15 Dagen de Magie van Afrika Rondreis

retraite zuid-afrika 8 dagen

Kom jij de magie van Afrika beleven in een prive rondreis met chauffeur?

Ervaar de magie van Afrika zoals nergen anders kan

15 Dagen de Magie van Afrika

De Magie van Afrika, natuur, cultuur en wildlife individuele prive rondreis

Ervaar Zuid-Afrika zoals het echt is in deze 15 Dagen de Magie van Afrika safari rondreis. Als je het doet doe het dan goed. Zuid-Afrika beleef je met al jouw zintuigen. Zie, ruik, voel en hoor de magie van Afrika.

krugerpark vakantie zuid-afrika zonsondergang

Onze Safari reizen in Zuid-Afrika zijn een avontuur op zich. Altijd wat bijzonders en altijd wat speciaals. Geen eenheidsworst. Niet nog meer van hetzelfde. Weg van de massa, weg van de drukte. Van de gebaande paden af en gaan waar anderen van dromen.

Heb je iets meer tijd kies dan voor 16 dagen kijk hier

Hoogtepunten

 • Marakele National Park
 • Mapungubwe National Park
 • Kruger Nationaal Park
 • Panaramaroute (Blyde River Canyon)
 • 2x Safari in open safari auto
 • Museum Kingdom of Mapungubwe
 • Drie landen punt Botswana, Zimbabwe, Zuid-Afrika
 • Wildlife Rehabilitatie Centrum
 • Twee nachten midden in het Krugerpark!

Video Gallerij

Reiscode: MANL15NL

Inclusief/exclusief

Inclusief

 • Accommodaties op basis van logies en ontbijt
 • Comfortabel vervoer met prive chauffeur/gids
 • Excursies zoals omschreven
 • Luchthaven transfers + eerste overnachting bij de luchthaven
 • Overnachtingen in leuke guesthouse en lodges op mooie locaties
 • Administratie en reserveringskosten
 • Landelijk gekwalificeerde gids

Exclusief

 • Vliegticket
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Persoonlijke uitgaven en tips
 • Entrees Nationale Parken (Conservation fees)
 • Verder geen bijkomende kosten!

Vandaag kom je aan in Zuid-Afrika op de luchthaven van Johannesburg International Airport OR Tambo. Doordat jij zelf jouw aankomst dag in overleg met ons kunt bepalen maakt het niet zoveel uit hoe laat en wanner jij aankomt.

Je wordt van de luchthaven gehaald en naar jouw eerste overnachting gebracht in Kempton Park vlakbij de luchthaven. Er is niets beter dan een goede nachtrust na een lange vliegreis om ontspannen op reis te gaan door Zuid-Afrika.

De volgende morgen komt jouw chauffeur/gids jou ophalen van jouw overnachtings adres en ga je echt op reis door het echte Zuid-Afrika.

Na het ontbijt vertrekken we, en ga je richting het wilde noorden van Zuid-Afrika. Het doel deze dag is het Nationale Park Marakele ook wel waterbergen genoemd.

Diep in de Limpopo provincie is dit prachtige en relatief onbekende wildpark verscholen. Dit wildpark zal de eerste kennismaking zijn voor jou met de Big 5 in zijn natuurlijke omgeving. Marakele staat vooral bekend vanwege de roze bergen die over alles uitsteken en die de grootste gieren kolonie van de wereld die zich daar bevindt.Erg mooi en zeer interessant.

Limpopo is een mooie en grote provincie. Het beeld wat veel mensen hebben van Afrika met savannes, bush en vol met willdife is grotendeels gebaseerd op deze provincie.

Er wacht jou vandaag een Big 5 Safari in een open auto in Marakele Nationaal Park. Samen met een ranger van het park ga je op zoek naar de big 5 en deze onverwacht mooie omgeving verkennen.

Maar voor de safari met de plaatselijke ranger gaan wij eerst samen met jou alvast een bezoek brengen aan het park. Wij verkennen alvast het park met jou en gaan de Kransberg op. Met een klein beetje mazzel zie je de gierenkolonie boven op de Kransberg. Het is heerlijk om in dit rustige en niet bij de massa bekende wildlife reservaat te verblijven. Ongestoort en erg mooi wildlife park.

Genieten ten top.

De reisafstand van Marakelen naar Mapungubwe is stevig. Vandaar dat wij het opsplitsen in twee kortere dagen. Heel relaxed en ruim de tijd om van Limpopo te genieten. De Waterbergen komen voorbij en zowel het dagelijkse leven van de Zuid-Afrikanen. Alles behalve vervelend en zeer de moeite waard.

Vandaag ga je naar het desolate grens gebied van Zuid-Afrika, Zimbabwe en Botswana. Alleen gescheiden door de machtige Limpopo rivier.

Hier kom jij voor!!!

Mapungubwe Nationaal Park is een beleving op zich. Dit is het meest ongerepte en desolate deel van Zuid-Afrika. Ook dit is Big 5 gebied. Ruig, ongerept en ongestoord Afrika. Mapungubwe is onze favoriete plaats in Zuid-Afrika.

Het heeft iets magisch en betoverend’s. Niet voor niets was hier een van de eerste oude Afrikaanse koninkrijken hier gevestigd. Honderden jaren geleden is het Koninkrijk Mapungubwe verloren gegaan maar de sfeer van het oude Afrika is hier nog heel duidelijk te voelen.

De geur van de bush is als een parfum die blijft hangen en van ongekende schoonheid.

3 sterren accommodatie op een 5 sterren locatie met een 8 sterren beleving. Waanzinnig mooie omgeving. Dit is Afrika uit de boekjes. Alleen al de rit er naar toe id adembenemend.

We gaan het park verkennen en onder andere naar de plaats van het oude vergane koninkrijk van Mapungubwe.

Ook gaan we een bezoek brengen aan de limpopo rivier die het park min of meer verdeeld met de parken in Botswana en Zimbabwe. Grote kans op hele grote kuddes Olifanten.

De vergezichten van deze oer Afrikaanse omgeving zijn een lust van het oog. Helemaal Out of Africa. Als je zin hebt kun je het Mapungubwe museum gaan bezoeken. Als je de tijd hebt sla dit dan niet over. Erg interessant om de oude geschiedenis van Afrika te ontdekken ten tijd de dat wij als Europeanen nog in de donkere middeleeuwen waren. Hier werd destijds al handel gedreven met het oosten en delen van Azië.

Het ontwaken van de ongerepte natuur in Afrika is de mooiste beleving die er is. Sta zo vroeg mogelijk op en zie de zon opkomen en de dag dieren wakker worden terwijl de nachtdieren gaan slapen.

Deze regio is de mooiste van Zuid-Afrika. Wild en ruig. Vandaag bezoek je het deel wat grenst aan Botswana. Je weet niet wat je ziet. Uitbundig wildlife en eeuwenoude bomen in een eeuwenoud landschap.

Wel eens een Nyala tree gezien? Je weet niet wat je ziet. Als je Baobabs spectaculair vindt dan ga je hiermee helemaal uit jouw dak.

Aan de uiterste noordgrens van Zuid-Afrika vindt je Musina. Musina is de laatste plaats voor de grensovergang naar Zimbabwe. Het is dan ook een smeltkroes van Nationaliteiten, gebruiken en bezigheden.

Dit is zoals jij je het leven in Afrika altijd al hebt voorgesteld. Druk, lawaai, chaos, ongeregeld en toch is het heel bijzonder om mee te maken.

Na het bezoek aan Musina waar jij ogen en oren te kort komt gaan we wat dieper rural area in en kun je zien en meemaken hoe tegenwoordig de Afrikaanse mensen echt leven.

Deze dag zal in jouw geheugen gegrift komen te staan en dat zal zeker zo blijven voor altijd.

Je verlaat vroeg Klein Bolayi Game Lodge en je gaat via de noordgrens van Zuid-Afrika met Zimbabwe naar het uiterste noorden van het Krugerpark. Het zogenaamde Pafuri gebied.

Wij gaan het Krugerpark binnen bij Pafuri Gate de meest noordelijke gate van het Krugerpark. Het Pafuri gebied is de regio van het Krugerpark waar je nog dieren kunt vinden die elders bijna niet meer aanwezig zijn. Zoals Sable Antilopen, Tsetsebee en de grootste concentratie van verschillende vogels van het Krugerpark.

Ook is dit Baobab country. Heel veel oude grote Baobabs die het landschap sieren

Je verblijft in een restcamp van het Krugerpark. Dat is het einddoel van vandaag. Shingwedzi Restcamp wereld beroemd van het boek “all things wild and wunderful” van Kobi Kruger. Als je zin hebt kun je hier in het kamp een avond of nachtsafari boeken bij de receptie.

Big 5. We gaan vandaag voor de Big 5 en nog meer Big 5. Wij zijn Safari en Krugerpark specialist en vandaag zul je merken waarom. De afstand is niet zo groot vandaag en wij nemen dan ook ruim de tijd. Het eindoel vandaag is Letaba Restcamp aan de Letaba rivier.

Je verlaat het Krugerpark bij Phalaborwa Gate en hebt een geweldige reisdag gehad dwars door het krugerpark. Alle facetten van de Zuid-Afrikaanse savanne komen voorbij.

Erg mooie rit en zeer de moeite waard. Een volle safari dag op zich. Ook laten wij jouw onze favoriete plaatsen in het Krugerpark zien.

Je bent op weg naar de Blyde River Canyon vandaag en je zult de bergen van de Noordelijke Drakensbergen langzaam voor je op zien doemen.

De Blyde River Canyon is de op twee na grootste canyon ter wereld waar wij diverse stops zullen maken. En jij zult onder andere, de drie rondavels, burkes luck potholes, Gods Window en de Lisbon Falls gaan zien. Ergens in de middag zullen wij aankomen in Graskop waar jij als je dat wilt pannenkoeken kunt gaan eten in het beroemdste pannenkoekenhuis ter wereld (Harry’s Pancakes)

Na graskop dalen wij weer af naar het laagveld en gaan naar de overnachting in Hoedspruit.

Tijdens de terugreis zien je een glimp van het leven van de Afrikaanse mensen van tegenwoordig. Wij rijden via een van de grootste thuislanden van Zuid-Afrika.

Jij komt ogen te kort vandaag!

Heel vroeg in de ochtend wordt jij opgehaald en ga je met een plaatselijke ranger mee op safari in het Krugerpark.

Op zoek naar de Big 5 (nog maar eens voor een mooie afsluiter)

Perfecte afsluiter voor deze Magie van Afrika rondreis

Deze dag is de laatste dag voordat jouw rondreis ten einde is. Als je graag nog iets wilt gaan doen. Iets nog wilt zien dan is vandaag de gelegenheid daarvoor.

Jouw gids helpt jou graag op weg.

De mogelijkheden zijn legio. Wat denk je van een bootocht op het meer van Swadini? Zin een extra safari? Of gewoon Hoedspruit bezoeken? Heel veel is mogelijk. (Voor eigen rekening)

De laatste dag is aangebroken en jij verlaat Hoedspruit en de savanne en we gaan terug naar de luchthaven van Johannesburg. Van het laagveld terug naar het Hoogveld en het hoogplateau van Johannesburg.

Waar jij tussen vier en vijf zult aankomen op de luchthaven

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik aankomen in Zuid-Afrika?

In overleg met ons kun jij jouw eigen aankomst dag bepalen. Deze reis is speciaal voor jou en jouw eigen reisgezelschap. Er reizen dan ook geen andere mensen mee waar je op moet wachten.

Hoe zit het met de maaltijden tijdens het reizen in Zuid-Afrika?

Ontbijt is inclusief in deze reis. Op elke overnachtings adres is een restaurant en bar aanwezig waar heerlijk kunt eten en je drankjes kunt halen. (voor eigen rekening)

Echter als wij verblijven IN de nationale parken zoals het Krugerpark dan is het alleen logies. In elk Kamp is een restaurant waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Ook is er een kampwinkel waar je wat boodschappen kunt doen om zelf een potje te koken. De accommodaties in het Krugerpark beschikken over keuken benodigheden, een koelkast en wat je verder zoal nodig bent.

Is er een zwembad bij de overnachtingsplaatsen in Zuid-Afrika?

In 9 van de 10 gevallen is er een zwembad / splashpool aanwezig

Is er Airco aanwezig tijdens de reizen in Zuid-Afrika?

Alle vervoersmiddelen beschikken over airco.

in 95% van de gevallen is er airco aanwezig op al jouw overnachtings adressen. In het geval van de 5% van niet dan zijn er alternatieve koelings methodes aanwezig.

Moet ik een verloopstekker meenemen naar Zuid-Afrika

NEE!!

De verloopstekkers die je in Europ kunt kopen passen niet. Ondanks dat alle verkopende partijen zeggen van wel. Bij elke supermarkt en op bijna elke hoek van de straat kun je in Zuid-Afrika verloopstekkers kopen voor een euro of 5.

Hoe zit het met geld in Zuid-Afrika?

Neem geen contant geld mee uit Europa. Veel banken ik Europa hebben verouderde biljetten die in Zuid-Afrika niet meer geldig zijn.

Neem ook geen Euro’s, Dollars of wat voor andere valuta mee. Buitenlandse valuta (Alles wat geen Zuid-Afrikaanse Randen zijn) is waardeloos in Zuid-Afrika. Niemand zal ze aannemen en je kunt er niet mee betalen. Zuid-Afrikaanen kunnen geen buitenlandse valuta omwisselen en daardoor zijn deze onbruikbaar.

Pin hier in Zuid-Afrika ter plaatse contant geld. Zo heb je de minste wisselkosten en de juiste valuta. Pin niet te veel. Alleen wat je denkt zoal onderweg nodig te hebben.

Overal zijn pin automaten en bij bijna alle winkels, accommodaties en parken kun je met jouw pinpas betalen.

Vergeet niet om jouw buitenland blokkade van jouw pinpas te halen. Je bent tenslotte buiten Europa. Dan kun jij gewoon overal met jouw normale pinpas betalen. Geen probleem.

Hoe zit het met Malaria in Zuid-Afrika?

Wij zijn geen arts en mogen niet adviseren helaas.. Dit is erg strafbaar. Wij moeten jou dan ook doorverwijzen naar jouw huisarts of plaatselijke GGD.

Hou wel in de gaten dat Malaria alleen in bepaalde seizoenen voorkomt en het grootste gedeelte van het jaar is er dan ook GEEN kans op Malaria.

Zuid-Afrika doet erg veel aan Malaria bestrijding en slaagt daar erg goed in. Soms is er in een jaar zelfs helemaal geen kans op Malaria. Echter dit is van te voren niet te voorspellen.

Malaria KAN nog voorkomen bij stilstaand water net na de regentijd in nog een paar kleine gebieden in Zuid-Afrika.

Maak een goede afweging of je wel of geen Malaria tabletten wilt gaan gebruiken. Maak deze beslissing eventueel samen met een goede arts die of in Zuid-Afrika is geweest. Of weet hoe het echt zit.

Bovenstaande is een persoonlijke mening van Ntshava Safaris. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor jouw Malaria voorzorgsmaatregelen.

Is er WiFi in Zuid-Afrika

Bijna alle accommodaties beschikken tegenwoordig over WiFi. Echter soms alleen in de receptie area. Soms overal en soms alleen in de lounge area.

Alle internet in Zuid-Afrika is draadloos en werkt met schotel ontvangers. Soms is het ontvangst erg goed, soms wat minder en soms ronduit slecht.

Het weer, de bewolking kan een behoorlijke impact hebben. Beschikbaarheid van Internet is dan ook niet altijd vanzelfsprekend. Je gaat tenslotte naar Afrika.

Uiteraard in de bush en in de nationale parken zoals het Krugerpark is geen internet, telefoonbereik en dergelijke. Echter in de Restcamps is vaak een redelijk telefoon signaal.

Ga ik de Big 5 zien?

Een keiharde garantie kan niemand geven. Het is en blijft natuur en wilde dieren. Nationale Parken en andere reservaten zijn geen dierentuin. Echter 95% van onze reizigers gaan naar huis met het gezien hebben van de Big 5 en vele andere bijzondere dieren van Afrika.

Uiteraard is e.a. wel een beetje afhankelijke van wat voor type reis jij hebt geboekt.

Is deze reis veilig? Is het veilig om rond te reizen?

Jazeker. Zuid-Afrika is ondanks af en toe onrustige berichten in de media een zeer veilig land om rond te reizen of / en om op safari te gaan. Uiteraard zorgen wij er voor dat je niet op plaatsen komt waar jij je zorgen om hoeft te maken. Wij kennen het land dusdanig goed dat wij weten waar wel en waar niet naar toe te gaan.

Al met al kun je met een gerust hart op reis of op safari gaan in Zuid-Afrika. In Amsterdam, Brussel en andere plaatsen in Nederland en Belgie is het ook vaak niet echt slim om daar naar toe te gaan. In een land als Zuid-Afrika is het niet anders.

Uiteraard zorgen onze gidsen er ook voor dat alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen in de Afrikaanse natuur. Als je weet wat je doet is het absoluut veilig in de natuur reservaten. Zeker onder begeleiding. Luister dan ook een beetje naar jouw gids. Oke?

Overzicht: De magie van Afrika in 15 dagen

Rondreizen in Zuid-Afrika. Ervaar de magie van Afrika in 15 dagen

Ervaar de de magie van Afrika zoals het moet. Samen met een prive chauffeur/gids beleef en zie je meer. Doe het anders dan anderen en reis met ons tijdens jouw vakantie in Zuid-Afrika. Wij weten waar jij moet zijn.
foto safari krugerpark-marloth park
Beleef de magie van Afrika in 15 dagen met jouw eigen prive chauffeur

Geen massa toerisme, weg van de drukte

Onze Zuid-Afrika reizen gaan altijd van de gebruikelijke en gebaande paden af. Wij laten jou de mooiste plaatsen zien in Zuid-Afrika en de beste Zuid-Afrika ervaringen meemaken. Ntshava Safaris gaat altijd net die ene stap verder, veeleisend voor ons en voor jouw Zuid-Afrika reis.
Luxe rondreis zuid-afrika prive gids

Wij gaan altijd door en stoppen absoluut niet voordat jouw ZuidAfrika reis helemaal perfect is.

Ons doel is heel simpel: Zorgeloze Zuid-Afrika reizen leveren waarbij onze reizigers, meer zien, meer beleven en vooral meer genieten. Reizen in en door Zuid-Afrika is onze passie. We staan er mee op en we gaan ermee naar bed. En dat is heel erg goed te merken tijdens al onze Zuid-Afrika reizen.
luxe ontdek zuid-afrika rondreis blyde river canyon

Altijd wat extra’s

Wij leveren altijd reis programma’s met nét dat ietsje meer. Zorgvuldig geselecteerde Accommodaties op bijzondere en mooie locaties. Unieke programma’s, bijzondere ontmoetingen en veel onverwachte ervaringen. Je zult het terug vinden bij onze gepassioneerde reisleider’s.
Vakantie Krugerpark safari lodge vakantiereis

Rondreizen in Zuid-Afrika met Ntshava Safaris

Onze reisleider’s kennen Zuid-Afrika door en door. Zij wonen tenslotte al heel lang in Zuid-Afrika. Ze spreken de taal en kennen de mensen, de regio en het land. Jij zult merken tijdens jouw Zuid-Afrika reis dat de persoonlijke manier van werken jouw Zuid-Afrika reis nog mooier en interessanter maakt. Jouw gids zal jou altijd met raad en daad bijstaan en er voor zorgen dat jouw Zuid-Afrika reis perfect is.
Corona dip ontspannen en relaxen in Zuid-Afrika

Ervaar, beleef, ontdek, voel, ruik en zie de magie van Afrika.

Zuid-Afrika ervaar je met al jouw zintuigen. Niet voor niets het mooiste land ter wereld. Reis met ons naar het echte Zuid-Afrika tijdens jouw vakantie.
Leeuwen in Zambia

Het echte Afrika

Zodra je de drukte van Johannesburg verlaat zit je binnen een paar uurtjes in het echte Afrika. Deze korte rondreis laat jou kennis maken met het Zuid-Afrika waar iedereen van droomt maar gek genoeg meestal niet naar toe reist. Mensen kijken National Geographic en Animal planet en dromen weg. En Als ze Zuid-Afrika bezoeken dan slaan ze over waar ze al jaren van dromen. Heel gek..

Wij laten jou Zuid-Afrika zien zoals het moet.


Het echte Afrika leer je kennen met ons

Wil je het echte Zuid-Afrika leren kennen? Wil je niet gaan waar de rest naartoe gaat? Geïnteresseerd in meer dan de gebruikelijke plekken waar toeristen naartoe gaan? GA MET ONS MEE. Geen massatoerisme en veruit de BESTE PLAATSEN. Afrika hoe Afrika werkelijk is en veronderstelt te zijn.
DE magie van Afrika in 9 dagen
15 Dagen de Magie van Afrika prive rondreis met chauffeur

Natuur, cultuur en wildlife

Als je echt geïnteresseerd bent in natuur, cultuur en dieren in het wild en er geen genoeg van kunt krijgen. Wil je wat weten over de originele en oude geschiedenis van Afrika.
Corona dip ontspannen en relaxen in Zuid-Afrika met olifant

De magie van Afrika is hier

Dit is een korte versie van onze 12 tot 20 dagen durende natuur-, cultuur- en wildlife-belevenis reizen. Buiten de gebaande paden. Deze tours zijn het beste wat Ntshava Safaris te bieden heeft. Vol geschiedenis en het echte Zuid-Afrika. Geen massatoerisme en vooral speciaal voor jou.

Privé gids – chauffeur die alles weet over wat er verteld moet worden.


Rondreizen in Zuid-Afrika
15 Dagen de Magie van Afrika prive rondreis met chauffeur

Wanneer kom jij?

Wil je langer gaan? Natuurlijk wil je langer gaan. Maar als je er geen tijd voor hebt. Ga voor deze tour. Geen concessies. Doe het gewoon.
uitbreidingspakket luxe safari

Wij staan voor:

Meer zien, meer beleven, meer ervaren, meer ontdekken, Dat is waar het bij ons om draait Wij zijn geen toeristen, vakantie fabriek of mega grote tour operator maar een organisatie van liefhebbers van Natuur, Cultuur en het welzijn van Zuid-Afrika.
limpopo rivier mapungubwe retraite en relax

Wij weten waar jij moet zijn

Onze persoonlijke ervaring hebben wij in al onze reizen verwerkt. Doordat wij al jaren wonen, werken en leven in Zuid-Afrika. Sommige van ons zijn geboren in Zuid-Afrika. Daarom heeft ieder van ons heel veel kennis opgedaan waar andere reis organisaties niet aan kan tippen. Dat alleen al maakt onze reizen anders dan anders.
bushwalk safari krugerpark

Dromen komen uit in Afrika

Wie droomt er niet van Afrika.. Wij nodigen jou uit om samen met ons te genieten van Afrika en alles wat dit prachtige land jou te te bieden heeft. Wij laten jou het beste zien en beleven van wat Zuid-Afrika heeft te bieden. Afrika een plaats vol met wonderlijke magie en schoonheid. Het is er nog en wij laten jou zien waar. De beat van een drum. Een leeuw brult, Hyenas janken, het kampvuur brand en verhalen van Afrika worden verteld. Al onze reizen zijn persoonlijk en gemoedelijk. Jij komt als gast en vertrekt als een vriend.

Vergeet niet… Als Afrika eenmaal in jouw hart zit gaat het nooit meer weg.


luxe rondreis zuid-afrika met chauffeur

Ga jij ook mee op reis door magisch Afrika?


Hoogtepunten van 15 dagen de magie van Afrika rondreis

 • Marakele National Park
 • Mapungubwe National Park
 • Kruger Nationaal Park
 • Panaramaroute (Blyde River Canyon)
 • 2x Safari in open safari auto
 • Museum Kingdom of Mapungubwe
 • Drie landen punt Botswana, Zimbabwe, Zuid-Afrika
 • Wildlife Rehabilitatie Centrum
 • Twee nachten midden in het Krugerpark!

Heb je vragen? Wil je de brochure aanvragen? Contact ons vrijblijvend.

15 Dagen de Magie van Afrika Rondreis

Reisinformatie

 • Tot 6 personen in een SUV. Meer dan 6 in een Minivan
 • minimaal 2 maximaal 12 personen
 • 1 persoonskamers voor de gehele reis? Toeslag 35%
 • Guesthouses, Lodges, Chalets
 • Easy tot Medium
 • Johannesburg
 • Johannesburg
 • Kan het hele jaar door
 • Prive chauffeur/gids
 • Safari Rondreis
 • Inclusief ontbijt. Bij elke overnachting is een restaurant ter plaatse voor de overige maaltijden.
 • Nederlands / Duits / Engels / Afrikaans
 • 4
 • 99
zuid-afrika ntshava safaris
Ntshava safaris
Zuid-Afrika reizen en safari's
kampeer safari zuid-afrika begeleid Krugerpark
4x4 mapungube kalahari
luxe rondreis safari op maat zuid-afrika
4x4 ongerept zuid-afrika camperreis
zuid-afrika met gezin
4x4 johannesburg kaapstad camper reis
Zuid-Afrika retraite met gids

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie