen durende “Ontdek Zuid-Afrika” natuur-, cultuur- en wildlife-belevenis reizen. Buiten de gebaande paden. Deze range van rondreizen zijn het beste wat Ntshava Safaris te bieden heeft. Vol geschiedenis en het echte Zuid-Afrika. Geen massatoerisme en vooral speciaal voor jou.

Corona dip ontspannen en relaxen in Zuid-Afrika


Privé gids – chauffeur die alles weet over wat er verteld moet worden.

Wil je langer gaan? Natuurlijk wil je langer gaan. Maar als je er geen tijd voor hebt. Ga voor deze tour. Geen concessies. Doe het gewoon.
uitbreidingspakket luxe safari

Wij staan voor:

Meer zien, meer beleven, meer ervaren, meer ontdekken, Dat is waar het bij ons om draait Wij zijn geen toeristen, vakantie fabriek of mega grote tour operator maar een organisatie van liefhebbers van Natuur, Cultuur en het welzijn van Zuid-Afrika.
uitbreidings karongwe pakket

Onze persoonlijke ervaring hebben wij in al onze reizen verwerkt.

Doordat wij al jaren wonen, werken en leven in Zuid-Afrika. Sommige van ons zijn geboren in Zuid-Afrika. Daarom heeft ieder van ons heel veel kennis opgedaan waar andere reis organisaties niet aan kan tippen. Dat alleen al maakt onze reizen anders dan anders.

luze safari rondreis zuid-afrika met prive chauffeur


Wie droomt er niet van Afrika..

Wij nodigen jou uit om samen met ons te genieten van Afrika en alles wat dit prachtige land jou te te bieden heeft. Wij laten jou het beste zien en beleven van wat Zuid-Afrika heeft te bieden.
uitbreiding luxe safari karongwe

Afrika een plaats vol met wonderlijke magie en schoonheid.

Het is er nog en wij laten jou zien waar. De beat van een drum. Een leeuw brult, Hyenas janken, het kampvuur brand en verhalen van Afrika worden verteld. Al onze reizen zijn persoonlijk en gemoedelijk. Jij komt als gast en vertrekt als een vriend.

Vergeet niet… Als Afrika eenmaal in jouw hart zit gaat het nooit meer weg.


North-Luangwa-National-Park

Kom jij ook de magie van Afrika ervaren? Ontdek Zuid-Afrika in 9 dagen.


Hoogtepunten tijdens de magie van Afrika rondreis van 9 dagen

 • Kruger Nationaal Park
 • Panaramaroute (Blyde River Canyon)
 • Safari in open safari auto
 • Matsamo Cultural Village
 • Moholoholo rehebiltatie cantrum
 • Boot cruise op het stuwmeer van Swadini
 • Jane Goodall Chimp Eden
 • Prive vervoer met prive chauffeur/gids
 • Kleinschalige accommodaties op mooie locatie's

Heb je vragen? Wil je de brochure aanvragen? Contact ons vrijblijvend.

9 Dagen rondreis Zuid-Afrika

Reisinformatie

 • Tot 6 personen in een SUV. Meer dan 6 in een Minivan
 • minimaal 2 maximaal 12 personen per boeking Sharing
 • 1 persoonskamers voor de gehele reis? toeslag 35%
 • Guesthouses, Lodges, Chalets
 • Easy tot Medium
 • Johannesburg
 • Johannesburg
 • Kan het hele jaar door
 • Prive chauffeur/gids
 • Rondreis
 • Inclusief ontbijt. Bij elke overnachting is een restaurant ter plaatse voor de overige maaltijden.
 • Nederlands / Duits / Engels / Afrikaans
 • 4
 • 99
zuid-afrika ntshava safaris
Ntshava safaris
Zuid-Afrika reizen en safari's
kampeer safari zuid-afrika begeleid Krugerpark
4x4 mapungube kalahari
luxe rondreis safari op maat zuid-afrika
4x4 ongerept zuid-afrika camperreis
zuid-afrika met gezin
4x4 johannesburg kaapstad camper reis
Zuid-Afrika retraite met gids

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie