Individuele 3 weken Zuid-Afrika vakanties en rondreizen

3 weken Zuid-Afrika vakanties en rondreizen. Met prive chauffeur/gids. Selfdrive voor als je zelf wilt rijden in Zuid-Afrika. Prive reizen en ontdek de magie van Afrika zoals nergen anders kan in 3 weken.

NTSHAVA SAFARIS
Zuid-Afrika reizen en safari’s
Sinds 1996


Heb je zin in 3 weken op vakantie naar Zuid-Afrika? Of een rondreis maken van 3 weken? Met een prive chauffeur/gids? Zelf rijden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor 3 weken Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika reizen en safari ntshava safaris logo

OUT OF AFRICA MET NTSHAVA SAFARIS

Internationaal regelmatig uitgeroepen tot beste Safari company in Afrika. Stap in de wereld van National Geographic en Animal Planet. Wij weten waar jij moet zijn tijdens jouw individuele reis in Zuid-Afrika. De enige echte Zuid-Afrika specialist voor individuele rondreizen. Van prima betaalbaar tot zeer exclusieve luxe individuele prive rondreizen met chauffeur/gids.

3 weken zuid-afrika vakantie

3 weken Zuid-Afrika vakanties

Zin in om naar Zuid-Afrika te gaan voor 3 weken?

3 weken zuid-afrika-rondreis

3 weken Zuid-Afrika rondreizen

Droom je van een rondreis door Zuid-Afrika van 3 weken?

3 weken zuid-afrika avontuur

3 weken Zuid-Afrika avonturen

Ga jij voor een avontuur van 3 weken in Zuid-Afrika?

Wat ga je doen op vakantie in Zuid-Afrika als je er 3 weken bent. Ga je rondreizen? Of blijf je op 1 locatie? 3 weken rondreizen toch? Let op! de meeste reizen zijn te transformeren naar 3 weken!

Hier vindt je een aantal bijzondere inspiraties voor 3 weken vakantie en rondreizenin Zuid-Afrika. Als je een 3 weekse vakantie wilt op 1 locatie. contact ons dan. Wij hebben legio mogelijkheden voor een 3 weekse vakantie in Zuid-Afrika waarin je op 1 locatie verblijft en van daaruit dagtochten gaat maken.

Vroegboekers krijgen extra korting

Boek nu jouw 3 weken in Zuid-Afrika voor later

Vroege boekers zijn mensen die minimaal 6 maanden van te voren hun rondreis, vakantie of safari reserveren (minimaal voor 2 personen)

Waarom 3 weken in Zuid-Afrika rondreizen met ons

EIGEN AANKOMST DAG BEPALEN VOOR JOUW INDIVIDUELE RONDREIS


NATUUR, CULTUUR EN WILDLIFE

Contact ons voor jouw mogelijkheden. Doordat wij flexibele aankomsttijden hebben is er heel veel mogelijk. Mits wij de cappaciteit hebben. Helaas hebben wij maar beperkte cappaciteit qua auto’s en gidsen.
Vol is ook echt vol.

3 weken Zuid-Afrika vakanties en rondreizen
NTSHAVA SAFARIS

DE WERELD VAN NATIONAL GEOGRAPHIC EN ANIMAL PLANET BESTAAT ECHT


EN WIJ WETEN WAAR!

Fair Travel Eco Toerisme Zuid Afrika. Zowel de natuur reervaten, de Nationale parken en de locale bevolking profiteerd zoveel als mogelijk mee van jouw geboekte rondreis. Wij hebben zelfs een eigen stichting die wees kinderen de mogelijkheid biedt om naar school te gaan.

3 weken Zuid-Afrika vakanties en rondreizen
NTSHAVA SAFARIS

MAAK HET AVONTUUR VAN JOUW LEVEN

SPECIAAL VOOR JOU.


ER REIZEN GEEN ANDERE MENSEN MEE

Altijd al graag Afrika willen zien? Leeuwen en olifanten in hun natuurlijke omgeving? Ongerepte stranden waar niemand anders is dan alleen jij? De cultuur van de originele Afrikanen willen leren kennen? Waar wacht jij dan nog op? Tot dat het te laat is?

3 weken Zuid-Afrika vakanties en rondreizen
NTSHAVA SAFARIS

Wil je meer weten over ons?

NTSHAVA SAFARIS. Nederlanders in Zuid-Afrika. Greater Kruger Park. Mpumalanga. South Africa.

Zie jij jouw 3 weekse vakantie of rondreis in Zuid-Afrika niet staan?

Bekijk ons totaal reis en vakantie aanbod en wie weet vindt je de door jou gewenste 3 weken in Zuid-Afrika. Alle reizen en vakanties zijn aanpasbaar en op maat te maken. Maak een keuze en wij maken een 3 weekse Zuid-Afrika rondreis op maat voor jou op.

Stel zelf in samenwerking met ons jouw mooiste droom reis samen. Wij doen het graag. En eigenlijk ook behoorlijk vaak. Zuid-Afrika reizen en vakanties vanaf 1996 speciaal voor degene die boekt en zijn of haar reisgezelschap.

Krugerpark 3 weken Zuid-Afrika

Tijdens jouw individuele rondreis Zuid-Afrika
Krugerpark
3 weken vakantie of rondreizen in Zuid-Afrika
Wanneer kom jij?

Reisvoorstel aanvragen

De magie van Afrika 3 weken

Onze mooiste Zuid-Afrika rondreizen
Van korte tot lange rondreizen
3 weken vakantie of rondreizen in Zuid-Afrika
Ga jij mee?

Reisvoorstel aanvragen

Ontdek Zuid-Afrika in 3 weken

Beleef, voel, ervaar en ontdek Afrika
De magie van Afrika
3 weken vakantie of rondreizen in Zuid-Afrika
Ga jij met ons mee?

Reisvoorstel aanvragen

3 weken van de gebaande paden af

Geen massa toerisme, weg van de drukte en weg van de grote groepen
Zuid-Afrika het mooiste land ter wereld
3 weken vakantie of rondreizen in Zuid-Afrika
Fair Travel Eco Toerisme

Reisvoorstel aanvragen
Zuid-Afrika rondreizen en vakanties lees meer

Hoe en wat met 3 weken Zuid-Afrika van Ntshava Safaris

Aankomen in Zuid-Afrika wanneer jij wiltuiteraard wel in overleg

In overleg met ons kun jij voor jouw individuele magische Afrika rondreis zelf jouw aankomst dag bepalen. Wel zo handig. Uiteraard zijn wij afhankelijk van cappaciteit. Doordat wij individuele rondreizen doen inclusief chauffeur/gids moet er dan ook bij iedereen die een individuele rondreis boekt een auto en gids mee. Deze hebben wij niet onbeperkt beschikbaar helaas. Vol is ook echt vol.

Alle 3 weekse vakanties en rondreizen zijn Inclusief vervoer en gekwalificeerde chauffeur / gids (tenzij je een self drive hebt geboekt)

Onze individuele rondreizen zijn inclusief transport. Tot 6 personen in een grote SUV. vanaf 7 in een minivan. Grotere groepen alleen mogelijk in overleg.

De individuele rondreizen zijn een echt avontuur in Zuid-Afrika. Ntshava Safari’s laten je het land Zuid-Afrika echt zien. Wij laten jou tijdens jouw individuele rondreis jou Zuid-Afrika ontdekken en verkennen. Maar vooral beleven zoals het moet.

Jouw privé gids-chauffeur neemt jou mee naar de belangrijkste en mooiste dingen die je echt gezien moet hebben tijdens jouw bezoek aan Zuid-Afrika. Je komt hier tenslotte niet elke dag.

Geen massa toerisme en van de gebaande paden af tijdens alle individuele reizen in Zuid-Afrika

Van de gebaande paden af. Wij gaan waar anderen niet komen. Fair Travel Eco Reizen Zuid-Afrika. Zoals het hoort.

Beleef, ervaar en voel de magie van Afrika. Rondreizen, safari’s en Zuid-Afrika zien en vooral meemaken zoals het moet. Het echte Zuid-Afrika tijdens het rondreizen. Beter wordt het niet.

Onze mooiste natuur en Zuid-Afrika individuele rondreizen. Natuur Cultuur Wildlife vakantie reizen. De Magie van Afrika. Geen massa en van de gebaande paden af. Natuurreizen anders dan anders. Speciaal voor jou.

Duurzame fair travel eco vriendelijke individuele rondreizen Zuid-Afrika

Individuele rondreizen Zuid-Afrika met chauffeur-gids. Ontdek Zuid-Afrika zoals het moet. Kleinschalige rondreizen en prive rondreizen. Ontdek Zuid-Afrika tijdens jouw eigen prive rondreis zoals dat bij niemand anders kan. Persoonlijk, gemoedelijk en net even anders dan bij anderen.

Wij verzorgen duurzame individuele rondreizen met oog voor kwaliteit. Goed voor de locale bevolking, de natuur en de dieren en vooral goed voor het milieu.

Meer weten kijk dan hier verder

Al onze rondreizen en safari’s op maat zijn trouwens ook individuele prive reizen met een eigen chauffeur/gids. OOk te boeken als een selfdrive voor als je zelf wilt rijden.

Wij gaan voor avontuur, educatie, beleving en het beste wat Zuid-Afrika te bieden heeft. Zuid-Afrika zoals Afrika behoort te zijn. Een rondreis Zuid-Afrika op maat van ons zal dus ook dit soort elementen moeten bevatten. Als je het doet, doe het dan goed zeggen wij altijd. Hou je van opgepropt in een grote bus? Gaan waar iedereen al gaat? Aansluiten in de rij? Prima maar dan niet met ons. Hier beginnen wij niet aan. Wij doen het dus anders en op een andere manier.

Rondreizen en vakanties in Zuid-Afrika

  • Safari reizen Zuid-Afrika

  • Magisch Afrika Rondreizen

  • Ontdek Afrika Rondreizen

  • Kampeer Safari’s

  • Over Landing Afrika

  • Individuele Luxe rondreizen

Zuid-Afrika vragen?

Wil jij meer weten? Wij maken jouw Afrika dromen waar.

Ntshava Safaris

Maak vrijblijvend contact

Contact Form Demo

De echte Zuid-Afrika expert sinds 1996

Zuid-Afrika-reizen-en-safari

Flexibele boekingsvoorwaarden

Deze website gebruikt cookies voor een goede prestatie